English   español  

Browsing by Author rp13343

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 50  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Ability of human oral microbiota to produce wine odorant aglycones from odourless grape glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccess2012Ability of oral microbiota to release free volatiles from wine odorless glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Application of glycosidic aroma precursors to enhance the aroma and sensory profile of dealcoholised winesRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Selli, Serkan; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles artículo
openAccessCTAconsuvino.pdf.jpg2015Aproximaciones analíticas –in vitro e –in vivo para evaluar la liberación del aroma en condiciones de consumo de vinoEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Aroma release in the oral cavity after wine intake is influenced by wine matrix compositionEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Jiménez-Girón, Ana; Pérez-Jiménez, María; Pozo-Bayón, Mª Ángeles artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Assessment of the effect of non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by HS-SPME-GC-MS analysisRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles comunicación de congreso
openAccessOct-2011Assessment of the effect of the non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by headspace solid phase microextraction/gas chromatography analysisRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles artículo
openAccessmolecules-24-01277.pdf.jpg2-Apr-2019Assessment wine aroma persistence by using an in vivo PTR-ToF-MS approach and Its relationship with salivary parametersMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Canon, Francis; Feron, Gilles; Guichard, Elisabeth; Pozo-Bayón, Mª Ángeles artículo
openAccessSep-2011Beyond the characterization of wine aroma compounds: looking for analytical approaches in trying to understand aroma perception during wine consumptionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles artículo
openAccessmicrobiota oral humana.pdf.jpg2014Capacidad de la microbiota oral humana para producir compuestos odorantes del vino a partir de precursores no odorantes de la uvaMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessP.II.40-No%20155%20P%20Moreno%20-%20Mu+-oz_et_al_OIV%202010.pdf.jpgJun-2010Chemical and sensory characterization of commercial Xarel.lo white wines from the Penedes regionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartra, Enric; García Cazorla, Joan; Puig Puyol, Anna; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Comparison of liquid-liquid extraction and solid phase extraction fro the GC-MS analysis of phenolic acids resulting from the degradation of wine polyphenols by faecal microbiotaMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesscomposalivino.pdf.jpg2021La composición de la saliva está relacionada con la percepción del aroma frutal de los vinosCriado, Celia; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández Ruíz, V.; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Differences in salivary flow and composition between age groups are correlated to dynamic retronasal aroma perception during wine consumptionCriado, Celia; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Effect of exposure of the oral cavity to various aromatized wine matrices on salivary parameters. Relationship with the changes in aroma during wine oral processingMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Criado, Celia; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María; Pozo-Bayón, Mª Ángeles póster de congreso
openAccessmolecules-24-03253.pdf.jpg6-Sep-2019Effects of ethanol concentration on oral aroma release after wine consumptionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María; Criado, Celia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles artículo
openAccess2014Entendiendo el aroma retronasal del vinoMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Rocha, Nuria ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Enzymatic activities of wine lactic acid bacteria: production of volatile sulphur compounds and varietal aromasMartínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Evaluación del aroma liberado durante el consumo de vino empleando un sistema de atrapamiento de aroma retronasalMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles póster de congreso
openAccessaroma retronasal.pdf.jpg2013Evaluación del aroma liberado durante el consumo de vino empleando un sistema de atrapamiento de aroma retronasalMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles capítulo de libro