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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccesssausagepress.pdf.jpg2005A functional chitosan-enriched fish sausage treated by high pressureLópez Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Pérez-Mateos, Miriam  ; Montero García, Pilar  artículo
openAccessadditmuscle.pdf.jpg2002Addition of microbial transglutaminase and protease inhibitors to improve gel properties of frozen squid musclePérez-Mateos, Miriam  ; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. artículo
openAccessabstracalmaceburguer.pdf.jpg2019Almacenamiento hiperbárico de hamburguesas de cerdo como nuevo método de preservación microbianaPérez-Mateos, Miriam  ; Gómez Estaca, Joaquín ; Pintado, T. ; Cofrades, Susana ; Otero, Laura póster de congreso
openAccessaplipesca.pdf.jpg1995Aplicación de las altas presiones sobre pescadoPérez-Mateos, Miriam  ; Borderías, A. Javier artículo
openAccessTAFT_2003_Proceedings.pdf.jpg11-Jun-2003Availability of quercetin as functional ingredient in fish gelsPérez-Mateos, Miriam  ; Gómez Guillén, M. C. ; Bravo, Laura ; Goya, Luis ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar  comunicación de congreso
openAccessbehaviourmicromesis.pdf.jpg1997Behaviour of pressurized and heated gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle during chilled storageMontero García, Pilar  ; Pérez-Mateos, Miriam  ; Borderías, A. Javier comunicación de congreso
openAccessboletin de investigacion ITP-paper.pdf.jpg2007Cambios químicos y estructurales en reestructurados inducidos por alta presión de músculo lavado de pescadoGómez Guillén, M. C. ; Hernández-Andrés, Aranzazu; Pérez-Mateos, Miriam  artículo
openAccessCarrageenansgel.pdf.jpg2002Carrageenans and alginate effects on properties of combined pressure and temperature in fish mince gelsPérez-Mateos, Miriam  ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar  artículo
openAccesscharactreat.pdf.jpg2001Characterization of polyphenoloxidase of prawns (Penaeus japonicus). Alternatives to inhibition: Additives and high-pressure treatmentMontero García, Pilar  ; Ávalos, Adolfo; Pérez-Mateos, Miriam  artículo
openAccessChilled storage of high-pressure.pdf.jpg1998Chilled storage of high pressure and heat-induced gels of blue whithing (Micromesistius poutassou) muscleMontero García, Pilar  ; Pérez-Mateos, Miriam  ; Borderías, A. Javier artículo
openAccessChitopatti.pdf.jpg2005A chitosan–gelatin blend as a coating for fish pattiesLópez Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Pérez-Mateos, Miriam  ; Montero García, Pilar  artículo
openAccesscorkiberico.pdf.jpg2011Clases de cerdos ibéricos. Tipología en función de su alimentaciónCarrasco Manzano, Juan Atanasio ; Giménez Cobo, Lucia ; Pérez-Mateos, Miriam  ; Duque, Juan Pablo; García, Juan M.artículo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS300179[1].pdf.jpg2010Clasificación de cerdos Ibéricos en función de su alimentaciónCarrasco Manzano, Juan Atanasio ; Giménez Cobo, Lucia ; Pérez-Mateos, Miriam  ; García, Juan M.; Duque, Juan Pablocomunicación de congreso
openAccesscomparativemuscle.pdf.jpg3-Aug-2008A comparative study of the effects of high pressure on proteolytic degradation of sardine and blue whiting muscleHernández-Andrés, Aranzazu; Pérez-Mateos, Miriam  ; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. artículo
openAccessAtlanticalkaline.pdf.jpg2007Comparison of Atlantic menhaden gels from surimi processed by acid or alkaline solubilizationPérez-Mateos, Miriam  ; Lanier, Tyre C.artículo
openAccesscomparisonsardine.pdf.jpg1997Comparison of different gelation methods using washed sardine (Sardina pilchardus) mince: Effects of temperature and pressureMontero García, Pilar  ; Pérez-Mateos, Miriam  ; Solas, M. Teresaartículo
openAccesscongelactual.pdf.jpg2014Congelación electromagnética: estado actualRodríguez, Antonio C.; Otero, Laura ; Pérez-Mateos, Miriam  ; Sánchez, J.; Puértolas, E.; Martínez-Marañón, I.; Cobos Márquez, José Antonio; Sanz Martínez, Pedro D. comunicación de congreso
openAccessContributiomuscle.pdf.jpg2000Contribution of hydrocolloids to gelling properties of blue whiting musclePérez-Mateos, Miriam  ; Montero García, Pilar  artículo
openAccessAET271azafran.pdf.jpg2012Discriminación de azafrán según origen geográfico y cosechaPérez-Mateos, Miriam  ; Carrasco Manzano, Juan Atanasio trabajo de divulgación
openAccessConxemar-2007.pdf.jpg2007El diseño de los alimentos funcionales es una oportunidad de diversificaciónPérez-Mateos, Miriam  trabajo de divulgación