English   español  

Navegación por Autor rp08391

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 113  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2Furogarlic.pdf.jpg20182-Furoylmethyl amino acids as indicators of Maillard reaction during the elaboration of black garlicRíos-Ríos, Karina L.; Vázquez-Barrios, M. Estela; Gaytán-Martínez, Marcela; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  Artículo
closedAccess30-ene-20092-Furoylmethyl amino acids, hydroxymethylfurfural, carbohydrates and B-carotene as quality markers of dehydrated carrotsSoria, Ana C. ; Olano, Agustín  ; Frías, Juana  ; Peñas, Elena  ; Villamiel, Mar  Artículo
openAccess978-1-60741-642-5_ch1[1].pdf.jpg2010A Comprehensive Survey of Garlic FunctionalityCardelle-Cobas, Alejandra ; Soria, Ana C. ; Corzo, Nieves  ; Villamiel, Mar  Capítulo de libro
openAccessPósterKYO.pdf.jpg2016Actividades carbohidrasas de un extracto intestinal de rata y del preparado digestivo Kyo-dophilus®Ferreira, Alvaro ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Acute oral safety study of sodium caseinate glycosylated via Maillard reaction with galactose in ratsAnadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Castellano, Victor; Martínez-Larrañaga, M. R.; Corzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Air-borne ultrasound application in the convective drying of strawberryGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Cárcel, Juan A.; Villamiel, Mar  ; García-Pérez, José V.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Análisis reológico de pectinas industriales procedentes de subproductos de cítricosMoreno Botella, Rodrigo María; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Analysis of glycated sodium caseinate proteins by MALDI-MS and LC-ESI-MSCorzo-Martínez, Marta ; Galindo-Iranzo, Plácido ; Lebrón-Aguilar, Rosa ; Villamiel, Mar  ; Moreno, F. Javier Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Analysis of monosaccharides in bovine, caprine and ovine κ-casein macropeptide by gas chromatographyMoreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; López-Fandiño, Rosina ; Olano, Agustín  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Analysis of quality indicators in crunchy vegetable snacksSoria, Ana C. ; Megías-Pérez, Roberto ; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  Póster
openAccessstructuraloligosacchalactos.pdf.jpg2014Analysis, structural characterization, and bioactivity of oligosaccharides derived from lactoseMoreno, F. Javier ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  Artículo
openAccess2012Aplicación de ultrasonidos de potencia al secado convectivo de fresasGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  ; García-Pérez, José V.Póster
openAccessultrasonidos en la deshidratación.pdf.jpgnov-2012Aplicación de ultrasonidos de potencia en el pretratamiento y la deshidratación de hortalizas y frutasGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Application of liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the characterization of galactosylated and tagatosylated beta-lactoglobulin peptides derived from in vitro gastrointestinal digestionCorzo-Martínez, Marta ; Lebrón-Aguilar, Rosa ; Villamiel, Mar  ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo ; Moreno, F. Javier Artículo
openAccess2015Assessment of high intensity ultrasound impact on citrus and apple pectin structure and propertiesMuñoz-Almagro, Nerea ; Montilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessment of initial stages of Maillard reaction in dehydrated onion and garlic samplesCardelle-Cobas, Alejandra ; Moreno, F. Javier ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta ; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta ; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. Javier Póster
openAccesspulse flours.pdf.jpg2017Assessment of Maillard reaction evolution, prebiotic carbohydrates, antioxidant activity and α-amylase inhibition in pulse floursMoussou, Nadia; Corzo-Martínez, Marta ; Sanz, M. Luz ; Zaidi, Farid; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  Artículo
openAccessBifidogenic.pdf.jpg18-may-2009Bifidogenic effect and stimulation of short chain fatty acid production in human faecal slurry cultures by oligosaccharides derived from lactose and lactuloseCardelle-Cobas, Alejandra ; Fernández García, María ; Salazar, Nuria ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Villamiel, Mar  ; Ruas-Madiedo, Patricia  ; González de los Reyes-Gavilán, Clara Artículo