Mostrando resultados 1 a 20 de 97
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess |  | 2016 | ¿Afecta el procesado del alimento al desarrollo de la alergia a huevo? | Pablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D.; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena | Póster |
openAccess | | 2013 | Alergia a alimentos | López-Expósito, Iván ; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena | Artículo |
openAccess |  | 2009 | Alergia a proteínas lácteas | Molina, Elena ; Belloque, Josefina ; López-Fandiño, Rosina | Capítulo de libro |
closedAccess |  | 2014 | Alergias alimentarias | López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena ; López-Expósito, Iván ; Perezábad, Laura; Pablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D. | Comunicación de congreso |
closedAccess | | 20-ene-2011 | La alimentación en el siglo XXI | López-Fandiño, Rosina ; Medina, Isabel  | Presentación |
closedAccess |  | 2001 | Analysis of monosaccharides in bovine, caprine and ovine κ-casein macropeptide by gas chromatography | Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar ; López-Fandiño, Rosina ; Olano, Agustín | Artículo |
closedAccess |  | 2014 | Anaphylaxis induced by a drug containing lysozyme and papain: Influence of papain on the IgE response | Benedé, Sara ; Pérez-Rangel, I.; Lozano-Ojalvo, D.; Molina, Elena ; Ibáñez, M. D.; López-Fandiño, Rosina ; López-Expósito, Iván  | Artículo |
closedAccess | | may-2009 | Antibody binding and functional properties of whey protein hydrolysates obtained under high pressure | Chicón, Rosa; Belloque, Josefina ; Alonso, Elena; López-Fandiño, Rosina | Artículo |
openAccess |  | 2016 | Antibody production, anaphylactic signs, and T-cell responses induced by oral sensitization with ovalbumin in BALB/c and C3H/HeOuJ mice | Pablos-Tanarro, Alba; López-Expósito, Iván ; Lozano-Ojalvo, D.; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena | Artículo |
closedAccess |  | 2018 | Assessment of the allergenic potential of the main egg white proteins in BALB/c mice | Pablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D.; Molina, Elena ; López-Fandiño, Rosina | Artículo |
openAccess |  | 10-feb-2005 | Bioactive peptides derived from the proteins of egg white by means of enzymatic hydrolysis | Miguel, Marta ; López-Fandiño, Rosina ; Recio, Isidra ; Ramos González, María Mercedes; Aleixandre, Amaya | Patente |
openAccess |  | 2015 | Bioactividad y alergenicidad de proteínas y péptidos lácteos | Amigo, Lourdes ; Belloque, Josefina ; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena ; Miguel, Marta ; Recio, Isidra | Presentación |
closedAccess |  | 2014 | Capacidad sensibilizadora de proteínas de huevo en modelos murinos | Pablos-Tanarro, Alba; López-Expósito, Iván ; Lozano-Ojalvo, D.; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena | Póster |
closedAccess |  | 1992 | Caseinolytic activity of Lactococcus lactis subsp. lactis: study of different culture media | Gómez, Rosario ; López-Fandiño, Rosina ; Peláez, Carmen | Artículo |
closedAccess |  | 2002 | Characterization and functional properties of lactosyl caseinomacropeptide conjugates | Moreno, F. Javier ; López-Fandiño, Rosina ; Olano, Agustín | Artículo |
closedAccess |  | 2000 | Chromatographic characterization of ovine κ-casein macropeptide | Moreno, F. Javier ; Recio, Isidra ; Olano, Agustín ; López-Fandiño, Rosina | Artículo |
closedAccess |  | 2015 | Clinical efficacy and immunological changes subjacent to egg oral immunotherapy | Perezábad, Laura; Reche, Marta; Valbuena, Teresa; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena ; López-Expósito, Iván  | Artículo |
openAccess |  | 3-jul-2015 | Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizados | Miguel, Marta ; Garcés Rimón, M. ; López-Fandiño, Rosina ; Sandoval Huertas, Mario | Solicitud de patente |
openAccess |  | 3-jul-2015 | Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizados | Miguel, Marta ; Garcés Rimón, M. ; López-Fandiño, Rosina ; Sandoval Huertas, Mario | Patente |
closedAccess |  | sep-1999 | Contribution of low molecular weight water soluble compounds to the taste of cheeses made of cows', ewes' and goats' milk | Molina, Elena ; Ramos, Mercedes; Alonso López, Leocadio ; López-Fandiño, Rosina | Artículo |