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openAccessJFoodSci_2023_LP309 a new strain.pdf.jpg23-oct-2023LP309 a new strain of Lactiplantibacillus pentosus that improves the lactic fermentation of Spanish-style table olivesRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Valero Díaz, Antonio; Vives-Lara, E.; Marín, Ana; Ramírez, Eva CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018New developments in table olive debitteringBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessmay-2017Oleuropein hydrolysis by lactic acid bacteria in natural green olivesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2016_FoodChem_V206_P204.pdf.jpg2016Oleuropein hydrolysis in natural green olives: Importance of the endogenous enzymesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-oct-2015Optimisation olive debittering by oleuropein oxidationBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V77_P308.pdf.jpg2017Optimization of the natural debittering of table olivesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2021Proposal for technological adaptation of small-sized green olives to Spanish-STYLE processingRamírez, Eva CSIC ORCID ; Vives-Lara, E.; Valero Díaz, Antonio; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2013_FoodControl_V34_P719.pdf.jpgdic-2013Survival of foodborne pathogenic bacteria in table olive brinesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-oct-2015Uses of olive solutions for agricultural purposes: their chemical characteristicsRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ORCID ; Expósito, A.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID comunicación de congreso