English   español  

Browsing by Author rp14542

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 91  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessAlmond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb).pdf.jpgSep-2010Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) polyphenols: From chemical characterization to targeted analysis of phenolic metabolites in humansBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Urpí-Sarda, Mireia; Llorach, Rafael; Andrés-Lacueva, Cristinaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) skins as a potential source of bioactive polyphenolsMonagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Análisis de las proantocianidinas de la uva por MALDI-TOF MSMonagas Juan, María Josefina CSIC; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Anthocyanin-derived pigments in Graciano, Tempranillo, and Cabernet Sauvignon wines produced in SpainMonagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Antioxidant properties of commercial grape juices and vinegarsDávalos Herrera, Alberto; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Application of principal component analysis to simple determinations of brandies as a means of verifying qualityGómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Barley spent grain: release of hydroxycinnamic acids (ferulic and p-coumaric acids) by commercial enzyme preparationsBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
openAccesscapacidalmend.pdf.jpg2008Capacidad antioxidante y composición fenólica de la piel de la almendraGarrido, Ignacio; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC comunicación de congreso
openAccessCharacterization of Flavonoid.pdf.jpg2014Characterization of flavonoid glycosides from fenugreek (Trigonella foenum-graecum) crude seeds by HPLC-DAD-ESI/MS analysisEs-Safi, N. E; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
openAccesslactobacillus_plantarum_CECT_748T_Rodriguez.pdf.jpg15-Jan-2008Characterization of tannase activity in cell-free extracts of Lactobacillus plantarum CECT 748TRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Commercial dietary antioxidant supplements assayed for their antioxidant activity by different methodologiesDávalos Herrera, Alberto; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Commercial dietary ingredients from Vitis vinifera L. leaves and grape skins: Antioxidant and chemical characterizationMonagas Juan, María Josefina CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccessCompuestos_fenolicos_presentes.pdf.jpgMay-1988Compuestos fenólicos presentes en los sedimentos y suelos de las lagunas peridunares del Parque Nacional de DoñanaNieto, J.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Alonso, Elena; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Sáiz-Jiménez, Cesáreo comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Los compuestos polifenólicos en productos apícolas y su función antioxidanteUthurry, C. A.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Degradation of tannic acid by cell-free extracts of Lactobacillus plantarumRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID póster de congreso
openAccesstannic_acid_cell-free_rodriguez.pdf.jpg15-Mar-2008Degradation of tannic acid by cell-free extracts of Lactobacillus plantarumRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Determination of alternariol and alternariol methyl ether in apple juice using solid-phase extraction and high-performance liquid chromatographyDelgado, Teresa; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Scott, Peter M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Determination of some structural features of procyanidins and related compounds by photodiode-array detectionBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Bengoechea, M. Luz; Quesada, Cristina; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Development of an UPLC-ESI-TQ MS method for the accurate quantification of microbialderived phenolic acids in faecesSánchez-Patán, Fernando CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Differentiation of intermediate products (concentrates and purées) from the fruit industry by means of phenolic contentBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Bengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo