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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Fast method to determine furosine in breakfast cereals by capillary zone electrophoresisDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessFatty_acids_profile_in_canned_tuna and sardine after retort.pdf.jpg26-abr-2015Fatty acids profile in canned tuna and sardine after retort sterilization and high pressure thermal sterilization treatmentMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Sevenich, Robert; Briand, J. C.; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Fluorescence associated with Maillard reaction in milk and milk-resembling systemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
openAccess2019Formación de acrilamida en matrices alimentarias alternativas para la elaboración de snacks. Estrategias de mitigaciónDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessformatiproduc.pdf.jpg2022Formation of acrylamide and other heat-induced compounds during panela productionMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Gómez-Narváez, Faver; Contreras-Calderón, José; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessformationproduction.pdf.jpg2020Formation of acrylamide and other heat-induced compounds during panela productionMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Gómez-Narváez, Faver; Contreras-Calderón, José; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessformaL.pdf.jpg2023Formation of acrylamide during the roasting of chia seeds (Salvia hispanica L.)Mesías, Marta CSIC ORCID ; Gómez García, Pablo CSIC ORCID; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Formation of lysylpyrroaldehyde (pyrraline) in heated sugar-casein solutionsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Van Boekel, M. A.artículo
openAccessformabread.pdf.jpg2023Formation of process contaminants in commercial and homemade deep-fried breadcrumbsMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Free radical scavenging capacity of Maillard reaction products as related to colour and fluorescenceMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Front face fluorescence spectroscopy and multiway analysis for process control and NFC prediction in industrially processed cookiesRizkallah, J.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Ait-Ameur, L.; Fogliano, V.; Hervieu, A.; Courel, M.; Aragon, I.B.artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2007Functional properties of melanoidins: In vitro antioxidant, antimicrobial and antihypertensive activitiesRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessOPEN_SCI_109_uva_antiglicante_HARSHA.pdf.jpg23-mar-2015Grape skin extracts from winemaking by-products as a source of trapping agents for reactive carbonyl speciesSri Harsha, P. S. C.; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Lavelli, V.; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Hacia un control mas efectivo de los nuevos contaminantes de procesado (NFC) por la industria alimentaria. implicaciones tecnológicas y de saludMorales, F. J. CSIC ORCID ; Birlouez-Aragon, I.; Fogliano, Vincenzo; Pain, J. P.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Health benefits of a diet with low MRPs compared to a nutritionally equivalent standard diet (high MRPs) in young healthy subjects: The ICARE clinical study.Birlouez-Aragon, I.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Lecerf, J.M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999HMF formation during heat-treatment of milk-type products as related to milkfat contentMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006HMF uptake and transport from added culture medium and breakfast cereals in Caco-2 cellsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfoods-09-00247-v2.pdf.jpg24-feb-2020How far is the Spanish snack sector from meeting the acrylamide regulation 2017/2158?Mesías, Marta CSIC ORCID ; Nouali, Aouatif; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Hydroxymethylfurfural (HMF) and related compoundsMorales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Hydroxymethylfurfural determination in infant milk-based formulas by micellar electrokinetic capillary chromatographyMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo