English   español  

Browsing by Author rp09367

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 221  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2024A comparative study of the digestion behavior and functionality of protein from chia (Salvia hispanica L.) ingredients and protein fractionsWang, Yan; Hernández-Álvarez, Alan Javier; Goycoolea, Francisco M.; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccesscompapow.pdf.jpg2020A comparative study on the phenolic bioaccessibility, antioxidant and inhibitory effects on carbohydrate-digesting enzymes of maca and mashua powdersPaucar-Menacho, Luz María; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021A green strategy to produce a soluble and bioactive wheat bran powder rich in ferulic acidMartín Diana, Ana Belén CSIC; Tomé-Sánchez, Irene CSIC ORCID ; García Casas, María Jesús; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-2015A Multistrategic Approach in the Development of Sourdough Bread Targeted Towards Blood Pressure ReductionPeñas, Elena CSIC ORCID ; Diana, Marina; Frías, Juana CSIC ORCID ; Quílez, Joan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessanovelindiv.pdf.jpg2021A novel sprouted oat fermented beverage: Evaluation of safety and health benefits for celiac individualsAparicio García, Natalia CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Crespo Perez, Laura; Fernández Fernández, Cristina CSIC ORCID; Alba, Claudio; Rodríguez, Juan Miguel; Peñas, Elena CSIC ORCID artículo
openAccessanovelacid.pdf.jpg2021A novel strategy to produce a soluble and bioactive wheat bran ingredient rich in ferulic acidMartín Diana, Ana Belén CSIC; Tomé-Sánchez, Irene CSIC ORCID ; García Casas, María Jesús; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCIDartículo
openAccessaditionsalami.pdf.jpg2023Addition of ungerminated and germinated white rice and brown rice to improve the quality of salamiEspinales, Cindy; Palacios, Sócrates; Plaza-Ibarra, Luis; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCIDartículo
openAccessAdvances_Peñas_Art2020.pdf.jpg16-Jun-2020Advances in production, properties and applications of sprouted seedsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Alfa-galactosides from lupin: A new probiotic for application in dairy products. Applications in human healthMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Gómez, Rosario CSIC trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Alfa-galactósidos de altramuz: un nuevo prebiótico aplicado en productos lácteosMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Alkaline fermentation and enzymatic hydrolysis of lentil favors the release of bioactive compounds with protective effects against oxidative stressBautista-Expósito, Sara CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Alpha-Galactosides: Antinutritional Factors or Functional Ingredients?Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessMay-2010Amino acid composition and chemical score of raw, processed legumes and supplemented pastaMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Torres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Amino acid composition and protein quality indexes of traditional rye bread and ginger cake with different flour extraction ratesFrías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Przygodzka, Małgorzata; Zielinski, Henryk; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Amino acid profile in fermented Lupinus angustifolius L. cv zapatonMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
openAccessfoods-11-03259.pdf.jpg18-Oct-2022Andean sprouted pseudocereals to produce healthier extrudates: Impact in nutritional and physicochemical propertiesPaucar-Menacho, Luz María; Schmiele, Marcio; Lavado-Cruz, Alicia Anais; Verona-Ruiz, Anggie Liseth; Mollá, Carmen CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Simpalo Lopez, Wilson Daniel; Castillo-Martínez, Williams Esteward; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Anticancer activity of hydrolysed wheat bran mediated through macrophages stimulationMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Tomé-Sánchez, Irene CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Rico, Daniel CSIC ORCID; Jiménez-Pulido, Iván J.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Dia, Vermont P.póster de congreso
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Jan-2013Antioxidant and antihypertensive properties of liquid and solid state fermented lentilsTorino, Maria Ines; Limón, Rocío CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Mäkinen, Sari; Pihlanto, Anne; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Jan-2009Antioxidant capacity evaluation and polyphenolic content of high-protein lupin productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
openAccessijms-24-07436.pdf.jpg18-Apr-2023Antioxidant, immunostimulatory, and anticancer properties of hydrolyzed wheat bran mediated through macrophages stimulationTomé-Sánchez, Irene CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Rico, Daniel CSIC ORCID; Jiménez-Pulido, Iván J.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Dia, Vermont P.artículo