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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesscomparimuffinbatt.pdf.jpg2017A comparison of gluten wheat flour functionality versus gluten-free chickpea flour, and their mixtures, in the oscillatory, transient, and steady rheological properties of muffin battersHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Cuesta, Francisco Javier CSIC; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessGARC�A-D�EZ 2021_pre-print.pdf.jpg2021Acute supplementation with grapes in obese subjects did not affect postprandial metabolism: a randomized, double-blind, crossover clinical trialGarcía-Díez, Esther CSIC ORCID; Cuesta‐Hervás, Marta CSIC; Veses, Ana M. CSIC ORCID ; Alonso‐Gordo, Óscar; García-Maldonado, Elena CSIC ORCID; Martínez-Suárez, Miriam CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
openAccess2019An objective and subjective characterization of the oral processing of six solid foodsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Paniagua, Jaime; Herranz, Beatriz CSIC ORCID póster de congreso
openAccessapplicontent.pdf.jpg2021Applicability of High Hydrostatic Pressure (HHP) to develop a ready-to-eat chickpea flour purée or cream with high protein contentÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Campos, Gema CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessAssessment_Alvarez_Art2020.pdf.jpg11-may-2020Assessment of the miniature Kramer shear cell to measure both solid food and bolus mechanical properties and their interplay with oral processing behaviorÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Paniagua, Jaime; Herranz, Beatriz CSIC ORCID artículo
openAccess9-oct-2018Association of plasma and urine viscosity with cardiometabolic risk factors and oxidative status. A pilot study in subjects with abdominal obesityHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Caracterización reológica de geles de yema de huevo de gallinas alimentadas con orujo de uvaLázaro, I.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Arija, Ignacio CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Chamorro, Susana CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccesscharcsensoproper.pdf.jpg2016Characterisation of chickpea flour-based gluten-free batters and muffins with added biopolymers: rheological, physical and sensory propertiesHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Fuentes, Raúl CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccesscharacdevelop.pdf.jpg2019Characterization of ethyl cellulose and beeswax oleogels and their suitability as fat replacers in healthier lipid pâtés developmentGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-mar-2005Chemical structures of coprecipitated Fe-Ce mixed oxidesPérez-Alonso, F. J.; López Granados, M.; Ojeda, M.; Terreros Ceballos, Pilar CSIC ; Rojas, S. ; Herranz, Tirma CSIC ; García Fierro, José Luis CSIC ORCID; Gracia, Mercedes CSIC ; Gancedo, J. R. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023¿Cómo mantener la calidad postcosecha de los arándanos? Papel de la aplicación de altos niveles de CO2Toledo-Guerrero, J. D.; Romero, Irene CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID póster de congreso
openAccessComparative_effect_of high-pressure_and_pH_on... dispersions.pdf.jpg2013Comparative effect of high-pressure and pH on the viscoelastic characteristics of aqueous glucomannan dispersionsBargiela, Verónica; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesscomparstorag.pdf.jpg2017Comparative study of pH and high pressure treatment on the viscoelastic properties of glucomannan gels after long-term frozen storageTovar, C. A.; Piñeiro, Lorena; Herranz, Beatriz CSIC ORCID artículo
openAccesscomposalivino.pdf.jpg2021La composición de la saliva está relacionada con la percepción del aroma frutal de los vinosCriado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccesscompotiempointen.pdf.jpg2018La composición de la saliva influye en la percepción de la persistencia aromática del vino evaluada mediante análisis de tiempo-intensidadCriado, Celia CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesscorneheoproper.pdf.jpg2017Corn starch and egg white enriched gluten-free chickpea flour batters: physical, functional and rheological propertiesHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Desarrollo y funcionalidad de margarinas saludables para masas de hojaldre formuladas con alto contenido de aceite de orujo de olivaÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Saiz, Arancha CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessdevelopomace.pdf.jpg2022Development and physico-chemical characterization of healthy puff pastry margarines made from olive-pomace oilÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Saiz, Arancha CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Development of healthier puff pastries olive pomace oil-based margarinesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Saiz, Arancha CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Different additives to enhance the gelation of surimi gel with reduced sodium contentCando, Deysi CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo