English   español  

Browsing by Author rp11986

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess13-Jul-2011Antimicrobial activity of olive solutions from stored alpeorujo against plant pathogenic microorganismsMedina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; Santos, Berta de los; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero, Fernando; Brenes Balbuena, Manuel  Artículo
closedAccessDec-2009Bactericidal Activity of Glutaraldehyde-like Compounds from Olive ProductsMedina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  Artículo
openAccessPostprint_2017_FoodChem_V219_P339.pdf.jpg2017Influence of pH on the antioxidant phenols solubilised from hydrothermally treated olive oil by-product (alperujo)Rubio Senent, Fátima ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  ; García Borrego, Aránzazu  ; Lama Muñoz, Antonio ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Isolation and characterization of a secoiridoid derivative from two-phase olive waste (alperujo)Rubio Senent, Fátima ; Martos, Sergio; García Borrego, Aránzazu  ; Fernández-Bolaños Guzmán, José María; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  Artículo
openAccessWO2009106669A1.pdf.jpg3-Sep-2009Method and device for removing the bitterness from table olives and resulting productGarcía Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  Patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Novel pectin present in new olive mill wastewater with similar emulsifying and better biological properties than citrus pectinRubio-Senent, Fátima; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  ; Lama-Muñoz, Antonio; García Borrego, Aránzazu  ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  Artículo
closedAccess15-Apr-2011Olive glutaraldehyde-like compounds against plant pathogenic bacteria and fungiBrenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Santos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero, FernandoArtículo
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTechnol_V79_P416.pdf.jpgJun-2017Phenolic extracts obtained from thermally treated secondary varieties of dates: Antimicrobial and antioxidant propertiesMrabet, Abdessalem; García Borrego, Aránzazu  ; Jiménez Araujo, Ana  ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  Artículo
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTechnol_V79_P416.pdf.jpg2017Phenolic extracts obtained from thermally treated secondary varieties of dates: Antimicrobial and antioxidant propertiesMrabet, Abdessalem; García Borrego, Aránzazu  ; Jiménez Araujo, Ana  ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  Artículo
openAccess2341635_B1.pdf.jpg10-May-2011Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesaBrenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero Barranco, Concepción  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Rejano Zapata, LuisPatente
openAccess2341635_A1.pdf.jpg23-Jun-2010Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesa.Romero Barranco, Concepción  ; García Borrego, Aránzazu  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Rejano Zapata, LuisSolicitud de patente
openAccess2325296_B1.pdf.jpg7-Jun-2010Procedimiento y dispositivo para la eliminación del amargor de aceitunas de mesa y producto así obtenidoGarcía Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  Patente
openAccessWO2010072874A1.pdf.jpg23-Jun-2010Procedure for obtaining an extract rich in triterpenic acids from solutions from the process of preparation of table olivesRomero Barranco, Concepción  ; García Borrego, Aránzazu  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Rejano Zapata, LuisSolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2009Study of the anti-lactic acid bacteria compounds in table olivesMedina Pradas, Eduardo  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  Artículo
closedAccess1-Feb-2010Triterpenic acids in table olivesRomero Barranco, Concepción  ; García Borrego, Aránzazu  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  Artículo