English   español  

Browsing by Author rp11943

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess2007Affinity Purification of Copper-Chelating Peptides from Sunflower Protein HydrolysatesMegías, Cristina ; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar ; Girón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Millán, Francisco  ; Vioque, Javier  artículo
openAccessPostprint_JFuntFood_2014_V8_P224.pdf.jpg2014Anti-inflammatory activity of lupine (Lupinus angustifolius L.) protein hydrolysates in THP-1-derived macrophagesMillán-Linares, María del Carmen  ; Bermúdez, Beatriz ; Yust, María del Mar ; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  artículo
openAccessPostprint_2015_JMolCatB_V117_P38.pdf.jpg2015Bovine trypsin immobilization on agarose activated with divinylsulfone: Improved activity and stability via multipoint covalent attachmentDos Santos, José C. S.; Rueda, Nazzoly; Barbosa, Oveimar; Millán-Linares, María del Carmen  ; Pedroche, Justo  ; Yuste, María del Mar; Gonçalves, Luciana R. B.; Fernández-Lafuente, Roberto artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Characterization of supports activated with divinyl sulfone as a tool to immobilize and stabilize enzymes via multipoint covalent attachment. Application to chymotrypsinDos Santos, José C. S.; Barbosa, Oveimar; Fernández-Sánchez, Jorge F.; Medina-Castillo, Antonio L.; Ramón-Márquez, Teresa; Arias-Martos, María C.; Millán-Linares, María del Carmen  ; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar ; Gonçalves, Luciana R. B.; Fernández-Lafuente, Roberto ; Rueda, Nazzolyartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chía (Salvia hispanica L.). The Old Food of the FutureMillán-Linares, María del Carmen  ; Yust, María del Mar ; Monika Haros, Claudia; Pedroche, Justo  ; Millán, Francisco  libro
openAccessES2526105_B1.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López, Sergio ; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelpatente
openAccessES2526105_A2.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López, Sergio ; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelsolicitud de patente
openAccessES2526105_R2.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López, Sergio ; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelinforme técnico
openAccessWO2014191597A1.pdf.jpg4-Dec-2014Emulsified composition of saturated fat in water, its preparation and its use for assessing telerance to triglyceridesBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López Martín Sergio; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelsolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg3-May-2015Evaluation of supports activated with divinylsulfone to the stabilization of chymotrypsinRueda, Nazzoly; Sousa dos Santos, José Cleiton; Barbosa, Oveimar; Gonçalves, Luciana R.B.; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar ; Millán-Linares, María del Carmen  ; Fernández-Lafuente, Roberto comunicación de congreso
openAccessPostP_2018_JFF_V47_P299.pdf.jpgAug-2018GPETAFLR, a novel bioactive peptide from Lupinus angustifolius L. protein hydrolysate, reduces osteoclastogenesisMillán-Linares, María del Carmen  ; Lemus-Conejo, A.; Yust, María del Mar ; Pedroche, Justo  ; Carrillo-Vico, A.; Millán, Francisco  ; Montserrat-de la Paz, Sergio artículo
openAccessPostprint_2015_JFunctFoods_V18A_P358.pdf.jpg2015GPETAFLR: A new anti-inflammatory peptide from Lupinus angustifolius L. protein hydrolysateMillán-Linares, María del Carmen  ; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar artículo
closedAccessJul-2012Hypocholesterolemic and antioxidant activities of chickpea (Cicer arietinum L.) protein hydrolysatesYust, María del Mar ; Millán-Linares, María del Carmen  ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  artículo
closedAccess15-Oct-2010Improvement of functional properties of chickpea proteins by hydrolysis with immobilised AlcalaseYust, María del Mar ; Pedroche, Justo  ; Millán-Linares, María del Carmen  ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Millán, Francisco  artículo
closedAccessMar-2009Improving the functional properties of soy glycinin by enzymatic treatment. Adsorption and foaming characteristicsPizones Ruiz-Henestrosa, Víctor; Carrera Sánchez, Cecilio; Pedroche, Justo  ; Millán, Francisco  ; Rodríguez Patino, Juan Miguelartículo
embargoedAccessPostP_2018_Aquac_V491_P28.pdf.jpg2018Larval dietary protein complexity affects the regulation of muscle growth and the expression of DNA methyltransferases in Senegalese soleCanada, P.; Engrola, S.; Mira, S.; Teodósio, R.; Yust, María del Mar ; Sousa, V.; Pedroche, Justo  ; Fernandes, J. M. O.; Conceiçao, L. E. C.; Valente, L. M. P.artículo
closedAccessMay-2009Linear viscoelasticity and microstructure of heat-induced crayfish protein isolate gelsRomero, Alberto; Cordobés, Felipe; Puppo, María Cecilia; Villanueva, Álvaro ; Pedroche, Justo  ; Guerrero, Antonioartículo
openAccessPostprint_FoodChem_2014_V151_P141.pdf.jpg2014Lupine protein hydrolysates inhibit enzymes involved in the inflammatory pathwayMillán-Linares, María del Carmen  ; Yust, María del Mar ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  artículo
openAccessWO2012017123A1.pdf.jpg9-Feb-2012Method for producing limited and extensive protein hydrol yzates from agroindustrial wasteMillán, Francisco  ; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Millán-Linares, María del Carmen  ; Villanueva, Álvaro ; Tejedor, José Luissolicitud de patente
openAccessES2374359A1.pdf.jpg16-Feb-2012Método de obtención de hidrolizados proteicos limitados y extensivos a partir de residuos agroindustrialesMillán, Francisco  ; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar ; Alcalde, Juan María; Millán-Linares, María del Carmen  ; Villanueva, Álvaro ; Tejedor, José Luis; Rodríguez Sánchez-Arévalo, Álvarosolicitud de patente