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openAccessAssessing the Challenges in the Application.pdf.jpg17-May-2017Assessing the Challenges in the Application of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria in the Large-Scale Fermentation of Spanish-Style Table OlivesRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Roldán-Reyes, Juan C.; Torres-Gallardo, Rosa; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2019_FoodChem_V295_P377.pdf.jpg15-Oct-2019Assessing the effect of season, montanera length and sampling location on Iberian pig fat by compositional data analysis and standard multivariate statisticsGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel artículo
openAccessPostprint_2016_IntJFoodMic_V238_P1.pdf.jpg5-Dec-2016Assessment of table olive fermentation by functional data analysisRuiz-Bellido, M. A.; Romero-Gil, Verónica; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_JAgrcFoodChem_V66_P4481.pdf.jpg13-Apr-2018Assessment of the Minor-Component Transformations in Fat during the Green Spanish-Style Table Olive ProcessingLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccess815.pdf.jpg30-Oct-1997Bacterias del ácido láctico en la fermentación de aceitunas de mesaDurán Quintana, M.ª Carmen; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccessFeb-1991Bactericidal action of oleuropein extracted from green olives against Lactobacillus plantarumRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino artículo
openAccessBioaccesibilidad_ALópez_PuntaCana_2015.pdf.jpg8-Nov-2015Bioaccesibilidad de minerales nutrientes en aceitunas de mesa negras oxidadasLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessfmicb_10_00836.pdf.jpg2019Biodiversity and multifunctional features of lactic acid bacteria isolated from table olive biofilmsBenítez-Cabello, Antonio ; Calero Delgado, Beatriz; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Biofilm formation on abiotic and biotic surfaces during Spanish style green table olive fermentationDomínguez Manzano, Jesús; Olmo-Ruiz, Carmen CSIC ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino artículo
closedAccess15-Jun-2009Browning reactions in olives: Mechanism and polyphenols involvedSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccess671.pdf.jpg30-Jun-1999Calidad de las aceitunas de mesaGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
openAccessLevaduras.pdf.jpg30-Sep-2003Características del crecimiento de levaduras de aceitunas de mesa a bajas temperaturasDurán Quintana, M.ª Carmen; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessChanges_ALópez_Florence_2015.pdf.jpg27-Sep-2015Changes in waxes and ethyl esters contents during Green Spanish-style table olive procdessingLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2014Changes of physicochemical and sensory characteristics of packed ripe table olives from Spanish cultivars during shelf-lifeGarcía García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccess15-Jun-2011Chemometric characterisation of the fats released during the conditioning processes of table olivesLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccess10-Aug-2011Chemometric classification of the fat residues from the conditioning operations of table olive processing, based on their minor componentsGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2011Chloride salt mixtures affect Gordal cv. green Spanish-style table olive fermentationBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccess403.pdf.jpg30-Apr-2000Cincuentenario de "Grasas y Aceites"Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccess868.pdf.jpg30-Jun-1996Conservación de aceitunas verdes o color cambiante en salmueraGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Durán Quintana, M.ª Carmenartículo
openAccessDataBrief_2018_V16_P231.pdf.jpgFeb-2018Data on fatty acid profiles of green Spanish-style Gordal table olives studied by compositional analysisGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID artículo