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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 1983 | A study of the effects of frozen storage on certain functional properties of meat and fish protein | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Anchovy mince (Engraulis ringens) enriched with polyphenol-rich grape pomace dietary fibre: In vitro polyphenols bioaccessibility, antioxidant and physico-chemical properties | Solari-Godiño, A.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2002 | Anchovy shelf life as affected by different chilling methods during distribution | Careche, Mercedes CSIC ORCID ; García, Roberto; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ene-2008 | Antioxidant protection of white grape pomace on restructured fish products during frozen storage | Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1995 | Aplicación de las altas presiones sobre pescado | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | mar-2011 | Application of response surface methodology to study the effect of different calcium sources in fish muscle-alginate restructured products | Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2001 | Behavior of octopus muscle (Octopus vulgaris) under a process of pressure-time-temperature combinations | Hurtado, José L.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1990 | Behaviour of myofibrillar proteins and collagen in hake (Merluccius merluccius L.) muscle during frozen storage and its effect on texture | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1997 | Behaviour of pressurized and heated gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle during chilled storage | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2000 | Biological characteristics affect the quality of farmed atlantic salmon and smoked muscle | Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Hurtado, O.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | By-catch valorization: a case study in north-west Spain | Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Blanco Comesaña, M. CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | presentación |
openAccess | | 7-nov-2012 | Captura y procesado post-captura. Influencia en la calidad Refrigeración de pescados y conservación en fresco. Métodos coadyuvantes de la refrigeración. Congelación y métodos de congelación Valorización de subproductos musculares: Re-estructurados ¿Cómo un producto pesquero puede llega a ser más funcional? Surimi y productos . Caso específico del surimi a partir de Dosidicus gigas. | Borderías, A. Javier CSIC ORCID | material didáctico |
closedAccess | | 1989 | Changes in hake muscle collagen during frozen storage due to seasonal effects | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1990 | Changes in protein function of sardines stored in ice with and without added salt | Huidobro, Almudena; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1990 | Characterization of hake (Merluccius merluccius L.) and trout (Salmo irideus Gibb) collagen | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Turnay, J.; Leyzarbe, M. Antonia | artículo |
closedAccess | | 2020 | Characterization of healthier mixed surimi gels obtained through partial substitution of myofibrillar proteins by pea protein isolates | Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Domínguez-Timón, Fátima CSIC; Díaz, M. Teresa; Pedrosa, Mercedes M.; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1999 | Characterization of proteolytic activity in octopus (Octopus vulgaris) arm muscle | Hurtado, José L.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; An, H. | artículo |
closedAccess | | 1999 | Chemical and functional properties of sardine (Sardina pilchardus W.) dark and light muscle proteins during frozen storage. Effect of washing on mince quality | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Pardo, M. V.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1997 | Chemical interactions of nonmuscle proteins in the network of sardine (Sardina pilchardus) muscle gels | Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1998 | Chilled storage of high pressure and heat-induced gels of blue whithing (Micromesistius poutassou) muscle | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |