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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessefectconduct.pdf.jpg2018Efecto del consumo de Lactobacillus rhamnosus GG en la conductaSólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Martínez, María J.; Hoyos, P. de; Arauzo, B.; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessEffect of alkalis.pdf.jpg2012Effect of alkalis on konjac glucomannan gels for use as potential gelling agents in restructured seafood productsHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of freezing and frozen storage on restructured FISH prototypes made withglucomannan and FISH minceSólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
openAccessEffect_ of.pdf.jpg2014Effect of KGM deacetylation on the physicochemical rheological and structural properties of glucomannan gels.Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessWO2020058544A1.pdf.jpg26-Mar-2020Fermented diary product that is a source of fibre and probiotics with vegetable jamRequena, Teresa CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Aguas Solo de Zaldívar, Juan M.; Dorado Cironcha, Tamarasolicitud de patente
openAccess2012First steps in using glucomannan to make thermostable gels for potential use in mince fish reestructurationSólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessWO2011086217A1.pdf.jpg21-Jul-2011Food product based on fish and glucomannan, procedure for obtainmentBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Influence of alkali and temperature on glucomannan gels at high concentrationHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Obtaining a restructured seafood product from non- functional fish muscle by glucomannan addition: first stepsHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Pasteurization and chilled storage of restructured fish muscle products based on glucomannan gelationSólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID artículo
openAccessES2363291A1.pdf.jpg28-Jul-2011Producto alimenticio a base de pescado y glucomanano, y procedimiento de obtenciónBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessES1219985U.pdf.jpg5-Nov-2018Producto lácteo fermentado fuente de fibra y probióticos con mermelada vegetalRequena, Teresa CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Aguas Solo de Zaldívar, Juan M.; Dorado Cironcha, Tamarasolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Thermostability analyses of glucomannan gels. Concentration influenceHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Solas, M. Teresa; Tovar, C. A.artículo