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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess815.pdf.jpg30-Oct-1997Bacterias del ácido láctico en la fermentación de aceitunas de mesaDurán Quintana, M.ª Carmen ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccessFeb-1991Bactericidal action of oleuropein extracted from green olives against Lactobacillus plantarumRuiz-Barba, José Luis  ; Garrido Fernández, A.  ; Jiménez Díaz, Rufino  artículo
closedAccess15-Jun-2009Browning reactions in olives: Mechanism and polyphenols involvedSegovia-Bravo, Kharla A. ; Jarén-Galán, Manuel  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess671.pdf.jpg30-Jun-1999Calidad de las aceitunas de mesaGarrido Fernández, A.  ; Romero Barranco, Concepción  artículo
openAccessLevaduras.pdf.jpg30-Sep-2003Características del crecimiento de levaduras de aceitunas de mesa a bajas temperaturasDurán Quintana, M.ª Carmen ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccess15-Jun-2011Chemometric characterisation of the fats released during the conditioning processes of table olivesLópez-López, Antonio  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2011Chloride salt mixtures affect Gordal cv. green Spanish-style table olive fermentationBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess403.pdf.jpg30-Apr-2000Cincuentenario de "Grasas y Aceites"Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess868.pdf.jpg30-Jun-1996Conservación de aceitunas verdes o color cambiante en salmueraGarrido Fernández, A.  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Durán Quintana, M.ª Carmen artículo
closedAccess1-Jul-2010Effect of chloride salt mixtures on selected attributes and mineral content of fermented cracked Aloreña olivesBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; López-López, Antonio  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessSalmuera.pdf.jpg30-Mar-2005Evolución del crecimiento en salmuera, a bajas temperaturas y diferentes acidulantes, de levaduras aisladas de aceitunas de mesaDurán Quintana, M.ª Carmen ; Arroyo López, Francisco Noé  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessFermentation_profile_FM2003.pdf.jpgAug-2003Fermentation profile and optimization of green olive fermentationusing Lactobacillus plantarum LPCO10 as a starter cultureLeal-Sánchez, M. Vega; Ruiz-Barba, José Luis  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Rejano Navarro, Luis ; Jiménez Díaz, Rufino  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccessMay-2010Fermentation profiles of Manzanilla-Aloreña cracked green table olives in different chloride salt mixturesBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Durán Quintana, M.ª Carmen ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccess14-Oct-2009Influence of ripe table olive processing on oil characteristics and composition as determined by chemometricsLópez-López, Antonio  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Montaño, Alfredo  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessInhibition polyphenol plantarum.pdf.jpgJan-1993Inhibition of Lactobacillus plantarum by polyphenols extracted from two different kinds of olive brineRuiz-Barba, José Luis  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Jiménez Díaz, Rufino  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccessDec-2009Instability profile of fresh packed “seasoned” Manzanilla-Aloreña table olivesArroyo López, Francisco Noé  ; Bautista-Gallego, J.  ; Segovia-Bravo, Kharla A. ; García García, Pedro  ; Durán Quintana, M.ª Carmen ; Romero Barranco, Concepción  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccessAug-2010Lipolytic activity of the yeast species associated with the fermentation/storage phase of ripe olive processingRodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; López-López, Antonio  ; Bautista-Gallego, J.  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessLPCO10_AEM2002.pdf.jpgSep-2002Optimization of Bacteriocin Production by Batch Fermentation of Lactobacillus plantarum LPCO10Leal-Sánchez, M. Vega; Jiménez Díaz, Rufino  ; Maldonado-Barragán, Antonio ; Garrido Fernández, A.  ; Ruiz-Barba, José Luis  artículo
openAccess2140313_B1.pdf.jpg16-Sep-2000Procedimiento de preparación de aceitunas tipo negrasRomero Barranco, Concepción  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  patente
openAccess2016470_A6.pdf.jpg1-Nov-1990Procedimiento de regeneración de salmueras de aceitunas y otros productos vegetales para su utilización posteriorBrenes Balbuena, Manuel  ; Sánchez Roldán, Francisco ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  patente