English   español  

Browsing by Author Fernández-Pachón, María Soledad

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessorange-juice.pdf.jpg1-Dec-2022Alcoholic fermentation with Pichia kluyveri could improve the melatonin bioavailability of orange juiceCruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Santos-Sánchez, Guillermo CSIC ORCID; Álvarez Sánchez, Nuria; Martín-Prada, Laura; Cerrillo, Isabel; Ortega, María Ángeles; Escudero-López, Blanca CSIC; Martín, Franz CSIC ORCID; Álvarez-Ríos, Ana Isabel CSIC ORCID; Carrillo-Vico, Antonio CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadartículo
openAccess1-Dec-2022Alcoholic fermentation with Pichia kluyveri could improve the melatonin bioavailability of orange juice [Dataset]Cruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Santos-Sánchez, Guillermo CSIC ORCID; Álvarez Sánchez, Nuria; Martín-Prada, Laura; Cerrillo, Isabel; Ortega, María Ángeles; Escudero-López, Blanca CSIC; Martín, Franz CSIC ORCID; Álvarez-Ríos, Ana Isabel CSIC ORCID; Carrillo-Vico, Antonio CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledaddataset
openAccessΒ‐CRYPTOXANTHIN_Cerrillo.pdf.jpg27-Jun-2018Beta-cryptoxanthin is more bioavailable in humans from fermented orange juice than from orange juiceCerrillo, Isabel; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Ortega, Ángeles CSIC ORCID; Rodríguez-Griñolo, María Rosario; Escudero-López, Blanca CSIC; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadpóster de congreso
openAccessJAFC_2022_V70_P8243.pdf.jpg13-Jul-2022Bioactive Peptides from Lupin (Lupinus angustifolius) Prevent the Early Stages of Atherosclerosis in Western Diet-Fed ApoE-/- MiceSantos-Sánchez, Guillermo CSIC ORCID; Cruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Álvarez-Ríos, Ana Isabel CSIC ORCID; Álvarez-Sánchez, Nuria CSIC ORCID; Rodríguez-Ortiz, Beatriz; Álvarez-López, Ana Isabel CSIC; Fernández-Pachón, María Soledad; Pedroche, Justo CSIC ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Lardone, Patricia Judith CSIC ORCID; Bejarano, Ignacio CSIC ORCID; Carrillo-Vico, Antonio CSIC ORCIDartículo
openAccessLupinus-angustifolius-suppl.pdf.jpg13-Jul-2022Bioactive peptides from Lupin (Lupinus angustifolius) prevent the early stages of atherosclerosis in Western diet-fed ApoE-/- mice [Dataset]Santos-Sánchez, Guillermo CSIC ORCID; Cruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Álvarez-Ríos, Ana Isabel CSIC ORCID; Álvarez-Sánchez, Nuria CSIC ORCID; Rodríguez-Ortiz, Beatriz; Álvarez-López, Ana Isabel CSIC; Fernández-Pachón, María Soledad; Pedroche, Justo CSIC ; Millán, Francisco CSIC ORCID; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID; Lardone, Patricia Judith CSIC ORCID; Bejarano, Ignacio CSIC ORCID; Carrillo-Vico, Antonio CSIC ORCIDdataset
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Sep-2013Carotenoid and flavonoid composition of a low alcoholic novel orange drink obtained by fermentation and pasteurization of orange juiceEscudero-López, Blanca CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Cerrillo, Isabel; Berná, Genoveva CSIC ORCID; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadpóster de congreso
closedAccess2009Changes in Antioxidant Endogenous Enzymes (Activity and Gene Expression Levels) after Repeated Red Wine IntakeFernández-Pachón, María Soledad; Berná, Genoveva CSIC ORCID; Otaolaurruchi, Eduardo; Troncoso, Ana M.; Martín, Franz CSIC ORCID; García-Parrilla, Carmenartículo
openAccessPostprint_2017_JSFA_8774.pdf.jpg28-Nov-2017Consumption of orange fermented beverage improves antioxidant status and reduces peroxidation lipid and inflammatory markers in healthy humansEscudero-López, Blanca CSIC; Ortega, Ángeles CSIC ORCID; Cerrillo, Isabel; Rodríguez-Griñolo, María Rosario; Muñoz Hernández, Rocío; Macher, Hada C. CSIC ORCID CVN; Martín, Franz CSIC ORCID; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mena, Pedro; Del Rio, Daniele; Fernández-Pachón, María Soledadartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2015Consumption of orange fermented beverage reduces cardiovascular risk factors in healthy miceEscudero-López, Blanca CSIC; Berná, Genoveva CSIC ORCID; Ortega, Ángeles CSIC ORCID; Herrero Martín, Griselda CSIC ORCID; Cerrillo, Isabel; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of alcoholic fermentation on the carotenoid composition and provitamin A content of orange juiceCerrillo, Isabel; Escudero-López, Blanca CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Martín, Francisco; Fernández-Pachón, María Soledadartículo
openAccessPostprint_2016_IntJFoodSciNut_V67_P779.pdf.jpg2016Effect of thermal processing on the profile of bioactive compounds and antioxidant capacity of fermented orange juiceEscudero López, Blanca; Cerrillo, Isabel; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Herrero Martín, Griselda CSIC ORCID; Berná, Genoveva CSIC ORCID; Medina, Sonia; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadartículo
openAccessimmunomodulatory_antioxidant_wheat_gluten.pdf.jpg4-Jun-2020Immunomodulatory and antioxidant properties of wheat gluten protein hydrolysates in human peripheral blood mononuclear cellsCruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Álvarez Sánchez, Nuria; Santos-Sánchez, Guillermo CSIC ORCID; Pedroche, Justo CSIC ; Fernández-Pachón, María Soledad; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Lardone, Patricia Judith CSIC ORCID; Bejarano, Ignacio CSIC ORCID; Guerrero Montávez, Juan Miguel CSIC ORCID CVN; Carrillo-Vico, Antonio CSIC ORCIDartículo
openAccessantioxidants-10-01222-v2.pdf.jpg29-Jul-2021Lupinus angustifolius Protein Hydrolysates Reduce Abdominal Adiposity and Ameliorate Metabolic Associated Fatty Liver Disease (MAFLD) in Western Diet Fed-ApoE−/− MiceSantos-Sánchez, Guillermo CSIC ORCID; Cruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Álvarez-Ríos, Ana Isabel CSIC ORCID; Fernández-Santos, José María; Vázquez-Román, María Victoria; Rodríguez-Ortiz, Beatriz; Álvarez-Sánchez, Nuria CSIC ORCID; Álvarez-López, Ana Isabel CSIC; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Pedroche, Justo CSIC ; Fernández-Pachón, María Soledad; Lardone, Patricia Judith CSIC ORCID; Guerrero, Juan Miguel; Bejarano, Ignacio CSIC ORCID; Carrillo-Vico, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2020Propiedades antioxidantes y antiinflamatorias de hidrolizados proteicos de gluten de trigo en células mononucleares de sangre periférica humanaCruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Álvarez Sánchez, Nuria; Pedroche, Justo CSIC ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Santos-Sánchez, Guillermo CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledad; Lardone, Patricia Judith CSIC ORCID; Guerrero Montávez, Juan Miguel CSIC ORCID CVN; Carrillo-Vico, Antonio CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessmnfr.202100139.pdf.jpgMay-2021Safety and Efficacy of a Beverage Containing Lupine Protein Hydrolysates on the Immune, Oxidative and Lipid Status in Healthy Subjects: An Intervention Study (the Lupine-1 Trial)Cruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Álvarez-Sánchez, Nuria CSIC ORCID; Álvarez-Ríos, Ana Isabel CSIC ORCID; Santos-Sánchez, Guillermo CSIC ORCID; Pedroche, Justo CSIC ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Carrera Sánchez, Cecilio; Fernández-Pachón, María Soledad; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Martínez-López, Alicia CSIC ORCID; Lardone, Patricia Judith CSIC ORCID; Bejarano, Ignacio CSIC ORCID; Guerrero, Juan Miguel; Carrillo-Vico, Antonio CSIC ORCIDartículo
openAccessPostP_2018_FoodChem_V262_P215.pdf.jpg1-Oct-2018β-Cryptoxanthin is more bioavailable in humans from fermented orange juice than from orange juiceHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Cerrillo, Isabel; Ortega, Ángeles CSIC ORCID; Rodríguez-Griñolo, María Rosario; Escudero-López, Blanca CSIC; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadartículo