English   español  

Browsing by Author rp11908

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 72  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessPostP_2019_IJFST.pdf.jpg2020Aerobic industrial processing of Empeltre cv. natural black olives and product characterisationMedina Pradas, Eduardo  ; García García, Pedro  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2020Aerobic treatment of black ripe olive processing streams to reduce biological contaminationGarcía-Serrano, Pedro; Romero Barranco, Concepción ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; García García, Pedro ; Montaño, Alfredo  ; Medina Pradas, Eduardo ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessGrasas_Aceites_2017_V68_e182.pdf.jpg2017An explanation for the natural de-bittering of Hurma olives during ripening on the treeSusamci, E.; Romero Barranco, Concepción  ; Tuncay, O.; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
closedAccess13-Jul-2011Antimicrobial activity of olive solutions from stored alpeorujo against plant pathogenic microorganismsMedina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; Santos, Berta de los; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero, Fernando; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessPostprint_2016_JSFA_V96_P4032.pdf.jpgSep-2016Assays to control the development of the green staining alteration in Spanish-style green olives of the Gordal varietySánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Rejano Navarro, Luis ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccess20-Oct-2019Assessment of Total Hydroxytyrosol and Tyrosol during Shelf Life of Virgin Olive Oil.Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Mateo, M. A.; Romero Barranco, Concepción  póster de congreso
openAccess815.pdf.jpg30-Oct-1997Bacterias del ácido láctico en la fermentación de aceitunas de mesaDurán Quintana, M.ª Carmen ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccessDec-2009Bactericidal Activity of Glutaraldehyde-like Compounds from Olive ProductsMedina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  artículo
openAccess20-Oct-2019Bioactive Compounds in Olive Oil Processing By-productsMedina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  comunicación de congreso
openAccessPostprint_2016_JAOCS_V93_P665.pdf.jpgMay-2016Bioactive Compounds in Virgin Olive Oil of the PDO Montoro-AdamuzRomero Barranco, Concepción  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessPostP_JFCA_V66_P193.pdf.jpgMar-2018Bioactive substances in black ripe olives produced in Spain and the USAGarcía García, Pedro  ; Romero Barranco, Concepción  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccess17-Sep-2019BLACK RIPE OLIVE PROCESSING WITH KOHGarcía-Serrano, Pedro; Brenes Balbuena, Manuel  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  póster de congreso
openAccessFood_Funct_2019_V10_P4716.pdf.jpg9-Jul-2019Characterization of bioactive compounds in commercial olive leaf extracts, and olive leaves and their infusionsMedina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessPostprint_FOODCHEM_2015_V171_P50.pdf.jpg2015Combined use of nitrogen and coatings to improve the quality of mechanically harvested Manzanilla olivesRamírez, Eva ; Sánchez, Antonio Higinio; Romero Barranco, Concepción ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Comment on addressing analytical requirements to support health claims on >olive oil polyphenols> (EC regulation 432/212)Romero Barranco, Concepción ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessPostprint_Food_Chem_2015_v166_p115.pdf.jpg1-Jan-2015Composition of pigments and colour changes in green table olives related to processing typeRamírez, Eva ; Gandul-Rojas, Beatriz  ; Romero Barranco, Concepción ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Gallardo Guerrero, Lourdes  artículo
openAccess26-Jun-2019Compuestos fenólicos en aceitunas de mesaMedina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  actas de congreso
openAccess868.pdf.jpg30-Jun-1996Conservación de aceitunas verdes o color cambiante en salmueraGarrido Fernández, A.  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Durán Quintana, M.ª Carmen artículo
embargoedAccessPostP_2019_SciHort_V256_108644.pdf.jpg15-Oct-2019Effect of table olive wastewaters on growth and yield of cucumber, pepper, tomato and strawberrySantos, Berta de los; Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Aguado, Ana; Medina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  artículo
openAccessGreen.pdf.jpg30-Sep-2005Elaboración de aceitunas denominadas “Green ripe olives” con variedades españolasBrenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  artículo