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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessPostP_2019_IJFST.pdf.jpg2020Aerobic industrial processing of Empeltre cv. natural black olives and product characterisationMedina Pradas, Eduardo  ; García García, Pedro  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessAssessing the Challenges in the Application.pdf.jpg17-May-2017Assessing the Challenges in the Application of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria in the Large-Scale Fermentation of Spanish-Style Table OlivesRodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Romero-Gil, Verónica; Arroyo López, Francisco Noé  ; Roldán-Reyes, Juan C.; Torres-Gallardo, Rosa; Bautista-Gallego, J.  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessPostprint_2016_IntJFoodMic_V238_P1.pdf.jpg5-Dec-2016Assessment of table olive fermentation by functional data analysisRuiz-Bellido, M. A.; Romero-Gil, V.; García García, Pedro  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess20-Oct-2019Assessment of Total Hydroxytyrosol and Tyrosol during Shelf Life of Virgin Olive Oil.Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Mateo, M. A.; Romero Barranco, Concepción  póster de congreso
openAccess815.pdf.jpg30-Oct-1997Bacterias del ácido láctico en la fermentación de aceitunas de mesaDurán Quintana, M.ª Carmen ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess20-Oct-2019Bioactive Compounds in Olive Oil Processing By-productsMedina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  comunicación de congreso
openAccessPostP_JFCA_V66_P193.pdf.jpgMar-2018Bioactive substances in black ripe olives produced in Spain and the USAGarcía García, Pedro  ; Romero Barranco, Concepción  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccess17-Sep-2019BLACK RIPE OLIVE PROCESSING WITH KOHGarcía-Serrano, Pedro; Brenes Balbuena, Manuel  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  póster de congreso
closedAccess15-Jun-2009Browning reactions in olives: Mechanism and polyphenols involvedSegovia-Bravo, Kharla A. ; Jarén-Galán, Manuel  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessLevaduras.pdf.jpg30-Sep-2003Características del crecimiento de levaduras de aceitunas de mesa a bajas temperaturasDurán Quintana, M.ª Carmen ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess2014Changes of physicochemical and sensory characteristics of packed ripe table olives from Spanish cultivars during shelf-lifeGarcía García, Pedro  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessFood_Funct_2019_V10_P4716.pdf.jpg9-Jul-2019Characterization of bioactive compounds in commercial olive leaf extracts, and olive leaves and their infusionsMedina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
embargoedAccessPostP_2020_AWM_V227_105833.pdf.jpg20-Jan-2020Chemical composition of table olive wastewater and its relationship with the bio-fortifying capacity of tomato (Solanum lycopersicum L.) plantsSantos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel ; Aguado, Ana; García García, Pedro  ; Romero Barranco, Concepción  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-Jun-2020Chemical hydrolysis of oleuropein affected by the type of organic acidRomero Barranco, Concepción ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2011Chloride salt mixtures affect Gordal cv. green Spanish-style table olive fermentationBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess26-Jun-2019Compuestos fenólicos en aceitunas de mesaMedina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  actas de congreso
openAccess868.pdf.jpg30-Jun-1996Conservación de aceitunas verdes o color cambiante en salmueraGarrido Fernández, A.  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Durán Quintana, M.ª Carmen artículo
openAccessData_in_Brief_2016_V9_P401.pdf.jpgDec-2016Data on the application of Functional Data Analysis in food fermentationsRuiz-Bellido, M. A.; Romero-Gil, Verónica; García García, Pedro  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccess25-May-2011Effect of bruising on respiration, superficial color, and phenolic changes in fresh Manzanilla olives (Olea europaea pomiformis): Development of treatments to mitigate browningSegovia-Bravo, Kharla A. ; García García, Pedro  ; López-López, Antonio  ; Garrido Fernández, A.  artículo
embargoedAccessPostP_2020_LWT_V118_108870.pdf.jpgJan-2020Effect of calcium on the preservation of green olives intended for black ripe olive processing under free-sodium chloride conditionsGarcía-Serrano, Pedro; Romero Barranco, Concepción  ; Medina Pradas, Eduardo  ; García García, Pedro  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel artículo