English   español  

Browsing by Author rp08625

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-May-2018A procedure for the measurement of Oxygen Consumption Rates (OCRs) in red wines and some observations about the influence of wine initial chemical compositionMarrufo-Curtido, A.; Carrascón, Vanesa; Bueno, Mónica ; Ferreira, Vicente; Escudero, Anaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Mar-2018Ageing and retail display time in raw beef odour according to the degree of lipid oxidationResconi, Virginia C.; Bueno, Mónica ; Escudero, Ana; Magalhaes, Danielle; Ferreira, Vicente; Campo, M. Marartículo
openAccessalgaebiorefi.pdf.jpg2019Algae and microalgae biorefineryGallego, Rocío; Bueno, Mónica ; Mendiola, J. A.  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-Mar-2017Anthocyanin-derived pigments driving dryness and persistency in red winesSáenz-Navajas, María-Pilar; Avizcuri, J. M. ; Ferrero-del-Teso, S.; Bueno, Mónica ; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Changes in Key wine aroma compounds during oxidation. Relationship with polyphenol changes and with some potential precursorsFranco-Luesma, Ernesto; Bueno, Mónica ; Culleré, Laura; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicentepóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2016Changes in phenolic composition of red wines caused by oxidation in relation to the level of SO2Carrascón, Vanesa; Bueno, Mónica ; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicentepóster de congreso
openAccessposter Ruta graveolens EMSF2019.pdf.jpg2019Comparative assessment of PLE and SFE for the selective extraction of compounds of interest from Ruta graveolensReyes-Vaquero, Lorena; Vanegas-Espinoza, Pablo; Bueno, Mónica ; Álvarez-Rivera, Gerardo; Del Villar-Martínez, Alma; Ibáñez, Elena  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Compressed fluids for food by-product biorefineryBueno, Mónica capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-May-2019Development of a robust HS-SPME-GC-MS method for the analysis of solid food samples. Analysis of volatile compounds in fresh raw beef of differing lipid oxidation degreesBueno, Mónica ; Resconi, Virginia C.; Campo, M. Mar; Ferreira, Vicente; Escudero, Anaartículo
embargoedAccessdownstrealga.pdf.jpg2019Downstream green processes for recovery of bioactives from algaeBueno, Mónica ; Gallego, Rocío; Mendiola, J. A.  ; Ibáñez, Elena  capítulo de libro
openAccessposterHpluvialis.pdf.jpg2018Efecto del uso de altas presiones en la extracción compuestos bioactivos a partir de la microalga Haematococcus pluvialisGallego, Rocío; Bueno, Mónica ; Chourio, Angélica; Ibáñez, Elena  ; Saldaña, Marleny D. A.; Herrero, Miguel  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2016External control for SPME in solid food samples: analysis of volatile compounds in raw beefBueno, Mónica ; Resconi, Virginia C.; Campo, M. Mar; Ferreira, Vicente; Escudero, Anacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Extracción por líquidos presurizados de metabolitos de interés de la parte aérea y raíz de Ruta Graveolens L.Reyes-Vaquero, Lorena; Vanegas-Espinoza, Pablo; Bueno, Mónica ; Álvarez-Rivera, Gerardo; Ibáñez, Elena  ; Del Villar-Martínez, Almapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Jul-2017Foam characteristics and volatile composition of red sparkling wines from Tempranillo grape varietyPérez Magariño, Silvia; Bueno, Mónica ; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
openAccessFormation_accumulation.pdf.jpg14-Feb-2018Formation and accumulation of acetaldehyde and strecker aldehydes during red wine oxidationBueno, Mónica ; Marrufo-Curtido, A.; Carrascón, Vanesa; Fernández-Zurbano, Purificación ; Escudero, Ana; Ferreira, Vicenteartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-Jun-2017Gas chromatography-mass spectrometry strategies for the accurate and sensitive speciation of sulfur dioxide in wineCarrascón, Vanesa; Ontañón, Ignacio; Bueno, Mónica ; Ferreira, Vicenteartículo
openAccessposter P.cruentum EMSF2019.pdf.jpg2019Green compressed fluid technologies for the extraction of bioactive compounds from Porphyridium cruentum in a biorefinery approachBueno, Mónica ; Gallego, Rocío; Chourio, Angélica; Martínez, Marina; Pradelles, Rémi; Ibáñez, Elena  ; Saldaña, Marleny D. A.; Herrero, Miguel  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Green compressed fluid technologies to extract antioxidants and lipids from Galdieria phlegrea in a biorefinery approachImbimbo, Paola; Bueno, Mónica ; D’Elia, Luigi; Pollio, Antonino; Ibáñez, Elena  ; Olivieri, Giuseppe; Monti, Daria Mariaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Green compressed fluids technologies for downstream processing of Galdiera sulphuraria in a biorefinery approachImbimbo, Paola; Bueno, Mónica ; D’Elia, Luigi; Olivieri, Giuseppe; Pollio, Antonino; Monti, Daria Maria; Ibáñez, Elena  póster de congreso
openAccessgreenjourney.pdf.jpg2019Green foodomics: new discoveries in a long journeyIbáñez, Elena  ; Ballesteros-Vivas, Diego; Sánchez-Camargo, A. P. ; Álvarez-Rivera, Gerardo; Bueno, Mónica ; Gallego, Rocío; Mendiola, J. A.  ; Herrero, Miguel  ; Cifuentes, Alejandro  comunicación de congreso