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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess2007Affinity Purification of Copper-Chelating Peptides from Sunflower Protein HydrolysatesMegías, Cristina ; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar ; Girón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Millán, Francisco  ; Vioque, Javier  Artículo
openAccessvioqueaob.pdf.jpg25-Aug-2004Amino Acids Composition of Teucrium Nutlet Proteins and their Systematic SignificanceJuan, Rocío; Pastor, Jesús; Millán, Francisco  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  Artículo
openAccessPostprint_JFuntFood_2014_V8_P224.pdf.jpg2014Anti-inflammatory activity of lupine (Lupinus angustifolius L.) protein hydrolysates in THP-1-derived macrophagesMillán-Linares, María del Carmen  ; Bermúdez, Beatriz ; Yust, María del Mar ; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  Artículo
closedAccess30-Jul-2003Bound malondialdehyde in foods: Bioavailability of N,N'-Di-(4-methyl-1,4-dihydropyridine-3,5-dicarbaldehyde)lysineGirón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Millán, Francisco  ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina ; Vioque, EduardoArtículo
closedAccess9-Oct-2002Bound malondialdehyde in foods: Bioavailability of the N-2-propenals of lysineGirón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Millán, Francisco  ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina ; Vioque, EduardoArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chía (Salvia hispanica L.). The Old Food of the FutureMillán-Linares, María del Carmen  ; Yust, María del Mar ; Monika Haros, Claudia; Pedroche, Justo  ; Millán, Francisco  Libro
openAccessES2526105_R2.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López, Sergio ; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan MiguelInforme Técnico
openAccessES2526105_A2.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López, Sergio ; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan MiguelSolicitud de patente
openAccessES2526105_B1.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López, Sergio ; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan MiguelPatente
openAccessWO2014191597A1.pdf.jpg4-Dec-2014Emulsified composition of saturated fat in water, its preparation and its use for assessing telerance to triglyceridesBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López Martín Sergio; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan MiguelSolicitud de patente
embargoedAccessPostP_2018_JFF_V47_P299.pdf.jpgAug-2018GPETAFLR, a novel bioactive peptide from Lupinus angustifolius L. protein hydrolysate, reduces osteoclastogenesisMillán-Linares, María del Carmen  ; Lemus-Conejo, A.; Yust, María del Mar ; Pedroche, Justo  ; Carrillo-Vico, A.; Millán, Francisco  ; Montserrat-de la Paz, Sergio Artículo
openAccessPostprint_2015_JFunctFoods_V18A_P358.pdf.jpg2015GPETAFLR: A new anti-inflammatory peptide from Lupinus angustifolius L. protein hydrolysateMillán-Linares, María del Carmen  ; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar Artículo
closedAccessJul-2012Hypocholesterolemic and antioxidant activities of chickpea (Cicer arietinum L.) protein hydrolysatesYust, María del Mar ; Millán-Linares, María del Carmen  ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  Artículo
closedAccess15-Oct-2010Improvement of functional properties of chickpea proteins by hydrolysis with immobilised AlcalaseYust, María del Mar ; Pedroche, Justo  ; Millán-Linares, María del Carmen  ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Millán, Francisco  Artículo
openAccessImprovement.pdf.jpg30-Dec-2003Improvement of protein extraction from sunflower meal by hydrolysis with alcalaseYust, María del Mar ; Pedroche, Joaquín; Megías, Cristina ; Girón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Millán, Francisco  ; Vioque, Javier  Artículo
closedAccessMar-2009Improving the functional properties of soy glycinin by enzymatic treatment. Adsorption and foaming characteristicsPizones Ruiz-Henestrosa, Víctor; Carrera Sánchez, Cecilio; Pedroche, Justo  ; Millán, Francisco  ; Rodríguez Patino, Juan MiguelArtículo
openAccessIG_AGROCSIC_2.pdf.jpgDec-2005Los hidrolizados proteicos en alimentación: Suplementos alimenticios de gran calidad funcional y nutricionalVioque, Javier  ; Millán, Francisco  Artículo
openAccessIG_AGROCSIC_3.pdf.jpgDec-2005Los péptidos bioactivos en alimentación: nuevos agentes promotores de saludVioque, Javier  ; Millán, Francisco  Artículo
openAccessPostprint_FoodChem_2014_V151_P141.pdf.jpg2014Lupine protein hydrolysates inhibit enzymes involved in the inflammatory pathwayMillán-Linares, María del Carmen  ; Yust, María del Mar ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  Artículo
openAccessWO2012017123A1.pdf.jpg9-Feb-2012Method for producing limited and extensive protein hydrol yzates from agroindustrial wasteMillán, Francisco  ; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Millán-Linares, María del Carmen  ; Villanueva, Álvaro ; Tejedor, José LuisSolicitud de patente