English   español  

Navegación por Autor rp14562

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 84  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-may-2010Ability of Lactobacillus brevis strains to degrade food phenolic acidsCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Landete, José María CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-dic-2017Alcohol level reduction in wine with non-Saccharomyces speciesMorales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; González García, Ramón CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Análisis del transcriptoma de Kluyveromyces lactis en condiciones de respiración enológicas para obtener vinos de menor grado alcohólicoTronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; González García, Ramón CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Análisis transcriptómico global de la respuesta de Lactobacillus plantarum WCFS1 al estrés inducido por el ácido p-cumáricoReverón, Inés CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Jiménez, Natalia CSIC; Esteban-Torres, María CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; López de Felipe, Félix CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccess6-ago-2021Architecture Insight of Bifidobacterial α-L-FucosidasesCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Peirotén, Ángela; Landete, José María CSIC ORCID; Ruiz de la Bastida, Ana; Langa, Susana; Arques Orobón, Juan Luisartículo
openAccessTronchoni et al rev2.pdf.jpgabr-2018Aroma profiling of an aerated fermentation of natural grape must with selected yeast strains at pilot scaleTronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
openAccessaryl_glycosidases_Landete.pdf.jpgmar-2014Aryl glycosidases from Lactobacillus plantarum increase antioxidant activity of phenolic compoundsLandete, José María CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
openAccessice-preserved_sardine_Fadhlaoui.pdf.jpgmay-2012Biogenic amine production by bacteria isolated from ice-preserved sardine and mackerelFadhlaoui-Zid, Karima; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Landeta, Gerardo CSIC; Fattouch, Sami; Reverón, Inés CSIC; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Sadok, Saloua; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
openAccessbiogenic_amine_production_Rivas.pdf.jpgoct-2008Biogenic amine production by Gram-positive bacteria isolated from Spanish dry-cured ‘‘chorizo” sausage treated with high pressure and kept in chilled storageRivas, Blanca de las CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
openAccess4-vinylphenol_Salgado.pdf.jpg10-may-2014Bioproduction of 4-vinylphenol from corn cob alkaline hydrolyzate in two-phase extractive fermentation using free or immobilized recombinant E. coli expressing pad geneSalgado, José M.; Rodríguez-Solana, R.; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Domínguez, José Manuelartículo
openAccessCharacterization_and_stabilization.pdf.jpg8-ene-2024Characterization and stabilization of GluLm and its application to deglycosylate dietary flavonoids and lignansCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Ruiz de la Bastida, Ana; Langa, Susana; Peirotén, Ángela; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
openAccessINIAP603.pdf.jpg2022Characterization and stabilization of the α-L-fucosidase set from Lacticaseibacillus rhamnosus INIA P603Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Peirotén, Ángela; Langa, Susana; Vega, Estela CSIC; Blasco, Laura CSIC; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterization of a nitroreductase with selective nitroreduction properties in the food- and intestinal-occurring lactic acid bacterium Lactobacillus plantarum WCFS1Guillén, Hugo; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Landete, José María CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Herraiz, Tomásartículo
openAccessCharacterization of coagulase-negative...pdf.jpgmar-2013Characterization of coagulase-negative staphylococci isolated from Spanish dry cured meat productsLandeta, Gerardo CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCIDartículo
closedAccess2008Characterization of the p-coumaric acid decarboxylase from Lactobacillus plantarum CECT 748TRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Landete, José María CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Mancheño, Jose M. CSIC ORCIDartículo
openAccessanalysis_glycosidase_Acebron.pdf.jpgdic-2009Cloning, production, purification and preliminary crystallographic analysis of a glycosidase from the lactic acid bacterium Lactobacillus plantarum CECT 748TAcebrón, Iván CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Mancheño, Jose M. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-may-2018Co-cultivation with Metschnikowia pulcherrima promotes a species-specific response to iron depletion in Saccharomyces cerevisiaeTronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Mencher-Beltrán, Ana CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; González García, Ramón CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessM. ROSARIO MUÑOZ MOLINA_ pagination_978-0-12-819528-4_B978-0-12-819528-4.00028-6-proofs.pdf.jpg2021Degradation of phenolic compounds found in olive products by Lactobacillus plantarum strainsLandete, José María CSIC ORCID; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; López de Felipe, Félix CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccess2010Delaying Effect of a Wine Lactobacillus plantarum Strain on the Coloration and Xanthylium Pigment Formation Occurring in (þ)-Catechin and (-)-Epicatechin Wine Model SolutionsCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; López de Felipe, Félix CSIC ORCIDartículo
openAccessDevelopment- of- the- first- fermented.pdf.jpg27-ago-2022Development of the first fermented soy beverages enriched in equol and 5-hydroxy-equolLanga, Susana; Ruiz de la Bastida, Ana; Peirotén, Ángela; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Landete, José María CSIC ORCIDartículo