English   español  

Browsing by Author rp08489

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 76  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016A protective effect of anthocyanins and xanthophylls on UVB-induced damage in retinal pigment epithelial cellsSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Reguero, Marina; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
openAccessactivienolo.pdf.jpg2019Actividad anti-Helicobacter pylori de extractos bioactivos obtenidos a partir de subproductos de la industria enológicaAlarcón, Teresa; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess27-May-2014Actividad antibacteriana de extractos de té verde y brócoli frente a Campylobacter jejuniSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Alkaline fermentation and enzymatic hydrolysis of lentil favors the release of bioactive compounds with protective effects against oxidative stressBautista-Expósito, Sara; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Alternative strategies to use antibiotics or chemical products for controlling Campylobacter in the food chainGañan, M.; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antibacterial activity of a grape seed extract and its fractions against Campylobacter spp.Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Mingo, Elisa CSIC; Hidalgo, María CSIC ORCID; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
openAccessantimultiresist.pdf.jpg2018Antibacterial activity of glutathione-stabilized silver nanoparticles against Campylobacter multidrug-resistant strainsSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Zorraquín-Peña, Irene; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
openAccessAntibacterial activity.pdf.jpg2014Antibacterial activity of green tea and broccoli extracts against Campylobacter jejuniSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Antibacterial and anti-adherent properties of a grape seed extract against Helicobacter pyloriSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Gutiérrez-Docio, Alba; Guerrero-Hurtado, Esperanza; Domingo-Serrano, L.; Prodanov, M. CSIC ; Alarcón, Teresa; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Antimicrobial and biocide resistance in Campylobacter jejuni and Campylobacter coliMartínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; García-Bravo, Angel; Pérez-Boto, Davidcomunicación de congreso
openAccessantioxinfec.pdf.jpg2020Antioxidant and anti-inflammatory properties of a grape seed extracts against Helicobacter pylori infectionAlarcón, Teresa; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Domingo-Serrano, L.; Siles, M. N.; Prodanov, M. CSIC ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antioxidant properties of soy-based drinks and effects of processingSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Assessment of the Maillard reaction of fructose and lysine by analysis of 2-furoylmethyl-amino acidsCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Amigo-Benavent, Miryam; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Biological properties of polyphenols extracts from agro industry’s wastesDi Donato, Paola; Taurisano, Valentina; Tommonaro, Giuseppina; Pasquale, Vincenzo; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Poli, Annarita; Nicolaus, Barbaraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Calidad nutricional, antigenicidad y funcionalidad de bebidas de sojaAmigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccesscampypollo.pdf.jpg2017Campylobacter y su capacidad de formar biofilm como herramienta de prevalencia en la cadena alimentaria de la carne de polloMartínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID póster de congreso
openAccesscharacsyndrom.pdf.jpg2018Characterization and in vitro evaluation of seaweed species as potential functional ingredients to ameliorate metabolic syndromeRico, Daniel; Martín Diana, Ana Belén; Milton-Laskibar, Iñaki; Fernández-Quintela, Alfredo; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Rai, Dilip K.; Choudhary, Alka; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Combination of fermentation and enzymatic hydrolysis enhances the release of lentil bioactive compounds with potential protective effects against the metabolic syndromeBautista-Expósito, Sara; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID póster de congreso
openAccesscombinaloentil.pdf.jpg2018Combination of pH-controlled fermentation in mild acidic conditions and enzymatic hydrolysis by Savinase to improve metabolic health-promoting properties of lentilBautista-Expósito, Sara; Martínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID artículo
openAccesssojalacteos.pdf.jpg2009Componentes de la soja como ingredientes funcionales en lácteosCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Amigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID capítulo de libro