English   español  

Browsing by Author rp11941

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Biodiversidad microbiana en fermentaciones de aceitunas verdes de mesa al estilo "Español"Lucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessCarotenoid_.pdf.jpg10-Jan-2010Carotenoid production in Lactobacillus plantarumGarrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
openAccessCoculture enhances.pdf.jpgMay-2010Coculture with specific bacteria enhances survival of Lactobacillus plantarum NC8, an autoinducer-regulated bacteriocin producer, in olive fermentationsRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Jiménez Díaz, Rufino artículo
openAccessPlantaracin_operons.pdf.jpg10-Mar-2010Distribution of the plantaricin operons and co-culture inducibility among Lactobacillus plantarum strains isolated from olive fermentationsMaldonado-Barragán, Antonio CSIC; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID póster de congreso
openAccessC901.pdf.jpgJul-2009Enterocin C, a Class IIb Bacteriocin Produced by E. faecalis C901, a Strain Isolated from Human ColostrumMaldonado-Barragán, Antonio CSIC; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Jiménez, Esther; Jiménez Díaz, Rufino ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Rodríguez, Juan M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgAug-2014Enterococcus olivae sp. nov., isolated from Spanish-style green-olive fermentationsLucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; González Grau, Juan Miguel CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSICartículo
openAccess2019Fresh extra virgin olive oil, with or without veilCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_Int_J_Food_Mic_2014_V190_P72.pdf.jpg2014Genetic diversity and dynamics of bacterial and yeast strains associated to Spanish-style green table-olive fermentations in large manufacturing companiesLucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
openAccessL_pentosus_IG1_genome.pdf.jpg2011Genome Sequence of Lactobacillus pentosus IG1, a Strain Isolated from Spanish-Style Green Olive FermentationsMaldonado-Barragán, Antonio CSIC; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Lucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-Mar-2020Información y diversidad en el aceite de olivaCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID revista divulgativa
openAccess15-May-2019Interacciones entre acidez y estado coloidal en el aceite de oliva virgenCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPostprint_Food_Mic_2014_V42_P154.pdf.jpg2014Microbial diversity and dynamics of Spanish-style green table-olive fermentations in large manufacturing companies through culture-dependent techniquesLucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
openAccesspEF1_.pdf.jpgMar-2007Molecular analysis of the 21-kb bacteriocin-encoding plasmid pEF1 from Enterococcus faecium 6T1aRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Jiménez Díaz, Rufino artículo
openAccessWO2010142828A1.pdf.jpg16-Dec-2010Novel strain of lactobacillus plantarum for the production of carotenoidsRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID solicitud de patente
openAccess2351134_A1.pdf.jpg1-Feb-2011Nueva cepa de Lactobacilus plantarum para la producción de carotenoidesRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Propionibacterium olivae sp. nov. and Propionibacterium damnosum sp. nov., Isolated from spoiled packaged Spanish-style green olivesLucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; González Grau, Juan Miguel CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSICartículo
openAccessBMC_Microbiology_2016_16_37.pdf.jpg12-Mar-2016Purification and genetic characterization of gassericin E, a novel co-culture inducible bacteriocin from Lactobacillus gasseri EV1461 isolated from the vagina of a healthy womanMaldonado-Barragán, Antonio CSIC; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Martín, Virginia; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Rodríguez, Juan Miguelartículo
openAccessQuorum-sensing.pdf.jpg26-Mar-2008Quorum-sensing control of bacteriocin production in olive fermentationsRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Jun-2015Vibrio olivae sp. nov., isolated from spanish-style green-olive fermentationsLucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; González Grau, Juan Miguel CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSICartículo