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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess3-Jun-2011A new high-performance liquid chromatographic method with evaporative light scattering detector for the analysis of phospholipids. Application to Iberian pig subcutaneous fatNarváez Rivas, Mónica; Gallardo, Emerenciana CSIC; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; León Camacho, Manuel artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014A new SPE/GC-fid method for the determination of cholesterol oxidation products. Application to subcutaneous fat from Iberian dry-cured hamNarváez Rivas, Mónica; Pham, Alessandra J.; Schilling, M. Wes; León Camacho, Manuel artículo
openAccessPostP_2019_FoodChem_V295_P377.pdf.jpg15-Oct-2019Assessing the effect of season, montanera length and sampling location on Iberian pig fat by compositional data analysis and standard multivariate statisticsGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel artículo
openAccessAutentificación_Aceite_Oliva_M.León_2015.pdf.jpg23-Sep-2015>Autentificación de Aceite de Oliva>: Problemas y posibles soluciones.León Camacho, Manuel comunicación de congreso
closedAccess2011Authentication of fattening diet of Iberian pigs according to their volatile compounds profile from raw subcutaneous fatNarváez Rivas, Mónica; Pablos, Fernando; Jurado, J. Marcos; León Camacho, Manuel artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Authentication of Quercus Species According to Their n-Alkanes Profile by Off-Line Combination of High-Performance Liquid Chromatography and Gas ChromatographyRabhi, Faten; Narváez Rivas, Mónica; Boukhchina, Sadok; León Camacho, Manuel artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2020Cardiotrophin‐1 contributes to metabolic adaptations through the regulation of lipid metabolism and to the fasting‐induced fatty acid mobilizationCarneros, David CSIC ORCID; Medina-Gómez, Gema; Giralt, Marta; León Camacho, Manuel ; Campbell, Mark; Moreno-Aliaga, María J.; Villarroya, Francesc; Bustos, Matilde CSIC ORCIDartículo
openAccessGrasasYAceites_2014_65_4.pdf.jpg2014Characterization and quantification of the cholesterol oxidation product fraction of the intramuscular fat from pork loin (fresh and marinated) with different irradiation and packaging during storageGarcía-Márquez, I.; Narváez Rivas, Mónica; Gallardo, Emerenciana CSIC; Ordóñez, J. A.; León Camacho, Manuel artículo
openAccessapple_seed_Bada.pdf.jpg2014Characterization of apple seed oil with Denomination of Origin from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel ; Copoví, Paula CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2014Characterization of Berry and Currant Seed Oils from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel ; Copoví, Paula CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2013Characterization of Berry and Currant Seed Oils from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessGrasas_Aceites_2015_V66_e085.pdf.jpg2015Characterization of grape seed oil from wines with protected denomination of origin (PDO) from SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel ; Copovi, P.; Alonso, L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2004Characterization of oils of hazelnuts from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel ; Prieto González, María Manuela; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccess27-Jun-2010Characterization of walnut oils (Juglans regia L.) from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel ; Prieto González, María Manuela; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Chemical changes in volatile aldehydes and ketones from subcutaneous fat during ripening of Iberian dry-cured ham. Prediction of the curing timeNarváez Rivas, Mónica; Gallardo, Emerenciana CSIC; León Camacho, Manuel artículo
openAccessElaidizacion.pdf.jpg30-Jun-2003Cinética de la reacción de elaidización del ácido oleico durante la desodorización y/o refinación física industrial de las grasas comestiblesLeón Camacho, Manuel ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
openAccessGriguol.pdf.jpg30-Mar-2003Contenido en isómeros geométricos de los ácidos grasos en helados comerciales españolesGriguol, Viviana; Vicario, Isabel M.; León Camacho, Manuel artículo
openAccess896.pdf.jpg30-Dec-1996Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativoCert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of (E)-5-methylhept-2-en-4-one in deodorised hazelnut oil. Application to the detection of adulterated olive oilsBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Caja López, M. del Mar; León Camacho, Manuel ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Determination of phenols, flavones, and lignans in virgin olive oils by solid-phase extraction and high-performance liquid chromatography with diode array ultraviolet detectionMateos, Raquel CSIC ORCID ; Espartero, José L.; Trujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Ríos, José Julián; León Camacho, Manuel ; Alcudia-González, Felipe; Cert, Arturo CSICartículo