English   español  

Browsing by Author rp11987

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 49  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessFF_2020_V11_2943_Suppl.pdf.jpg2020A Lupine (Lupinus angustifolius L.) peptide prevents non-alcoholic fatty liver disease in high-fat diet-induced obese miceLemus-Conejo, Ana; Grao‐Cruces, Elena; Toscano, Rocío; Varela, Lourdes; Claro, Carmen; Pedroche, Justo  ; Millán, Francisco  ; Millán-Linares, María del Carmen  ; Montserrat-de la Paz, Sergio artículo
openAccess2016Actividad antiinflamatoria de hidrolizados proteicos de altramuz en un modelo de absorción abdominalMillán-Linares, María del Carmen  ; Montserrat-de la Paz, Sergio ; Yust, María del Mar ; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  artículo
closedAccess2007Affinity Purification of Copper-Chelating Peptides from Sunflower Protein HydrolysatesMegías, Cristina ; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar ; Girón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Millán, Francisco  ; Vioque, Javier  artículo
openAccessvioqueaob.pdf.jpg25-Aug-2004Amino Acids Composition of Teucrium Nutlet Proteins and their Systematic SignificanceJuan, Rocío; Pastor, Jesús; Millán, Francisco  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  artículo
openAccessPostprint_JFuntFood_2014_V8_P224.pdf.jpg2014Anti-inflammatory activity of lupine (Lupinus angustifolius L.) protein hydrolysates in THP-1-derived macrophagesMillán-Linares, María del Carmen  ; Bermúdez, Beatriz ; Yust, María del Mar ; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-May-2019Anti-oxidant and anti-inflammatory effects of wheat protein hydrolysates in human primary monocytesLemus-Conejo, Ana; Montserrat-de la Paz, Sergio ; Toscano, Rocío; Rodríguez, Noelia M.; Pedroche, Justo  ; Villanueva, Álvaro ; Mendia Azkoaga, Irati; Millán, Francisco  ; Cruz-Chamorro, Iván; Carrillo-Vico, Antonio; Millán-Linares, María del Carmen  comunicación de congreso
closedAccess30-Jul-2003Bound malondialdehyde in foods: Bioavailability of N,N'-Di-(4-methyl-1,4-dihydropyridine-3,5-dicarbaldehyde)lysineGirón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Millán, Francisco  ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina ; Vioque, Eduardoartículo
closedAccess9-Oct-2002Bound malondialdehyde in foods: Bioavailability of the N-2-propenals of lysineGirón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Millán, Francisco  ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina ; Vioque, Eduardoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chía (Salvia hispanica L.). The Old Food of the FutureMillán-Linares, María del Carmen  ; Yust, María del Mar ; Monika Haros, Claudia; Pedroche, Justo  ; Millán, Francisco  libro
openAccessES2526105_B1.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López, Sergio ; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelpatente
openAccessES2526105_A2.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López, Sergio ; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelsolicitud de patente
openAccessES2526105_R2.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López, Sergio ; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelinforme técnico
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Dietary protein complexity modulates growth, protein utilisation and the expression of protein digestion-related genes in Senegalese sole larvaeCanada, P.; Conceição, L.E.C.; Mira, S.; Teodósio, R.; Fernandes, J.M.O.; Barrios, C.; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  ; Valente, L.M.P.; Engrola, S.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019EEvaluation of wheat gluten protein hydrolysates on inflammation and oxidative stress in primary human monocytesMillán-Linares, María del Carmen  ; Montserrat-de la Paz, Sergio ; Toscano, Rocío; Pedroche, Justo  ; Villanueva, Álvaro ; Millán, Francisco  actas de congreso
openAccessWO2014191597A1.pdf.jpg4-Dec-2014Emulsified composition of saturated fat in water, its preparation and its use for assessing telerance to triglyceridesBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López Martín Sergio; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelsolicitud de patente
openAccessfoods_09_00854_v2.pdf.jpg30-Jun-2020Evaluation of Anti-Inflammatory and Atheroprotective Properties of Wheat Gluten Protein Hydrolysates in Primary Human MonocytesMontserrat-de la Paz, Sergio ; Rodríguez-Martín, Noelia M.; Villanueva, Álvaro ; Pedroche, Justo  ; Cruz-Chamorro, Iván; Millán, Francisco  ; Millán-Linares, María del Carmen  artículo
openAccessPostP_2019_JFC_V43_e12995.pdf.jpgNov-2019GPETAFLR, a biopeptide from Lupinus angustifolius L., protects against oxidative and inflammatory damage in retinal pigment epithelium cellsMillán-Linares, María del Carmen  ; Millán-Linares, María del Carmen  ; Toscano, Rocío; Lemus-Conejo, Ana; Martín, María E.; Pedroche, Justo  ; Millán, Francisco  ; Montserrat-de la Paz, Sergio artículo
openAccessPostP_2018_JFF_V47_P299.pdf.jpgAug-2018GPETAFLR, a novel bioactive peptide from Lupinus angustifolius L. protein hydrolysate, reduces osteoclastogenesisMillán-Linares, María del Carmen  ; Lemus-Conejo, Ana; Yust, María del Mar ; Pedroche, Justo  ; Carrillo-Vico, A.; Millán, Francisco  ; Montserrat-de la Paz, Sergio artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2020GPETAFLR, a peptide from Lupinus angustifolius L. prevents inflammation in microglial cells and confers neuroprotection in brainLemus-Conejo, Ana; Millán-Linares, María del Carmen  ; Toscano, Rocío; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  ; Muriana, Francisco J. G.  ; Montserrat-de la Paz, Sergio artículo
openAccessFood_Funct_2019_V10_P3303.pdf.jpg2019GPETAFLR, an octapeptide isolated from: Lupinus angustifolius L. Protein hydrolysate, promotes the skewing to the M2 phenotype in human primary monocytesMontserrat-de la Paz, Sergio ; Lemus-Conejo, Ana; Toscano, Rocío; Pedroche, Justo  ; Millan, Francisco ; Millán-Linares, María del Carmen  artículo