English   español  

Browsing by Author rp14551

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 58  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Alfa-galactosides from lupin: A new probiotic for application in dairy products. Applications in human healthMartínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción ; Gómez, Rosario CSIC trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Alfa-galactósidos de altramuz: un nuevo prebiótico aplicado en productos lácteosMartínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Vidal-Valverde, Concepción póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-Nov-2011Allerginicity of fish protein hydrolysates from fish wasteMosquera, Mauricio CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Baeza, M. L.; Giménez, Begoña CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Gómez, Rosario CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Antigenicity of soybean sprouts from seeds treated by combinations of calcium hypochlorite, high pressure and moderate temperatureGómez, Rosario CSIC ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Baeza, M. Luisa; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Antimicrobial activity of lactic acid bacteria isolated from goat's milk and artisanal cheeses : Characteristics of a bacteriocin produced by Lactobacillus curvatus IFPL105Casla, Dolores; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC artículo
openAccessappconservacprocesa.pdf.jpg2002Aplicación de agentes antimicrobianos naturales sobre sistemas modelo para el desarrollo de nuevos procesos de conservación de vegetales mínimamente procesadosMuñoz, M.; Gómez, Rosario CSIC ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2008Application of high-pressure treatment on alfalfa (Medicago sativa) and mung bean (Vigna radiata) seeds to enhance the microbiological safety of their sproutsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Assessment of the residual immunoreactivity of soybean whey hydrolysates obtained by combined enzymatic proteolysis and high pressurePeñas, Elena CSIC ORCID ; Restani, Patrizia; Ballabio, Cinzia; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Fiocchi, Alessandro; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Biochemical and microbiological characteristics of artisanal hard goat's cheeseFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Ramos, Mercedes CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Bioprocesos en la Industria LácteaGómez, Rosario CSIC ; Peláez, Carmen CSIC ORCID artículo
openAccessEDortaPosterMangoChileICTAN.pdf.jpg2013Caracterización de compuestos fenólicos en sub-productos de variedades de mango (Mangifera indica L.) cultivados en España mediante HPLC-ESI-QTOF-MSAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Colina Coca, Clara CSIC; González, Mónica; Lobo, M. Gloria; Dorta, Enrique CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Caseinolytic activity of Lactococcus lactis subsp. lactis: study of different culture mediaGómez, Rosario CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characteristics of stirred low-fat yoghurt as affected by high pressureAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Characterization and purification of a bacteriocin produced by Lactobacillus curvatus IFPL105Casla, Dolores; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Characterization of bifidobacteria as starters in fermented milk containing raffinose family of oligosaccharides from lupin as prebioticMartínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Characterization of the lactic acid bacteria in artisanal dairy productsCogan, Timothy M.; Barbosa, Manuel; Beuvier, Eric; Bianchi-Salvadori, Bruna; Cocconcelli, Pier S.; Fernandes, Isabel; Gómez, Jesús; Gómez, Rosario CSIC ; Kalantzopoulos, George; Ledda, Antonio; Medina, Margarita; Rea, Mary C.; Rodríguez, Evaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Contribution of Lactococcus lactis subsp lactis IFPL 359 and Lactobacillus casei subsp casei IFPL 731 to the proteolysis of caprine curd slurriesParra, L.; Casal, Vicente; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Effect of heat treatment on the proteolytic activity of mesophilic bacteria isolated from goats' milk cheeseAsensio, C.; Gómez, Rosario CSIC ; Peláez, Carmen CSIC ORCID artículo
openAccesseffechees.pdf.jpg1999Effect of high pressure on the viability and enzymatic activity of mesophilic lactic acid bacteria isolated from caprine cheeseCasal, Vicente; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of high pressure treatment on the microbiological quality of stored sauerkrautPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Vidal-Valverde, Concepción póster de congreso