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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016¿Afecta el procesado del alimento al desarrollo de la alergia a huevo?Pablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D.; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  Póster
openAccess2013Alergia a alimentosLópez-Expósito, Iván ; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  Artículo
openAccessalergialacteos.pdf.jpg2009Alergia a proteínas lácteasMolina, Elena  ; Belloque, Josefina ; López-Fandiño, Rosina Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Alergias alimentariasLópez-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  ; López-Expósito, Iván ; Perezábad, Laura; Pablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D.Comunicación de congreso
closedAccess20-ene-2011La alimentación en el siglo XXILópez-Fandiño, Rosina ; Medina, Isabel Presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Analysis of monosaccharides in bovine, caprine and ovine κ-casein macropeptide by gas chromatographyMoreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; López-Fandiño, Rosina ; Olano, Agustín  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Anaphylaxis induced by a drug containing lysozyme and papain: Influence of papain on the IgE responseBenedé, Sara ; Pérez-Rangel, I.; Lozano-Ojalvo, D.; Molina, Elena  ; Ibáñez, M. D.; López-Fandiño, Rosina ; López-Expósito, Iván Artículo
closedAccessmay-2009Antibody binding and functional properties of whey protein hydrolysates obtained under high pressureChicón, Rosa; Belloque, Josefina ; Alonso, Elena; López-Fandiño, Rosina Artículo
openAccessC3HeOu.pdf.jpg2016Antibody production, anaphylactic signs, and T-cell responses induced by oral sensitization with ovalbumin in BALB/c and C3H/HeOuJ micePablos-Tanarro, Alba; López-Expósito, Iván ; Lozano-Ojalvo, D.; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Assessment of the allergenic potential of the main egg white proteins in BALB/c micePablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D.; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina Artículo
openAccessWO2005012355A1.pdf.jpg10-feb-2005Bioactive peptides derived from the proteins of egg white by means of enzymatic hydrolysisMiguel, Marta  ; López-Fandiño, Rosina ; Recio, Isidra  ; Ramos González, María Mercedes; Aleixandre, AmayaPatente
openAccessBiopepAmigo.pdf.jpg2015Bioactividad y alergenicidad de proteínas y péptidos lácteosAmigo, Lourdes  ; Belloque, Josefina ; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  ; Miguel, Marta  ; Recio, Isidra  Presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Capacidad sensibilizadora de proteínas de huevo en modelos murinosPablos-Tanarro, Alba; López-Expósito, Iván ; Lozano-Ojalvo, D.; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Caseinolytic activity of Lactococcus lactis subsp. lactis: study of different culture mediaGómez, Rosario ; López-Fandiño, Rosina ; Peláez, Carmen  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Characterization and functional properties of lactosyl caseinomacropeptide conjugatesMoreno, F. Javier ; López-Fandiño, Rosina ; Olano, Agustín  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Chromatographic characterization of ovine κ-casein macropeptideMoreno, F. Javier ; Recio, Isidra  ; Olano, Agustín  ; López-Fandiño, Rosina Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Clinical efficacy and immunological changes subjacent to egg oral immunotherapyPerezábad, Laura; Reche, Marta; Valbuena, Teresa; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  ; López-Expósito, Iván Artículo
openAccessES2539735A1.pdf.jpg3-jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta  ; Garcés Rimón, M. ; López-Fandiño, Rosina ; Sandoval Huertas, MarioSolicitud de patente
openAccessES2539735B1.pdf.jpg3-jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta  ; Garcés Rimón, M. ; López-Fandiño, Rosina ; Sandoval Huertas, MarioPatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1999Contribution of low molecular weight water soluble compounds to the taste of cheeses made of cows', ewes' and goats' milkMolina, Elena  ; Ramos, Mercedes; Alonso López, Leocadio ; López-Fandiño, Rosina Artículo