English   español  

Browsing by Author rp11987

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 59  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessFF_2020_V11_2943.pdf.jpg2020A Lupine (Lupinus angustifolius L.) peptide prevents non-alcoholic fatty liver disease in high-fat diet-induced obese miceLemus-Conejo, Ana; Grao‐Cruces, Elena; Toscano, Rocío; Varela, Lourdes; Claro, Carmen; Pedroche, Justo CSIC ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Montserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID CVNartículo
openAccess2016Actividad antiinflamatoria de hidrolizados proteicos de altramuz en un modelo de absorción abdominalMillán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Montserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID CVN; Yust, María del Mar CSIC ORCID; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Pedroche, Justo CSIC artículo
closedAccess2007Affinity Purification of Copper-Chelating Peptides from Sunflower Protein HydrolysatesMegías, Cristina CSIC; Pedroche, Justo CSIC ; Yust, María del Mar CSIC ORCID; Girón-Calle, Julio CSIC ORCID ; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Vioque, Javier CSIC ORCID artículo
openAccessvioqueaob.pdf.jpg25-Aug-2004Amino Acids Composition of Teucrium Nutlet Proteins and their Systematic SignificanceJuan, Rocío; Pastor, Jesús; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Vioque, Javier CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_JFuntFood_2014_V8_P224.pdf.jpg2014Anti-inflammatory activity of lupine (Lupinus angustifolius L.) protein hydrolysates in THP-1-derived macrophagesMillán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Bermúdez, Beatriz CSIC ORCID; Yust, María del Mar CSIC ORCID; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Pedroche, Justo CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-May-2019Anti-oxidant and anti-inflammatory effects of wheat protein hydrolysates in human primary monocytesLemus-Conejo, Ana; Montserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID CVN; Toscano, Rocío; Rodríguez, Noelia M.; Pedroche, Justo CSIC ; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Mendia Azkoaga, Irati; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Cruz-Chamorro, Iván; Carrillo-Vico, Antonio; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessfoods-10-02297.pdf.jpg28-Sep-2021Antihypertensive and Antioxidant Activity of Chia Protein Techno-Functional Extensive HydrolysatesVillanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Montserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID CVN; Rodríguez-Martín, Noelia M.; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Carrera, Cecilio; Pedroche, Justo CSIC ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID artículo
openAccessBiomolecules_2021_11_1458.pdf.jpg4-Oct-2021Antioxidant and Anti-Inflammatory Properties of Bioavailable Protein Hydrolysates from Lupin-Derived Agri-WasteMontserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID CVN; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID; Pedroche, Justo CSIC ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Martín, María E.; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccess30-Jul-2003Bound malondialdehyde in foods: Bioavailability of N,N'-Di-(4-methyl-1,4-dihydropyridine-3,5-dicarbaldehyde)lysineGirón-Calle, Julio CSIC ORCID ; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Vioque, Eduardoartículo
closedAccess9-Oct-2002Bound malondialdehyde in foods: Bioavailability of the N-2-propenals of lysineGirón-Calle, Julio CSIC ORCID ; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Vioque, Eduardoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Characterization and evaluation of hemp protein hydrolysates on neuroprotectionMontserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID CVN; Rodríguez-Martín, Noelia M.; Toscano, Rocío; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Lemus-Conejo, Ana; Pedroche, Justo CSIC ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID actas de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chía (Salvia hispanica L.). The Old Food of the FutureMillán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Yust, María del Mar CSIC ORCID; Monika Haros, Claudia; Pedroche, Justo CSIC ; Millán, Francisco CSIC ORCID libro
openAccessES2526105_B1.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz CSIC ORCID; Pedroche, Justo CSIC ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena CSIC ORCID; López, Sergio; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelpatente
openAccessES2526105_A2.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz CSIC ORCID; Pedroche, Justo CSIC ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena CSIC ORCID; López, Sergio; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelsolicitud de patente
openAccessES2526105_R2.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz CSIC ORCID; Pedroche, Justo CSIC ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena CSIC ORCID; López, Sergio; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelinforme técnico
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Dietary protein complexity modulates growth, protein utilisation and the expression of protein digestion-related genes in Senegalese sole larvaeCanada, P.; Conceição, L.E.C.; Mira, S.; Teodósio, R.; Fernandes, Jorge M. O.; Barrios, C.; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Pedroche, Justo CSIC ; Valente, L.M.P.; Engrola, S.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019EEvaluation of wheat gluten protein hydrolysates on inflammation and oxidative stress in primary human monocytesMillán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Montserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID CVN; Toscano, Rocío; Pedroche, Justo CSIC ; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID actas de congreso
openAccessResumen_poster_Efecto_variabilidad_propiedades_congreso_AEET2021.pdf.jpg21-Oct-2021Efecto de la variabilidad de las propiedades físico-químicas del suelo en el rendimiento de la halófita costera Crithmum maritimum L.Martins-Noguerol, Raquel; Matías Resina, Luis; Pérez-Ramos, Ignacio Manuel CSIC ORCID; Moreira Tomé, Xoaquín CSIC ORCID; Moreno-Pérez, Antonio J. CSIC ORCID ; Pedroche, Justo CSIC; DeAndrés-Gil, C.; Francisco Candeira, Marta CSIC ORCID; García González, Alberto; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Cambrollé, J. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessWO2014191597A1.pdf.jpg4-Dec-2014Emulsified composition of saturated fat in water, its preparation and its use for assessing telerance to triglyceridesBermúdez, Beatriz CSIC ORCID; Pedroche, Justo CSIC ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena CSIC ORCID; López Martín Sergio; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelsolicitud de patente
openAccessfoods_09_00854_v2.pdf.jpg30-Jun-2020Evaluation of Anti-Inflammatory and Atheroprotective Properties of Wheat Gluten Protein Hydrolysates in Primary Human MonocytesMontserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID CVN; Rodríguez-Martín, Noelia M.; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Pedroche, Justo CSIC ; Cruz-Chamorro, Iván; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID artículo