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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010A simple ion chromatography method for inorganic anion analysis in edible seaweedsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Alonso, Esther; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antioxidant capacity and prebiotic effect of dietary fiber co-travelers from Sugar Kombu in healthy ratsJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Bioactivity of sulfated polysaccharides from the edible red seaweed Mastocarpus stellatusGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Biological activity of algal sulphated and non-sulphated polysaccharidesRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011BIOLOGICAL PROPERTIES OF SULPHATED POLYSACCHARIDES FROM SUGAR KOMBU IN HEALTHY RATS.Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Brown and red seaweeds as potential sources of antioxidant nutraceuticals.Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Brown seaweeds as a source of functional ingredients. In vivo assays in Wistar ratsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess7-may-2012Characterization and biological properties in vitro of sulfated-galactans from dietary fibre in an edible red seaweedRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of the red seaweed Mastocarpus stellatus intake on lipid metabolism and antioxidant status in healthy Wistar ratsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011FTIR-ATR spectroscopy as a tool for polysaccharide identification in edible brown and red seaweedsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Infrared characterisation, monosaccharide profile and antioxidant activity of chemical fractionated polysaccharides from the edible seaweed sugar Kombu (Saccharina latissima)Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessinulinsour.pdf.jpg2021Inulin extraction from common inulin-containing plant sourcesRedondo Cuenca, Araceli; Herrera-Vázquez, Selene Elizabeth; Condezo-Hoyos, Luis; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Molecular weight distribution of polysaccharides from edible seaweeds by high-performance size-exclusion chromatography (HPSEC)Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Nutritional Quality And Biological Properties Of Brown And Red Edible SeaweedsRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Seaweed as a source of novel nutraceuticals: Sulfated polysaccharides and peptidesJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo