English   español  

Browsing by Author rp11884

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 58  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessPostP_2018_FoodControl_V91_P248.pdf.jpgSep-2018A survey of ethanol content in virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes CSIC; Belaj, Angjelina; León, Lorenzo; Rosa, Raúl de la; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_ActaHortic_V1156_P363.pdf.jpg20-Apr-2017A10-48-3 and A7-32-10, two strawberry selections with well-balanced nutritional and organoleptic qualityPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Refoyo, A.artículo
openAccess2221575_B1.pdf.jpg16-Mar-2006Aceite de oliva virgen con características sensoriales modificadas y procedimiento de obtenciónGarcía Martos, José M. CSIC ORCID ; Martínez Peláez, María del Carmen; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID patente
openAccessantioxidants-08-00352.pdf.jpg1-Sep-2019An Aromatic Aldehyde Synthase Controls the Synthesis of Hydroxytyrosol Derivatives Present in Virgin Olive OilSánchez, Rosario CSIC ORCID ; García-Vico, Lourdes CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessAntioxidants_2021_V10_P1656.pdf.jpg21-Oct-2021An Easy-to-Use Procedure for the Measurement of Total Phenolic Compounds in Olive FruitLuaces, Pilar ; Pascual, Mar CSIC ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessantioxidants-08-00242.pdf.jpg25-Jul-2019Analysis of olive (olea europaea L.) genetic resources in relation to the content of vitamin e in virgin olive oilPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; León, Lorenzo; Pascual, Mar CSIC ; Rosa, Raúl de la; Belaj, Angjelina; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-11-02022.pdf.jpg8-Jul-2022Application of Pulsed Electric Fields to Pilot and Industrial Scale Virgin Olive Oil Extraction: Impact on Organoleptic and Functional QualityNavarro, Alberto; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Martínez, Melchor; Rego, Duarte; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2018_ActaHortic_V1199_P517.pdf.jpg30-Apr-2018Assessment of olive diversity for metabolites associated with the nutritional and sensory quality of virgin olive oilBelaj, Angjelina; León, Lorenzo; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Rosa, Raúl de la; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2016_JChromatA_V1428_305.pdf.jpg8-Jan-2016Assessment of volatile compound profiles and the deduced sensory significance of virgin olive oils from the progeny of Picual × Arbequina cultivarsPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Rosa, Raúl de la; Pascual, Mar CSIC ; Sánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_FoodSciTechnol_V86_P240.pdf.jpgDec-2017Biochemical aspects of olive freezing-damage: Impact on the phenolic and volatile profiles of virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes CSIC; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessVOO.pdf.jpg2011Biochemical limiting factors affecting the synthesis of virgin olive oil volatile compoundsSánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2021_LWT_V136_110257.pdf.jpgJan-2021Chemical components influencing oxidative stability and sensorial properties of extra virgin olive oil and effect of genotype and location on their expressionSerrano, Alicia; Rosa, Raúl de la; Sánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Cano, Juan; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Arias-Calderón, Rocío; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; León, Lorenzoartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Comparative study of the content of phenolic compounds in olive fruits and leaves for possible use in breeding programs for the functional selection of olive cultivarsSanz, Carlos CSIC ORCID ; Belaj, Angjelina; Tortosa, J. L.; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2019Composición fenólica del aceite de oliva: compuestos y enzimas implicadosPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ponencia
ComposiciónFenólica_2022_GMedina.pdf.jpg19-Oct-2022Composición fenólica del fruto en variedades de olivo cultivadas en condiciones climáticas mediterráneas y subtropicalesMedina, Guacimara; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Yılmaz-Düzyaman, Hande; Rosa, Raúl de la; León, Lorenzoactas de congreso
openAccessvenecia.pdf.jpg1994Conservation studies in weathered sandstone from the romanesque facade of the church of San Julian (Salamanca, Spain).Iñigo, Adolfo C. CSIC ORCID ; García Talegón, Jacinta; Trujillano, Raquel; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Carreta, Angela; Molina Ballesteros, Eloy CSIC; Rives, V.; Vicente Hernández, M. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Cot/tpl2 participates in the activation of macrophages by adiponectinSanz, Carlos CSIC ORCID ; Fernández, Margarita CSIC ORCID; Alemany, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccessMolecular and cellular biology   2012 vol23 n15 pp2982.pdf.jpg30-Aug-2012Cot/tpl2-MKK1/2-Erk1/2 controls mTORC1-mediated mRNA translation in Toll-like receptor-activated macrophagesLópez-Peláez, Marta CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Herrero, Clara; Fernández, Margarita CSIC ORCID; Alemany, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccessLuaces.pdf.jpg30-Jun-2004Efecto del deshuesado de la aceituna sobre el aroma del aceite de oliva virgenLuaces, Pilar ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessNov-2017Exploration of genetic resources to improve the functional quality of virgin olive oilGarcía-Rodríguez, Rosa CSIC; Belaj, Angjelina; Romero-Segura, Carmen CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo