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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessPostprint_2016_JSFA_V96_P4032.pdf.jpgSep-2016Assays to control the development of the green staining alteration in Spanish-style green olives of the Gordal varietySánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Rejano Navarro, Luis ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessBioaccesibilidad_ALópez_PuntaCana_2015.pdf.jpg8-Nov-2015Bioaccesibilidad de minerales nutrientes en aceitunas de mesa negras oxidadasLópez-López, Antonio  ; Moreno-Baquero, J. María ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Garrido Fernández, A.  comunicación de congreso
openAccess2014Changes of physicochemical and sensory characteristics of packed ripe table olives from Spanish cultivars during shelf-lifeGarcía García, Pedro  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessDataBrief_2018_V20_P1471.pdf.jpgOct-2018Data on sensory profile of green Spanish-style table olives studied by Quantitative Descriptive AnalysisLópez-López, Antonio  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Montaño, Alfredo  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessPostprint_2018_FoodChem_V239_P343.pdf.jpg15-Jan-2018Effect of post-fermentation and packing stages on the volatile composition of Spanish-style green table olivesSánchez Gómez, Antonio Higinio  ; López-López, Antonio  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Beato, Víctor Manuel ; Medina Pradas, Eduardo  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  artículo
closedAccess2012Effect of Processing and Storage Time on the Contents of Organosulfur Compounds in Pickled Blanched GarlicBeato, Víctor Manuel ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  artículo
openAccessElaboration.pdf.jpg31-Mar-2006Elaboration of table olivesSánchez Gómez, Antonio Higinio  ; García García, Pedro  ; Rejano Navarro, Luis artículo
openAccessPostP_2018_EurJLipidSci_V120_P1800008.pdf.jpg28-Feb-2018Elaboration of Table Olives: Assessment of New Olive GenotypesRallo, Pilar; Morales Sillero, Ana; Brenes Balbuena, Manuel  ; Jiménez, Rocío; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Suárez, Mª Paz; Casanova, Laura; Romero Barranco, Concepción  artículo
openAccessAlcali.pdf.jpg30-Sep-2007Estudio de nuevos procedimientos de elaboración de aceitunas verdes tratadas con álcali, no fermentadas, conservadas mediante tratamientos térmicosCasado, Francisco Javier ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Rejano Navarro, Luis ; Montaño, Alfredo  artículo
openAccessFermentation_profile_FM2003.pdf.jpgAug-2003Fermentation profile and optimization of green olive fermentationusing Lactobacillus plantarum LPCO10 as a starter cultureLeal-Sánchez, M. Vega; Ruiz-Barba, José Luis  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Rejano Navarro, Luis ; Jiménez Díaz, Rufino  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccess23-Mar-2011Fermented vegetables containing benzoic and ascorbic acids as additives: Benzene formation during storage and impact of additives on quality parametersCasado, Francisco Javier ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Rejano Navarro, Luis ; Beato, Víctor Manuel ; Montaño, Alfredo  artículo
openAccessmetabolites-08-00073.pdf.jpg31-Oct-2018Microbiota and metabolite profiling of spoiled spanish-style green table olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; López-López, Antonio  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Montaño, Alfredo  artículo
openAccessSEP01_Nuevas_tendencias1.pdf.jpg2-Sep-2008Nuevas tendencias en el tratamiento alcalino “cocido” de las aceitunas verdes aderezadas al estilo español o sevillanoRejano Navarro, Luis ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Vega Macías, Victorinoartículo
openAccessPanel_Lopez_Lopez_Art2019.pdf.jpg8-Nov-2019Panel and panelist performance in the sensory evaluation of black ripe olives from spanish manzanilla and hojiblanca cultivarsLópez-López, Antonio  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Montaño, Alfredo  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess2153318_B1.pdf.jpg1-May-2002Procedimiento de fermentación de productos vegetalesJiménez Díaz, Rufino  ; Ruiz-Barba, José Luis  ; Rejano Navarro, Luis ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Floriano Pardal, Belén  patente
openAccess2018898_A6.pdf.jpg16-May-1991Procedimiento para la conservación de aceitunas verdes aderezadas mediante tratamientos térmicos previos a su envasadoRejano Navarro, Luis ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Montaño, Alfredo  ; Sánchez Roldán, Francisco patente
embargoedAccessPostP_2019_STE_V676_P834.pdf.jpg2019Processing of table olives with KOH and characterization of the wastewaters as potential fertilizerGarcía-Serrano, Pedro; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessSCI.TOTAL_Envirom_2020_V746_141150.pdf.jpgDec-2020Progress on green table olive processing with KOH and wastewaters reuse for agricultural purposesGarcía-Serrano, Pedro; Santos, Berta de los; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Romero Barranco, Concepción  ; Aguado, Ana; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
closedAccess1-Mar-2010Reduction of acrylamide content of ripe olives by selected additivesCasado, Francisco Javier ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Montaño, Alfredo  artículo
openAccessPostprint_2018_LWT_V89_P725.pdf.jpgMar-2018Relating sensory analysis with SPME-GC-MS data for Spanish-style green table olive aroma profilingLópez-López, Antonio  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  artículo