English   español  

Navegación por Autor rp09362

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 42  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Acrylamide content in French fries prepared in households: A pilot study in Spanish homesMesías, Marta  ; Delgado Andrade, Cristina ; Holgado, Francisca  ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccess13-ene-2004The adsorption kinetics of 1-N-L-tryptophan–glycerol-ether surfactants at the air–liquid interface: effect of surfactant concentration and alkyl chain lengthDelgado Andrade, Cristina ; Merchán, M. Dolores; Velázquez, M. Mercedes; Pegiadou, Sofía; Pérez, Lourdes; Infante, María RosaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-jul-2011AGEs from bread crust: metabolic transit and effects on food intake and body weightDelgado Andrade, Cristina ; Roncero Ramos, Irene; Haro, Ana; Morales, F. J.  ; Navarro, M. PilarComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Analysis of heat-damage indices in breakfast cereals: Influence of compositionRufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Application of a fast high-performance liquid chromatography method for simultaneous determination of furanic compounds and glucosylisomaltol in breakfast cerealsRufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Assessing nutritional quality of milk-based sport supplements as determined by furosineRufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina ; Jiménez Pérez, Salvio ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessing the antioxidant activity of melanoidins from coffee brews by different antioxidant methodsDelgado Andrade, Cristina ; Rufián Henares, J. A.; Morales, F. J.  ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Assessing the antioxidant and pro-oxidant activity of phenolic compounds by means of their copper reducing activity CRAI methodRufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009>Assessing the Maillard reaction development during the toasting process of common flours employed by the cereal products industry>Rufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccess2012Assessment of acrylamide intake of Spanish boys aged 11-14 years consuming a traditional and balanced dietDelgado Andrade, Cristina ; Mesías, Marta  ; Morales, F. J.  ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Characterization of commercial Spanish non-citrus juices: Antioxidant and physicochemical aspectsPastoriza, Silvia; Pérez-Burillo, Sergio; Delgado Andrade, Cristina ; Rufián Henares, J. A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Colour and fluorescence measurement as unspecific markers for the Maillard reactionDelgado Andrade, Cristina ; Rufián Henares, J. A.; Morales, F. J.  ; Morales, F. J.  Capítulo de libro
openAccessComposition_and_functionality_of_bone_affected_by.pdf.jpg2013Composition and functionality of bone affected by dietary glycated compoundsDelgado Andrade, Cristina ; Roncero Ramos, Irene; Carballo, José ; Rufián Henares, J. A.; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Dietary advanced glycosylation end-products (dAGEs) and melanoidins formed through the maillard reaction: Physiological consequences of their intakeDelgado Andrade, Cristina ; Fogliano, VincenzoArtículo
closedAccess2011Efecto del consumo de glicotoxinas alimentarias en los marcadores óseos y propiedades biomecánicas.Navarro, M. Pilar; Delgado Andrade, Cristina ; Rufián Henares, J. A.; Ruiz, B.; Seiquer, Isabel; Roncero, IsabelComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of coffee Melanoidin on human hepatoma HepG2 cells. Protection against oxidative stress induced by terf-butylhydroperoxideGoya, Luis ; Delgado Andrade, Cristina ; Rufián Henares, J. A.; Bravo, Laura ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of diets supplemented with MRPs from bread crust in food intake and body weights in ratsDelgado Andrade, Cristina ; Roncero, Isabel; Haro, Ana; Morales, F. J.  ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effects of dietary AGEs in the gut microbiota compositionPérez-Burillo, Sergio; Pastoriza, Silvia; Rufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effects of dietary bread crust Maillard reaction products on calcium and bone metabolism in ratsRoncero Ramos, Irene; Delgado Andrade, Cristina ; Haro, Ana; Ruiz-Roca, B.; Morales, F. J.  ; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effects of diets supplemented with MRPs from bread crust on the food intake and body weights in ratsDelgado Andrade, Cristina ; Roncero, Isabel; Haro, Ana; Morales, F. J.  ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo