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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Degradation of free tryptophan in a cookie model system and its application in commercial samplesMorales, F. J. CSIC ORCID ; Açar, Ö. Ç.; Serpen, A.; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Gökmen, Vuralartículo
openAccessdesarropatat.pdf.jpg2020Desarrollo de una APP para difundir hábitos saludables de fritura de patatasMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Determinación de acrilamida en alimentos procesadosAlarcón Serrano, E.; Borge Larrañaga, J.; Martín Gutiérrez, M. Justina; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccess2010Determinación de hydroxycholest-4-en- 3-one (C4) para la aplicación en estudios de intervención nutricional hipocolesterolemianteToxqui, Laura CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Determination of acrylamide in potato chips by a reversed-phase LC-MS method based on a stable isotope dilution assayRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Determination of furosine in thermally processed foods by hydrophilic interaction liquid chromatographyGökmen, Vural; Serpen, A.; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Dietary exposure to acrylamide from potato crisps to the Spanish populationArribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-12-04263.pdf.jpg1-dic-2023Dietary exposure to acrylamide in Spanish university canteens by the duplicate diet methodGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID artículo
openAccessdifunfrit.pdf.jpg2019Difundiendo consejos sencillos para reducir la formación de acrilamida en patatas fritasMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of coffee Melanoidin on human hepatoma HepG2 cells. Protection against oxidative stress induced by terf-butylhydroperoxideGoya, Luis CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccesseffecondipost.pdf.jpg2021Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. part 1: Frying conditionsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccesseffecolor2.pdf.jpg2021Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. Part 2: Color analysisMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-06-00014.pdf.jpg16-feb-2017Effect of different flours on the formation of hydroxymethylfurfural, furfural, and dicarbonyl compounds in heated glucose/flour systemsMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessEffect of heat treatment and dough formulation.pdf.jpg2009Effect of heat treatment and dough formulation on the formation of Maillard reaction products in fine bakery products - benefits and weak pointsCiesarová, Z.; Kukurová, K.; Bednáriková, A.; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of hydroxytyrosol and olive leaf extract on 1,2-dicarbonyl compounds, hydroxymethylfurfural and advanced glycation endproducts in a biscuit modelNavarro, Marta CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of in vitro enzymatic digestion on antioxidant activity of coffee melanoidins and fractionsRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of L-asparaginase on acrylamide mitigation in a fried-dough pastry modelKukurová, K.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Bednáriková, A.; Ciesarová, Z.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of leavening agents and sugars on the formation of hydroxymethylfurfural in cookies during bakingGökmen, Vural; Açar, Ö. Ç.; Serpen, A.; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Effect of malondialdehyde on the determination of furosine in milk-based productsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of pyridoxamine on acrylamide formation in a glucose/asparagine model systemArribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo