English   español  

Browsing by Author rp08442

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 64  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess27-May-2014Actividad antibacteriana de extractos de té verde y brócoli frente a Campylobacter jejuniSilván, José Manuel  ; Domínguez-Perles, Raúl ; Carvajal, Micaela ; Moreno, Diego A. ; García-Viguera, Cristina ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Pascual-Teresa, Sonia de Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Actividad in vitro de extractos de uva en cepas de Helicobacter pylori con diferente sensibilidad a antibióticos y factores de virulenciaCorrea, Ana; Alarcón, Teresa; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Carrascosa, Alfonso V. ; López-Brea, ManuelPóster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Alternative strategies to use antibiotics or chemical products for controlling Campylobacter in the food chainGañan, M.; Silván, José Manuel  ; Carrascosa, Alfonso V. ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antibacterial activity of a grape seed extract and its fractions against Campylobacter spp.Silván, José Manuel  ; Mingo, Elisa ; Hidalgo, María ; Pascual-Teresa, Sonia de ; Carrascosa, Alfonso V. ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Artículo
openAccessAntibacterial activity.pdf.jpg2014Antibacterial activity of green tea and broccoli extracts against Campylobacter jejuniSilván, José Manuel  ; Domínguez-Perles, Raúl ; Carvajal, Micaela ; Moreno, Diego A. ; García-Viguera, Cristina ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Pascual-Teresa, Sonia de Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Antibacterial activity of products of depolymerization of chitosans with lysozyme and chitosanase against Campylobacter jejuniMengíbar, M.; Gañan, M.; Miralles, B.; Carrascosa, Alfonso V. ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Antimicrobial and biocide resistance in Campylobacter jejuni and Campylobacter coliMartínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Silván, José Manuel  ; García-Bravo, Angel; Pérez-Boto, DavidComunicación de congreso
openAccess2013Antimicrobial effect of grape seed extract on planktonic cells and biofilms of Campylobacter spp.Noriega, Estefanía ; Díaz-Gómez, Joanna ; Carrascosa, Alfonso V. ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Antimicrobial susceptibility and pathogenicity of C. coli strains isolated from humans and chicken food chainMartínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Pérez-Boto, David; García-Bravo, AngelComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Campylobacter y los quitosanosGañan, M.; Carrascosa, Alfonso V. ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Campylobacter: estrategias para su control en la cadena alimentariaMartínez-Rodríguez, Adolfo J.  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Characterization and antibiotic pattern of Campylobacter sp. isolates from different sources of the food chainPérez, Kevin; Díaz-Gómez, Joanna ; Carrascosa, Alfonso V. ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Chemical evaluation of white wines elaborated with a recombinant Saccharomyces cerevisiae strain overproducing mannoproteinsJuega, M.; Gonzalez-Ramos, D.; Bartolomé, Begoña  ; Carrascosa, Alfonso V. ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Artículo
openAccess2334740_B1.pdf.jpg10-Jan-2011Compuesto bactericida contra Campylobacter jejuniGañan, M.; Carrascosa, Alfonso V. ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Patente
openAccess2334740_A1.pdf.jpg15-Mar-2010Compuesto bactericida contra Campylobacter jejuniCarrascosa, Alfonso V. ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Gañan, M.Solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010CZE analysis of coffee extracts possessing antioxidant and antibacterial capacitiesAmigo-Benavent, Miryam; Mingo, Elisa ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Castillo, M. Dolores del  Póster
closedAccess6-Aug-2005Effect of Accelerated Autolysis of Yeast on the Composition and Foaming Properties of Sparkling Wines Elaborated by a Champenoise MethodNuñez, Yolanda P.; Carrascosa, Alfonso V. ; González García, Ramón  ; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Artículo
openAccess2013Effect of cold stress (4ºC) and combined cold Stress-starvation on Campylobacter jejuni adherence to Caco-2 epithelial cellsKwarteng-Siaw, Miriam; Mingo, Elisa ; Carrascosa, Alfonso V. ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Póster
openAccessrestringido.pdf.jpgMay-2010Effect of growth phase on the adherence to and invasion of Caco-2 epithelial cells by CampylobacterGañan, M.; Campos, Gema ; Muñoz, Rosario ; Carrascosa, Alfonso V. ; Pascual-Teresa, Sonia de ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of malolactic fermentation by Pediococcus damnosus on the composition and sensory profile of Albariño and Caiño white winesJuega, M.; Costantini, Antonella; Cravero, Maria; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Carrascosa, Alfonso V. ; García-Moruno, EmiliaArtículo