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openAccessEffect of alkalis.pdf.jpg2012Effect of alkalis on konjac glucomannan gels for use as potential gelling agents in restructured seafood productsHerranz, Beatriz  ; Tovar, C. A.; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of freezing and frozen storage on restructured FISH prototypes made withglucomannan and FISH minceSólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Tovar, C. A.Artículo
openAccessEffect_ of.pdf.jpg2014Effect of KGM deacetylation on the physicochemical rheological and structural properties of glucomannan gels.Sólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier Artículo
openAccess2012First steps in using glucomannan to make thermostable gels for potential use in mince fish reestructurationSólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier Artículo
openAccessWO2011086217A1.pdf.jpg21-Jul-2011Food product based on fish and glucomannan, procedure for obtainmentBorderías, A. Javier ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Herranz, Beatriz  Solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Influence of alkali and temperature on glucomannan gels at high concentrationHerranz, Beatriz  ; Tovar, C. A.; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Obtaining a restructured seafood product from non- functional fish muscle by glucomannan addition: first stepsHerranz, Beatriz  ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Pasteurization and chilled storage of restructured fish muscle products based on glucomannan gelationSólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier ; Herranz, Beatriz  Artículo
openAccessES2363291A1.pdf.jpg28-Jul-2011Producto alimenticio a base de pescado y glucomanano, y procedimiento de obtenciónBorderías, A. Javier ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Herranz, Beatriz  Solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Thermostability analyses of glucomannan gels. Concentration influenceHerranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Solas, M. Teresa; Tovar, C. A.Artículo