English   español  

Browsing by Author rp11905

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 53  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessPostprint_2017_NIRnews_V28_P12.pdf.jpg30-Apr-2017Assessing olive oil peroxide value by NIRS, and on reference methodsCayuela, José Antonio  artículo
openAccessPostprint_2017_EurFoodResTechnol_V243_P941.pdf.jpgJun-2017Assessing wine sensory attributes using Vis/NIRCayuela, José Antonio  ; Puertas, Belén; Cantos-Villar, Emmaartículo
closedAccess4-Jul-2006Changes in Phenolic Composition Induced by Pseudomonas savastanoi pv. Savastanoi Infection in Olive Tree: Presence of Large Amounts of Verbascoside in Nodules of Tuberculosis DiseaseCayuela, José Antonio  ; Rada, Mirella ; Ríos Martín, José Julián ; Albi, Tomás ; Guinda Garín, Mª Ángeles artículo
closedAccess9-Dec-2008Characterization of artisanally and semiautomatically extracted argan oils from MoroccoCayuela, José Antonio  ; Rada, Mirella ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Benaissa, Mohammed; Abdelaziz, Elamrani; Guinda Garín, Mª Ángeles artículo
openAccessCharacterization_JACayuela_2015.pdf.jpg3-Nov-2015Characterization of some olive oil quality aspects by nirs analysis of its fatty acids and triglyceridesCayuela, José Antonio  ; García, J. F.; Moreda, Wenceslao  ; Pérez Camino, María del Carmen  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Chemical Composition and Antibacterial Activity of the Essential Oil of Spirulina platensis from MoroccoOuld-Bellahcen, T.; Cherki, M.; Cayuela, José Antonio  ; Cherif, A.; El-Amrani, A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2015Chemical Composition of Moroccan Argania spinosa leaf Essential Oils Isolated by Supercritical CO2, Microwave and HydrodistillationEl Amrani, Abdelaziz; Cayuela, José Antonio  ; Eddine, Jamal Jamalartículo
openAccessChemical composition of the essential oil of Warionia saharaui.pdf.jpg2007Chemical Composition of the Essential Oil of Warionia saharae from MoroccoEssaqui, Abdelhak; Elamrani, Abdelaziz; Cayuela, José Antonio  ; Benaissa, Mohammedartículo
openAccessPostP_2020_JFCA_V92_103572.pdf.jpgSep-2020Compositional method for measuring the nutritional label components of industrial pastries and biscuits based on Vis/NIR spectroscopyCayuela, José Antonio  ; Palarea-Albaladejo, Javier; Zira, Tatiana P.; Moriana-Correro, Elenaartículo
closedAccessOct-2009Control of Table Grapes Postharvest Decay by Ozone Treatment and Resveratrol InductionCayuela, José Antonio  ; Vázquez, Antonio  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  ; García Martos, José M.  artículo
openAccessPostprint_JAOCS_2015_V92_P1143.pdf.jpg2015Controlling Argan Seed Quality by NIRGuinda Garín, Mª Ángeles ; Rada, Mirella ; Benaissa, Mohamed; Ourrach, Ibtissam; Cayuela, José Antonio  artículo
closedAccess17-Jan-2009Effect of Temperature, Modified Atmosphere and Ethylene During Olive Storage on Quality and Bitterness Level of the OilYousfi, Khaled; Cayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  artículo
openAccessEstimación de las pérdidas de nitrato en un suelo.pdf.jpg1994Estimación de las pérdidas de nitrato en un suelo con cultivo de maíz y riegoCayuela, José Antonio  ; Fernández Luque, José Enrique  ; Moreno Lucas, Félix ; Murillo Carpio, José Manuel ; Cabrera, Francisco artículo
openAccessEstimating_the_flux.pdf.jpg1996Estimating the flux of nitrate in a sandy loam soil under cornFernández Boy, E.; Cabrera, Francisco ; Murillo Carpio, José Manuel ; Moreno Lucas, Félix ; Cayuela, José Antonio  ; Fernández Luque, José Enrique  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-Mar-2020Factores sanitarios de la calidad del aceite de olivaCayuela, José Antonio  revista divulgativa
openAccess2019Fresh extra virgin olive oil, with or without veilCayuela, José Antonio  ; Caballero-Guerrero, Belén  artículo
closedAccess19-May-1997Influence of the ecological cultivation of strawberries on the quality of the fruit and on their capacity for conservationCayuela, José Antonio  ; Vidueira, José M.; Albi, Miguel A.; Gutiérrez-Rosales, Francisca artículo
openAccessInfluencia de la producción integrada del olivar.pdf.jpgDec-2006Influencia de la producción integrada del olivar sobre la calidad del aceite de oliva virgenCayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  ; Gutiérrez-Rosales, Francisca artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-Mar-2020Información y diversidad en el aceite de olivaCayuela, José Antonio  ; Caballero-Guerrero, Belén  revista divulgativa
openAccessNIR_spectrometers.pdf.jpgNov-2010Intact orange quality prediction with two portable NIR spectrometersCayuela, José Antonio  ; Weiland, Carlosartículo