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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessastudprote.pdf.jpg1983A study of the effects of frozen storage on certain functional properties of meat and fish proteinJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessachomice.pdf.jpg2017Anchovy mince (Engraulis ringens) enriched with polyphenol-rich grape pomace dietary fibre: In vitro polyphenols bioaccessibility, antioxidant and physico-chemical propertiesSolari-Godiño, A.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Anchovy shelf life as affected by different chilling methods during distributionCareche, Mercedes CSIC ORCID ; García, Roberto; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessene-2008Antioxidant protection of white grape pomace on restructured fish products during frozen storageSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessaplipesca.pdf.jpg1995Aplicación de las altas presiones sobre pescadoPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessApplicationOf Response.pdf.jpgmar-2011Application of response surface methodology to study the effect of different calcium sources in fish muscle-alginate restructured productsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Behavior of octopus muscle (Octopus vulgaris) under a process of pressure-time-temperature combinationsHurtado, José L.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Behaviour of myofibrillar proteins and collagen in hake (Merluccius merluccius L.) muscle during frozen storage and its effect on textureMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessbehaviourmicromesis.pdf.jpg1997Behaviour of pressurized and heated gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle during chilled storageMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Biological characteristics affect the quality of farmed atlantic salmon and smoked muscleGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Hurtado, O.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccess2017By-catch valorization: a case study in north-west SpainBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Blanco Comesaña, M. CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDpresentación
openAccess7-nov-2012Captura y procesado post-captura. Influencia en la calidad Refrigeración de pescados y conservación en fresco. Métodos coadyuvantes de la refrigeración. Congelación y métodos de congelación Valorización de subproductos musculares: Re-estructurados ¿Cómo un producto pesquero puede llega a ser más funcional? Surimi y productos . Caso específico del surimi a partir de Dosidicus gigas.Borderías, A. Javier CSIC ORCID material didáctico
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Changes in hake muscle collagen during frozen storage due to seasonal effectsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Changes in protein function of sardines stored in ice with and without added saltHuidobro, Almudena; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Characterization of hake (Merluccius merluccius L.) and trout (Salmo irideus Gibb) collagenMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Turnay, J.; Leyzarbe, M. Antoniaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Characterization of healthier mixed surimi gels obtained through partial substitution of myofibrillar proteins by pea protein isolatesBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Domínguez-Timón, Fátima CSIC; Díaz, M. Teresa; Pedrosa, Mercedes M.; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Characterization of proteolytic activity in octopus (Octopus vulgaris) arm muscleHurtado, José L.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; An, H.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Chemical and functional properties of sardine (Sardina pilchardus W.) dark and light muscle proteins during frozen storage. Effect of washing on mince qualityMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pardo, M. V.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Chemical interactions of nonmuscle proteins in the network of sardine (Sardina pilchardus) muscle gelsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessChilled storage of high-pressure.pdf.jpg1998Chilled storage of high pressure and heat-induced gels of blue whithing (Micromesistius poutassou) muscleMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo