English   español  

Browsing by Author rp14478

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 35  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
LWT_2022_V164_113628.pdf.jpg2022Antimicrobial effects of treated olive mill waste on foodborne pathogensCaballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Fernández-Prior, África; Reinhard, Claudio; Nyström, Laura; Benítez-Cabello, Antonio ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Mar-2023Assessing Listeria monocytogenes growth during Spanish-style green table olive fermentationPosada-Izquierdo, Guiomar Denisse; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Valero, Antonio; Benítez-Cabello, Antonio ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino ; García-Gimeno, Rosa Mªartículo
openAccessFoodControl_2022_V137_108969.pdf.jpg1-Jul-2022Bacterial metataxonomic analysis of industrial Spanish-style green table olive fermentationsLópez-García, Elio ; Benítez-Cabello, Antonio ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessfmicb-12-650754.pdf.jpg2021Behavior of Vibrio spp. in Table OlivesPosada-Izquierdo, Guiomar Denisse; Valero, Antonio; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; González-Serrano, Miriam; Ramos-Benítez, Alfonso M.; Benítez-Cabello, Antonio ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino ; García-Gimeno, Rosa Maríaartículo
openAccessfmicb_10_00836.pdf.jpg2019Biodiversity and multifunctional features of lactic acid bacteria isolated from table olive biofilmsBenítez-Cabello, Antonio ; Calero Delgado, Beatriz; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessIJFM_2021_V359_109415.pdf.jpg24-Sep-2021Delving into the bacterial diversity of spoiled green Manzanilla Spanish-style table olive fermentationsArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessFoodMicrobiol_2023_V113_104250.pdf.jpg1-Aug-2023Delving into the study of lactic acid bacteria and yeasts distribution in table olive biofilms using a non-destructive procedureLópez-García, Elio ; Benítez-Cabello, Antonio ; Vilches, Noelia; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessGenomeAnnounc_2018_V6_e00379.pdf.jpg2018Draft genome sequences of six Lactobacillus pentosus strains isolated from brines of traditionally fermented Spanish-style green table olivesCalero Delgado, Beatriz; Martín-Platero, Antonio M. CSIC ORCID; Pérez-Pulido, Antonio J. CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio ; Casimiro-Soriguer, Carlos S. CSIC ORCID; Martínez-Bueno, Manuel CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino artículo
openAccessPostprint_2015_AntonieVan_Leeuwenhoek_V108_P597.pdf.jpg2015Evaluation and identification of poly-microbial biofilms on natural green Gordal table olivesBenítez-Cabello, Antonio ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessSci_Reports_2020_s41598-020-68305-7.pdf.jpg9-Jul-2020Exploring bacteria diversity in commercialized table olive biofilms by metataxonomic and compositional data analysisBenítez-Cabello, Antonio ; Romero-Gil, Verónica; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
FoodMicrob_2022_V107_104082.pdf.jpg2022Fungal biodiversity in commercial table olive packagesBenítez-Cabello, Antonio ; Ramiro-García, Javier; Romero-Gil, Verónica; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
openAccessStandardsGenSci_2017_12_70_Genome.pdf.jpg2-Dec-2017Genome overview of eight Candida boidinii strains isolated from human activities and wild environmentsCamiolo, Salvatore; Porru, Cinzia; Benítez-Cabello, Antonio ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Calero Delgado, Beatriz; Porceddu, Andrea; Budroni, Marilena; Mannazzu, Ilaria; Jiménez Díaz, Rufino ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_FoodMicrobiol_V69_P33.pdf.jpgFeb-2018Genotyping, identification and multifunctional features of yeasts associated to Bosana naturally black table olive fermentationsPorru, Cinzia; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio ; Jiménez Díaz, Rufino ; Zara, Giacomo; Budroni, Marilena; Mannazzu, Ilaria; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessfoods_2023_V12_938.pdf.jpg22-Feb-2023In Silico Evidence of the Multifunctional Features of Lactiplantibacillus pentosus LPG1, a Natural Fermenting Agent Isolated from Table Olive BiofilmsLópez-García, Elio ; Benítez-Cabello, Antonio ; Ramiro-García, Javier; Ladero, Victor; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessfermentation-08-00441.pdf.jpg1-Sep-2022Influence of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) on the Processing and Microbial Communities of Spanish-Style and Directly Brined Green Table Olive FermentationsLópez-García, Elio ; Benítez-Cabello, Antonio ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
foods-08-00280.pdf.jpg24-Jul-2019Lactic acid bacteria and yeast inocula modulate the volatile profile of spanish-style green table olive fermentationsBenítez-Cabello, Antonio ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Morales, M. Lourdes; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID 
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-Oct-2015Lactobacillus pentosus and Pichia membranifaciens, the dominant species in biofilms from natural green olives Gordal varietyRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio ; Romero-Gil, Verónica; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessMetagenomic_study.pdf.jpg5-Dec-2016Metagenomic study of diverse ingredients and seasoning material used in table olive elaborationBenítez-Cabello, Antonio ; Sánchez García, Borja CSIC ORCID; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Romero-Gil, Verónica; Calero-Delgado, Beatriz; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido, Antonio; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPostPr_2019_FoodControl_Metataxonomic.pdf.jpg31-May-2019Metataxonomic analysis of the bacterial diversity in table olive dressing componentsBenítez-Cabello, Antonio ; Romero-Gil, Verónica; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Sánchez García, Borja CSIC ORCID; Calero-Delgado, Beatriz; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessFront. Microbiol_8_2209.pdf.jpg8-Nov-2017Microbiological and Physicochemical Changes in Natural Green Heat-Shocked Aloreña de Málaga Table OlivesRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Ruiz-Bellido, Miguel Á.; Romero-Gil, Verónica; Benítez-Cabello, Antonio ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo