English   español  

Browsing by Author rp11926

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 77  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessPostP_2019_IJFST.pdf.jpg2020Aerobic industrial processing of Empeltre cv. natural black olives and product characterisationMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2020Aerobic treatment of black ripe olive processing streams to reduce biological contaminationGarcía-Serrano, Pedro; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessAssessing the Challenges in the Application.pdf.jpg17-May-2017Assessing the Challenges in the Application of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria in the Large-Scale Fermentation of Spanish-Style Table OlivesRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Roldán-Reyes, Juan C.; Torres-Gallardo, Rosa; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2016_IntJFoodMic_V238_P1.pdf.jpg5-Dec-2016Assessment of table olive fermentation by functional data analysisRuiz-Bellido, M. A.; Romero-Gil, Verónica; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccess20-Oct-2019Assessment of Total Hydroxytyrosol and Tyrosol during Shelf Life of Virgin Olive Oil.Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Mateo, M. A.; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID póster de congreso
openAccess815.pdf.jpg30-Oct-1997Bacterias del ácido láctico en la fermentación de aceitunas de mesaDurán Quintana, M.ª Carmen; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccess20-Oct-2019Bioactive Compounds in Olive Oil Processing By-productsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPostP_JFCA_V66_P193.pdf.jpgMar-2018Bioactive substances in black ripe olives produced in Spain and the USAGarcía García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccess17-Sep-2019BLACK RIPE OLIVE PROCESSING WITH KOHGarcía-Serrano, Pedro; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN póster de congreso
closedAccess15-Jun-2009Browning reactions in olives: Mechanism and polyphenols involvedSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessLevaduras.pdf.jpg30-Sep-2003Características del crecimiento de levaduras de aceitunas de mesa a bajas temperaturasDurán Quintana, M.ª Carmen; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccess2014Changes of physicochemical and sensory characteristics of packed ripe table olives from Spanish cultivars during shelf-lifeGarcía García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessFood_Funct_2019_V10_P4716.pdf.jpg9-Jul-2019Characterization of bioactive compounds in commercial olive leaf extracts, and olive leaves and their infusionsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
embargoedAccessPostP_2020_AWM_V227_105833.pdf.jpg20-Jan-2020Chemical composition of table olive wastewater and its relationship with the bio-fortifying capacity of tomato (Solanum lycopersicum L.) plantsSantos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Aguado, Ana; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-Jun-2020Chemical hydrolysis of oleuropein affected by the type of organic acidRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2011Chloride salt mixtures affect Gordal cv. green Spanish-style table olive fermentationBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccess26-Jun-2019Compuestos fenólicos en aceitunas de mesaMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN actas de congreso
openAccess868.pdf.jpg30-Jun-1996Conservación de aceitunas verdes o color cambiante en salmueraGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Durán Quintana, M.ª Carmenartículo
openAccessData_in_Brief_2016_V9_P401.pdf.jpgDec-2016Data on the application of Functional Data Analysis in food fermentationsRuiz-Bellido, M. A.; Romero-Gil, Verónica; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccess25-May-2011Effect of bruising on respiration, superficial color, and phenolic changes in fresh Manzanilla olives (Olea europaea pomiformis): Development of treatments to mitigate browningSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo