Mostrando resultados 1 a 20 de 94
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2010 | A simple ion chromatography method for inorganic anion analysis in edible seaweeds | Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Alonso, Esther; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2002 | Antioxidant activity of sulphated polysaccharides from the spanish marine seaweed nori | Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 1996 | Antioxidant activity of wine pomaces | Larrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2013 | Antioxidant capacity and prebiotic effect of dietary fiber co-travelers from Sugar Kombu in healthy rats | Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2020 | Apple by-product dietary fibre exhibits potential prebiotic and hypolipidemic effectsin high-fat fed Wistar rats | Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Peña Armada, Rocío de la; Pérez-Cózar, María Luisa; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Redondo Cuenca, Araceli; Villanueva Suárez, M. José | artículo |
openAccess | | 2022 | Assessment of the prebiotic potential of globe artichoke by-product through in vitro fermentation by human faecal microbiota | Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Bioactivity of sulfated polysaccharides from the edible red seaweed Mastocarpus stellatus | Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Biological activity of algal sulphated and non-sulphated polysaccharides | Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2011 | BIOLOGICAL PROPERTIES OF SULPHATED POLYSACCHARIDES FROM SUGAR KOMBU IN HEALTHY RATS. | Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Brown and red seaweeds as potential sources of antioxidant nutraceuticals. | Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Brown seaweeds as a source of functional ingredients. In vivo assays in Wistar rats | Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2006 | Caracterización de la fibra de cacao y su efecto sobre la capacidad antioxidante en suero de animales de experimentación | Lecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Alía, Mario; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | CARACTERIZACION DE LA FIBRA DE CACAO Y SU EFECTO SOBRE LA CAPACIDAD ANTIOXIDANTE EN SUERO DE ANIMALES DE EXPERIMENTACION | Lecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Alía, Margarita; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2003 | Celery by-products as a source of mannitol | Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Toledano, Gema | artículo |
closedAccess | | 1996 | Changes in soluble sugars of two pineapple fruit cultivars during frozen storage | Bartolomé, A. CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Fuster Monescillo, Carmen | artículo |
openAccess | | 7-may-2012 | Characterization and biological properties in vitro of sulfated-galactans from dietary fibre in an edible red seaweed | Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2006 | Composición y propiedades del suero de soja, un subproducto de la elaboración del tofu | Espinosa Martos, Irene; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | Composición y propiedades del suero de soja, un subproducto de la elaboración del tofu | Espinosa Martos, Irene; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2015 | Consenso científico sobre prebióticos | Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Alonso, José Luis CSIC ORCID; Azpiroz, Fernando; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Plou Gasca, Francisco José CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2017 | Determination of soluble dietary fibre content of Okara treated with high hydrostatic pressure and enzymes: a comparative evaluation of two methods (AOAC and HPLC-ELSD) | Pérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |