English   español  

Browsing by Author rp11804

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess13-Jul-2011Antimicrobial activity of olive solutions from stored alpeorujo against plant pathogenic microorganismsMedina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; Santos, Berta de los; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero, Fernando; Brenes Balbuena, Manuel  Artículo
openAccess815.pdf.jpg30-Oct-1997Bacterias del ácido láctico en la fermentación de aceitunas de mesaDurán Quintana, M.ª Carmen ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Garrido Fernández, A.  Artículo
closedAccessDec-2009Bactericidal Activity of Glutaraldehyde-like Compounds from Olive ProductsMedina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  Artículo
openAccess671.pdf.jpg30-Jun-1999Calidad de las aceitunas de mesaGarrido Fernández, A.  ; Romero Barranco, Concepción  Artículo
openAccessPostprint_2014_JAgricFoodChem_V62_P9569.pdf.jpg2014Endogenous enzymes involved in the transformation of oleuropein in Spanish table olive varietiesRamírez, Eva ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Romero Barranco, Concepción  Artículo
closedAccessDec-2009Instability profile of fresh packed “seasoned” Manzanilla-Aloreña table olivesArroyo López, Francisco Noé  ; Bautista-Gallego, J.  ; Segovia-Bravo, Kharla A. ; García García, Pedro  ; Durán Quintana, M.ª Carmen ; Romero Barranco, Concepción  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Garrido Fernández, A.  Artículo
closedAccessJun-2010Main variables affecting the lactic acid fermentation of table olivesMedina Pradas, Eduardo  ; Gori, Chiara; Sevili, Maurizio; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero Barranco, Concepción  ; Brenes Balbuena, Manuel  Artículo
openAccessWO2009106669A1.pdf.jpg3-Sep-2009Method and device for removing the bitterness from table olives and resulting productGarcía Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  Patente
closedAccess15-Apr-2011Olive glutaraldehyde-like compounds against plant pathogenic bacteria and fungiBrenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Santos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero, FernandoArtículo
openAccess2140313_B1.pdf.jpg16-Sep-2000Procedimiento de preparación de aceitunas tipo negrasRomero Barranco, Concepción  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  Patente
openAccess2341635_B1.pdf.jpg10-May-2011Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesaBrenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero Barranco, Concepción  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Rejano Zapata, LuisPatente
openAccess2341635_A1.pdf.jpg23-Jun-2010Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesa.Romero Barranco, Concepción  ; García Borrego, Aránzazu  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Rejano Zapata, LuisSolicitud de patente
openAccessES2408134A1.pdf.jpg18-Jun-2013Procedimiento para la obtención de una solución favorecedora del crecimiento de plantas a partir de aguas de lavado del proceso de elaboración de aceitunas verdes estilo español y uso de dicha soluciónRomero Barranco, Concepción  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Santos, Berta de los; Romero, FernandoSolicitud de patente
openAccess2075814_B1.pdf.jpg1-May-1996Procedimiento para la preparación de aceitunas ennegrecidas en almíbar y producto así obtenidoBrenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Romero Barranco, Concepción  ; Garrido Fernández, A.  Patente
openAccess2325296_B1.pdf.jpg7-Jun-2010Procedimiento y dispositivo para la eliminación del amargor de aceitunas de mesa y producto así obtenidoGarcía Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  Patente
openAccessWO2010072874A1.pdf.jpg23-Jun-2010Procedure for obtaining an extract rich in triterpenic acids from solutions from the process of preparation of table olivesRomero Barranco, Concepción  ; García Borrego, Aránzazu  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Rejano Zapata, LuisSolicitud de patente
closedAccessAug-2011Recycling preservation solutions in black ripe olive processingMedina Pradas, Eduardo  ; García García, Pedro  ; Romero Barranco, Concepción  ; Brenes Balbuena, Manuel  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2009Study of the anti-lactic acid bacteria compounds in table olivesMedina Pradas, Eduardo  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  Artículo
closedAccess1-Feb-2010Triterpenic acids in table olivesRomero Barranco, Concepción  ; García Borrego, Aránzazu  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  Artículo