English   español  

Browsing by Author rp11804

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 59  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessPostP_2019_IJFST.pdf.jpg2020Aerobic industrial processing of Empeltre cv. natural black olives and product characterisationMedina Pradas, Eduardo  ; García García, Pedro  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessGrasas_Aceites_2017_V68_e182.pdf.jpg2017An explanation for the natural de-bittering of Hurma olives during ripening on the treeSusamci, E.; Romero Barranco, Concepción  ; Tuncay, O.; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
closedAccess13-Jul-2011Antimicrobial activity of olive solutions from stored alpeorujo against plant pathogenic microorganismsMedina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; Santos, Berta de los; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero, Fernando; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessPostprint_2016_JSFA_V96_P4032.pdf.jpgSep-2016Assays to control the development of the green staining alteration in Spanish-style green olives of the Gordal varietySánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Rejano Navarro, Luis ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccess20-Oct-2019Assessment of Total Hydroxytyrosol and Tyrosol during Shelf Life of Virgin Olive Oil.Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Mateo, M. A.; Romero Barranco, Concepción  póster de congreso
openAccess815.pdf.jpg30-Oct-1997Bacterias del ácido láctico en la fermentación de aceitunas de mesaDurán Quintana, M.ª Carmen ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccessDec-2009Bactericidal Activity of Glutaraldehyde-like Compounds from Olive ProductsMedina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  artículo
openAccess20-Oct-2019Bioactive Compounds in Olive Oil Processing By-productsMedina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  comunicación de congreso
openAccessPostprint_2016_JAOCS_V93_P665.pdf.jpgMay-2016Bioactive Compounds in Virgin Olive Oil of the PDO Montoro-AdamuzRomero Barranco, Concepción  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessPostP_JFCA_V66_P193.pdf.jpgMar-2018Bioactive substances in black ripe olives produced in Spain and the USAGarcía García, Pedro  ; Romero Barranco, Concepción  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccess17-Sep-2019BLACK RIPE OLIVE PROCESSING WITH KOHGarcía-Serrano, Pedro; Brenes Balbuena, Manuel  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  póster de congreso
openAccess671.pdf.jpg30-Jun-1999Calidad de las aceitunas de mesaGarrido Fernández, A.  ; Romero Barranco, Concepción  artículo
openAccessFood_Funct_2019_V10_P4716.pdf.jpg9-Jul-2019Characterization of bioactive compounds in commercial olive leaf extracts, and olive leaves and their infusionsMedina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Characterization of phenolic profile and antioxidant potential of some Algerian olive oils cultivarsSoufi, O.; Romero Barranco, Concepción  ; Hadid, M.; Hamoumraoui, K.; Louaileche, H.artículo
embargoedAccessPostP_2020_AWM_V227_105833.pdf.jpg20-Jan-2020Chemical composition of table olive wastewater and its relationship with the bio-fortifying capacity of tomato (Solanum lycopersicum L.) plantsSantos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel ; Aguado, Ana; García García, Pedro  ; Romero Barranco, Concepción  artículo
openAccess26-Jun-2019Compuestos fenólicos en aceitunas de mesaMedina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  actas de congreso
embargoedAccessPostP_2020_LWT_V118_108870.pdf.jpgJan-2020Effect of calcium on the preservation of green olives intended for black ripe olive processing under free-sodium chloride conditionsGarcía-Serrano, Pedro; Romero Barranco, Concepción  ; Medina Pradas, Eduardo  ; García García, Pedro  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel artículo
openAccessGrasasYAceites_2016_V67_e132.pdf.jpg2016Effect of dry salting on flavonoid profile and antioxidant capacity of Algerian olive cultivarsSoufi, O.; Romero Barranco, Concepción  ; Motilva, Maria-José; Borrás Gaya, X.; Louaileche, H.artículo
embargoedAccessPostP_2019_SciHort_V256_108644.pdf.jpg15-Oct-2019Effect of table olive wastewaters on growth and yield of cucumber, pepper, tomato and strawberrySantos, Berta de los; Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Aguado, Ana; Medina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  artículo
openAccessPostP_2018_EurJLipidSci_V120_P1800008.pdf.jpg28-Feb-2018Elaboration of Table Olives: Assessment of New Olive GenotypesRallo, Pilar; Morales Sillero, Ana; Brenes Balbuena, Manuel  ; Jiménez, Rocío; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Suárez, Mª Paz; Casanova, Laura; Romero Barranco, Concepción  artículo