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openAccess1-s2.0-S0023643823002232-main.pdf.jpgabr-2023A comparative evaluation of the phenol and lycopene content of tomato by-products subjected to different drying methodsSouza da Costa, Bianca CSIC ORCID; Soldevilla-Muro, Germán; Oliván García, Marta; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
openAccessFunctional_Virgin.pdf.jpg26-jul-2019A functional virgin olive oil enriched with olive and thyme phenolic compounds improves the expression of cholesterol efflux-related genes: a randomized, cross-over, controlled trialFarràs, Marta; Arranz, Sara CSIC ORCID; Carrión, Silvia; Subirana, Isaac; Muñoz-Aguayo, Daniel; Blanchart, G.; Kool, Marjon; Solá, Rosa; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Escolà-Gil, Joan Carles; Rubió, Laura; Fernández-Castillejo, Sara; Pedret, Anna; Estruch, Ramón; Covas, María Isabel; Fitó, Montserrat; Hernáez, Álvaro; Castañer, Olgaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-jul-2022A large chimeric deletion associates with impairement of cuticle development in a dark berry somatic variant of Tempranillo TintoCarbonell-Bejerano, Pablo CSIC ORCID; Ferradas, Yolanda CSIC ORCID; Royo, Carolina CSIC ORCID; Bezrukov, Ilja; Lanz, Christa; Mauri, Nuria CSIC ORCID; Alba-Elías, Fernando; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Weigel, Detlef; Martínez-Zapater, José M. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-nov-2023A novel approach for the identification of new biomarkers of wine consumption in human urine using untargeted metabolomicsJiménez-Salcedo Marta; Manzano, José Ignacio CSIC ORCID; Pérez-Matute, Patricia; Motilva, María-José CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-nov-2023Application of an in vitro digestion model to study the bioaccessibility and the effect of the intestinal microbiota on the red wine proanthocyanidinsYuste, Silvia CSIC ORCID; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Viadel Crespo, B.; Medina-Trillo, C.; Tomás-Cobos, Lidia CSIC ORCID; Moretón Fraile, P.; Rodríguez de Rivera Cremades, F; Domingo Casado, S. depóster de congreso
openAccessApplication of Dried Blood Spot Cards_Rubio.pdf.jpg1-sep-2020Application of Dried Blood Spot Cards combined with liquid chromatography-tandem mass spectrometry to determine eight fat-soluble micronutrients in human bloodRubió, Laura; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Ludwig, Iziar A.; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Calderón, Lorena; Pla-Pagà, Laura; Companys, Judith; Macià, Albaartículo
openAccessartificimage.pdf.jpg2022Artificial intelligence to estimate wine volume from single-view imagesCobo Cano, Miriam CSIC ORCID ; Heredia, Ignacio CSIC ORCID; Aguilar, Fernando CSIC ORCID ; Lloret Iglesias, Lara CSIC ORCID; García Díaz, Daniel CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Pérez-Matute, Patricia; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-nov-2023Association between dietary pattern and wine consumption and Alzheimer’s disease in a cohort from La Rioja (Spain)Pérez-Matute, Patricia; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Íñiguez, María; López-Álava, Sara; Matute Tobías, Belinda; Marzo Sola, M. E.; Motilva, María-José CSIC ORCID póster de congreso
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2020Berry fruits modulate kidney dysfunction and urine metabolome in Dahl salt-sensitive ratsGomes, Andreia; Godinho-Pereira, J.; Oudot, C.; Sequeira, Catarina O.; Macià, Alba; Carvalho, F.; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Pereira, Sofía; Matzapetakis, Manolis; Brenner, Catherine; Nunes dos Santos, Claudiaartículo
openAccessBerry_enriched.pdf.jpg3-nov-2019Berry-enriched diet in salt-sensitive hypertensive rats: metabolic fate of (Poly)phenols and the role of Gut MicrobiotaGomes, Andreia; Oudot, Carole; Macià, Alba; Foito, Alexandre; Carregosa, Diogo; Stewart, Derek:; Wiele, Tom van de; Berry, D.; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Brenner, Catherine; Nunes, Cláudiaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-ago-2018Beta-Glucan and Phenolic compounds: Their concentration and behavior during in vitro gastrointestinal digestion and colonic fermentation of different Barley-Based food productsMosele, Juana I.; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Ludwig, Iziar A.artículo
openAccessantioxidants-12-00925.pdf.jpg13-abr-2023Bioavailability of Organosulfur Compounds after the Ingestion of Black Garlic by Healthy HumansMoreno-Ortega, Alicia; Pereira-Caro, Gema; Ludwig, Iziar A.; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Moreno Rojas, José Manuelartículo
openAccess14-dic-2022BrainGut_WineUp daily lifelike images [Dataset]Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Lloret Iglesias, Lara CSIC ORCID; Aguilar, Fernando CSIC ORCID ; Cobo Cano, Miriam CSIC ORCID ; García Díaz, Daniel CSIC ORCID ; Heredia, Ignacio CSIC ORCID; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Pérez-Matute, Patricia; Motilva, María-José CSIC ORCID dataset
openAccess14-dic-2022BrainGut_WineUp real images [Dataset]Relaño de la Guía, Edgard; Lloret Iglesias, Lara CSIC ORCID; Aguilar, Fernando CSIC ORCID ; Cobo Cano, Miriam CSIC ORCID ; García Díaz, Daniel CSIC ORCID ; Heredia, Ignacio CSIC ORCID; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Pérez-Matute, Patricia; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID dataset
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-oct-2023Caracterización de la microbiota intestinal en pacientes con Enfermedad de Alzheimer prodrómica respecto a un grupo control en una cohorte de La Rioja: relación con la dietaMatute Tobías, Belinda; López-Álava, Sara; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Lozano-Ochoa, Cristina; Recio-Fernández, Emma; Íñiguez, María; Castillo-Alvárez, F.; Garrastachu Zumarán, M. P.; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Marzo Sola, M. E.; Pérez-Matute, Patriciapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2018Cardiovascular benefits of phenol-enriched virgin olive oils: new insights from the virgin olive oil and HDL functionality (VOHF) studyPedret, Anna; Fernández-Castillejo, Sara; Valls, Rosa-Maria; Catalán, Úrsula; Rubió, Laura; Romeu, Marta; Macià, Alba; López de las Hazas, M. C. CSIC ORCID; Farràs, Marta; Giralt, Montse; Mosele, Juana I.; Martín-Pelaez, Sandra; Remaley, Alan T.; Covas, María Isabel; Fitó, Montserrat; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosaartículo
openAccess1-s2.0-S0308814621010554-main.pdf.jpg30-oct-2021Characterization of Tempranillo negro (VN21), a high phenolic content grapevine Tempranillo clone, through UHPLC-QqQ-MS/MS polyphenol profilingRoyo, Carolina CSIC ORCID; Ferradas, Yolanda CSIC ORCID; Martínez-Zapater, José M. CSIC ORCID; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2022Chemopreventive effects of anthocyanins on colorectal and breast cancer: A reviewBars-Cortina, David; Sakhawat, Ali; Piñol-Felis, Carme; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
openAccessConsumption evaluation of one apple flesh a day in the initial phases prior.pdf.jpgsep-2020Consumption evaluation of one apple flesh a day in the initial phases prior to adenoma/adenocarcinoma in an azoxymethane rat colon carcinogenesis modelBars-Cortina, David; Martínez-Bardají, Ana; Macià, Alba; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Piñol-Felis, Carmeartículo
openAccessDesign_optimization.pdf.jpg29-ene-2019Design, optimization and validation of genes commonly used in expression studies on DMH/AOM rat colon carcinogenesis modelBars-Cortina, David; Riera, Antoni; Gou, Gemma; Piñol-Felis, Carme; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo