English   español  

Browsing by Author rp11804

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 95  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessAceitunas_2023_PGarcía.pdf.jpg19-Sep-2022Aceitunas negras oxidadas comerciales: contenido en acrilamidaRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Ramírez-Castro, Eva M.; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-May-2022Acrilamida en aceitunas negras oxidadasRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPostP_2019_IJFST.pdf.jpg2020Aerobic industrial processing of Empeltre cv. natural black olives and product characterisationMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2020Aerobic treatment of black ripe olive processing streams to reduce biological contaminationGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-Oct-2022Alternativas a la elaboración tradicional de aceitunas negras deshidratadas.García-Serrano, Pedro CSIC; Brenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID póster de congreso
openAccessGrasas_Aceites_2017_V68_e182.pdf.jpg2017An explanation for the natural de-bittering of Hurma olives during ripening on the treeSusamci, E.; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Tuncay, O.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccess13-Jul-2011Antimicrobial activity of olive solutions from stored alpeorujo against plant pathogenic microorganismsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Santos, Berta de los; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero-Muñoz, Fernando; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2016_JSFA_V96_P4032.pdf.jpgSep-2016Assays to control the development of the green staining alteration in Spanish-style green olives of the Gordal varietySánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Rejano Navarro, Luis CSIC; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessBrenes2021_Article_AssessmentOfTheAntimicrobialAn.pdf.jpg22-Dec-2021Assessment of the Antimicrobial and Fertilizing Activity of Table Olive Concentrated Waste Streams During Their Shelf LifeBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Santos, Berta de los; Aguado, Ana; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
openAccess20-Oct-2019Assessment of Total Hydroxytyrosol and Tyrosol during Shelf Life of Virgin Olive Oil.Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Mateo, M. A.; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID póster de congreso
openAccess815.pdf.jpg30-Oct-1997Bacterias del ácido láctico en la fermentación de aceitunas de mesaDurán Quintana, M. Carmen CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccessDec-2009Bactericidal Activity of Glutaraldehyde-like Compounds from Olive ProductsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID artículo
openAccess20-Oct-2019Bioactive Compounds in Olive Oil Processing By-productsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPostprint_2016_JAOCS_V93_P665.pdf.jpgMay-2016Bioactive Compounds in Virgin Olive Oil of the PDO Montoro-AdamuzRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_JFCA_V66_P193.pdf.jpgMar-2018Bioactive substances in black ripe olives produced in Spain and the USAGarcía García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccess17-Sep-2019BLACK RIPE OLIVE PROCESSING WITH KOHGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN póster de congreso
openAccess671.pdf.jpg30-Jun-1999Calidad de las aceitunas de mesaGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
openAccessFood_Funct_2019_V10_P4716.pdf.jpg9-Jul-2019Characterization of bioactive compounds in commercial olive leaf extracts, and olive leaves and their infusionsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Characterization of phenolic profile and antioxidant potential of some Algerian olive oils cultivarsSoufi, O.; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Hadid, M.; Hamoumraoui, K.; Louaileche, H.artículo
openAccessfoods_2022_11_3879.pdf.jpg1-Dec-2022Chemical and Enzymatic Characterization of Leaves from Spanish Table Olive CultivarsRamírez-Castro, Eva M.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo