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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2017 | Impact of consumer practices on exposure to acrylamide: from retail to home, a case study for French fries | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 27-ene-2016 | Impact of conventional sterilisation and ohmic heating on the amino acid profile in vegetable baby foods | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Wagner, Magali; George, Stéphane; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Impact of the characteristics of fresh potatoes available in-retail on exposure to acrylamide: Case study for French fries | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Impact of the consumer cooking practices on acrylamide formation during the preparation of French fries in Spanish households | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2011 | In vitro and in vivo effect of coffee components on the glycoxidative stress | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ullate, Mónica CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesa, M. Dolores | comunicación de congreso |
openAccess | | 8-feb-2016 | In vitro investigation on the antiglycative and carbonyl trapping activities of hydroxytyrosol | Navarro, Marta CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2005 | Incidencia de acrilamida en patatas fritas comercializadas en la Comunidad de Madrid | Morales, F. J. CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | oct-2005 | Incidencia de acrilamida en patatas fritas comerzializadas en la Comunidad de Madrid | Morales, F. J. CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2005 | Indicadores de la Reacción de Maillard en una dieta de consumo habitual | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2012 | Influence of bread crust-derived Maillard reaction products on magnesium balance in rats | Roncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Influence of Maillard products from bread crust on magnesium bioavailability in rats | Roncero, Isabel; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Influencia del ámbito de preparación en el contenido de HMF y furfural en alimentos procesados comúnmente consumidos por la población española | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Informe sobre el impacto verde europeo desde un enfoque de sistema alimentario sostenible | Pío Beltrán, José; Berbel, Julio; Berdaji, Isabel; Bernabéu, Rodolfo; Boix-Fayos, Carolina CSIC ORCID; Clotet, Ramon; Colomer, Yvonne; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Flotats Ripoll, Xavier; Gil, Joan Carles; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; González-Vaqué, Luís; Intrigliolo, Diego S. CSIC ORCID; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Jarauta-Bragulat, Eusebio; Mariné, Abel; Martin Aranda, Rosa M.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Moreno, Olga; Navarro, Luis; Ortíz, Dionisio; Orzáez Calatayud, Diego; Palli, Ana; Reca, Juan; Reguant, Francesc; Romagosa, Ignacio; Sanz-Cobeña, Alberto; Savé Montserrat, Robert; Sumpsi, José María; Vidal, Mª Carmen | informe técnico |
openAccess | | 2022 | Introduction to the special issue: New frontiers in acrylamide study in foods—Formation, analysis and exposure assessment | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2020 | Introduction to the special issue: New frontiers in acrylamide study in foods—formation, analysis and exposure assessment | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | editorial |
closedAccess | | 2008 | Investigating the correlation between acrylamide content and browning ratio of model cookies | Gökmen, Vural; Açar, Ö. Ç.; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Investigation on heat-induced chemical indexes in traditional and reformulated biscuits | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2019 | Investigation on heat-induced chemical indexes in traditional and reformulated biscuits | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2015 | Investigation on the extractability of melanoidins in portioned espresso coffee | Bartel, C.; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2016 | Investigations on the Reaction of C3 and C6 α-Dicarbonyl Compounds with Hydroxytyrosol and Related Compounds under Competitive Conditions | Navarro, Marta CSIC; Atzenbeck, L.; Pischetsrieder, M.; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |