English   español  

Navegación por Autor rp08382

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 145  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011A 4-week repeated oral dose toxicity study of dairy fat naturally enriched in vaccenic, rumenic and α-linolenic acids in ratsGómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988A ripening and storage study of soft goat cheese with Penicillium candidum on the surfaceJuárez, Manuela  ; Ramos, M.; Martín-Hernández, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Accelerated ripening of reduced fat semi-hard cheese from a mixture of cow's, goat's and ewe's ultrafiltrated milk by using a Lac- Prt- strain of lactococciRodriguez, J.; Requena, Teresa  ; Goudédranche, H; Maubois, J. L.; Juárez, Manuela  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Acute oral safety study of dairy fat rich in trans-10 C18:1 versus vaccenic plus conjugated linoleic acid in ratsAnadón, Arturo; Martínez-Larrañaga, M. R.; Martinez, M. A.; Ares, Irma; Ramos, Eva; Gómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Adding plant oils to dairy goat diets: Changes in milk fatty acids with sampling timeMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar  ; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela  ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la  Póster
closedAccess2008Addition of olive oil to dairy ewe diets: effect on milk fatty acid profile and animal performanceGómez-Cortés, Pilar  ; Frutos, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Hervás, Gonzalo  Artículo
openAccess2013Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: efecto sobre el contenido de ácidos grasos de grasa lácteaMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar  ; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela  ; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la  Artículo
openAccess2012Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: efecto sobre el contenido de ácidos grasos de la grasa lácteaMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar  ; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela  ; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la  Comunicación de congreso
openAccessmediterraneconoaliemsalud.pdf.jpg2015Alimentación y salud. Ciencia e innovación para el impulso del sector alimentarioJuárez, Manuela  ; Reglero, Guillermo  Capítulo de libro
openAccessLibro_Alimentos_Saludables_Diseno.pdf.jpg2010Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionalesEspín de Gea, Juan Carlos ; Fontecha, F. Javier  ; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Juárez, Manuela  ; Ramón, Daniel ; Recio, Isidra  ; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Tomás Barberán, FranciscoLibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Alternative to decrease cholesterol in sheep milk cheesesGómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  Artículo
openAccessAnimal Performance.pdf.jpg2011Animal performance and milk fatty acid profile of dairy goats fed diets with different unsaturated plant oilsMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1987Application of stepwise discriminant-analysis to parameters for characterizing frozen cabrales cheesesAlonso López, Leocadio ; Ramos González, María Mercedes; Martín-Álvarez, Pedro Jesús; Juárez, Manuela  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2010Application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio ; Fontecha, F. Javier  ; Cuesta, P.; Juárez, Manuela  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Associations between major fatty acids in plant oils fed to dairy goats and C18 isomers in milk fatMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Autolysis of Lactococcus lactis ssp. lactis and Lactobacillus casei ssp. casei. Cell lysis induced by a crude bacteriocinMartínez-Cuesta, M. Carmen  ; Peláez, Carmen  ; Juárez, Manuela  ; Requena, Teresa  Artículo
openAccessAVANCES EN ALIMENTACION FUNCIONAL.pdf.jpg2010Avances en la investigación de la alimentación funcionalFontecha, F. Javier  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Villar-Tajadura, M. Antonia ; Castro-Gómez, Pilar ; Holgado, Francisca  ; Juárez, Manuela  ; Jara, FedericoLibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteosFontecha, F. Javier  ; Castro-Gómez, Pilar ; García-Serrano, Alba M. ; Calvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Gómez-Cortés, Pilar  ; Alonso López, Leocadio ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioactive components in sheep milk and productsFuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  Comunicación de congreso
openAccessBioactive milk lipids.pdf.jpg2011Bioactive Milk LipidsFontecha, F. Javier  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Juárez, Manuela  Artículo