English   español  

Navegación por Autor rp08004

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 274  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess200525 años de investigación agropecuariaFrutos, Pilar  ; Fernández Bermúdez, Florentino ; Fernández Revuelta, José; Giráldez, Francisco Javier  ; González Lanza, Camino  ; Hervás, Gonzalo  ; Manga-González, M. Yolanda  ; Miñambres Rodríguez, Baltasar ; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  Libro
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2015A new index to estimate reactivity and biological effect of tannins, using tropical browse legumes as a modelRodríguez, R.; Frutos, Pilar  ; Fondevila, M.Artículo
openAccessCarreno et al_2015 post-print.pdf.jpg2015Ability of different types and doses of tannin extracts to modulate in vitro ruminal biohydrogenation in sheepCarreño, David ; Hervás, Gonzalo  ; Toral, Pablo G. ; Belenguer, Álvaro  ; Frutos, Pilar  Artículo
openAccessCarreño et al_2014_Tannins and BH (ISNH-ISRP).pdf.jpgsep-2014Ability of different types and doses of tannins to modulate in vitro ruminal biohydrogenation in sheepCarreño, David ; Hervás, Gonzalo  ; Belenguer, Álvaro  ; Toral, Pablo G. ; Frutos, Pilar  Póster
openAccessBelenguer et al_2011_ESVCN.pdf.jpg2011Accumulation of trans monounsaturated fatty acids and concomitant variations in the bacterial community in the rumen fluid of lactating sheep fed a diet supplemented with sunflower oil and marine algaeBelenguer, Álvaro  ; Toral, Pablo G. ; Shingfield, Kevin J.; Hervás, Gonzalo  ; Toivonen, V.; Frutos, Pilar  Comunicación de congreso
closedAccess2008Addition of olive oil to dairy ewe diets: effect on milk fatty acid profile and animal performanceGómez-Cortés, Pilar  ; Frutos, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Hervás, Gonzalo  Artículo
openAccessSuárez-Vega et al_2018_Albéitar.pdf.jpg2018Análisis del transcriptoma de las células somáticas de la leche de oveja para comprender el síndrome de depresión de la grasa lácteaSuárez-Vega, Aroa; Hervás, Gonzalo  ; Toral, Pablo G. ; Gutiérrez Gil, Beatriz; Arranz, Juan José; Frutos, Pilar  Trabajo de divulgación
openAccessPub254bis.pdf.jpg2001Animal performance and carcass quality of milk-fed Assaf lambsLanda, Roberto; Lavín, Paz  ; Frutos, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  Comunicación de congreso
openAccessMantecón et al. 2004 Reg. 325.pdf.jpg2004Animal performance and carcass quality of milk-fed Assaf lambsLanda, Roberto; Lavín, Paz  ; Frutos, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  Artículo
closedAccessmar-2007Anthelmintic and nutritional effects of heather supplementation on Cashmere goats grazing perennial ryegrass-white clover pasturesOsoro, Koldo; Mateos-Sanz, A.; Frutos, Pilar  ; García, Urcesino; Ortega Mora, Luis M.; Ferreira, Luis M. M.; Celaya, Rafael; Ferre, IgnacioArtículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgfeb-2014Anthelmintic effect of heather in goats experimentally infected with Trichostrongylus colubriformisMoreno Gonzalo, Javier; Osoro, Koldo; García, Urcesino; Frutos, Pilar  ; Celaya, Rafael; Ferreira, Luis M. M.; Ortega Mora, Luis M.; Ferre, IgnacioArtículo
openAccessFrutos et al_2009.PDF.jpg2009The anthelmintic effect of heather supplementation may not always be associated with antinutritional effects in grazing goatsFrutos, Pilar  ; Ferreira, Luis M. M.; Hervás, Gonzalo  ; García, Urcesino; Moreno Gonzalo, Javier; Ferre, Ignacio; Celaya, Rafael; Ortega Mora, Luis M.; Osoro, KoldoArtículo
openAccessPub225.pdf.jpgmay-1999Aplicación de la espectroscopia de reflectancia en el infrarrojo cercano (NIR) para la estimación de la degradación de forrajes en el rumenSafigueroa, Marcela; Giráldez, Francisco Javier  ; Frutos, Pilar  ; Medina, P. R.; Mantecón, Ángel R.  Comunicación de congreso
openAccessSalama et al_2017 RESPO3.pdf.jpgmay-2017La aplicación de la resonancia magnética nuclear de protones (H-NMR) en ovejas con depresión de la grasa láctea: ¿Puede el perfil metabolómico de la sangre explicar la variación individual?Salama, A. A. K.; Toral, Pablo G. ; Hervás, Gonzalo  ; Caja, Gerardo; Frutos, Pilar  Comunicación de congreso
openAccessBelenguer et al_2009_Microbiota.pdf.jpgmay-2009Aplicación de la técnica de tRFLP para evaluar las variaciones en las comunidades bacterianas del rumen asociadas a la inclusión de aceites de girasol y pescado en la dieta de ovejasBelenguer, Álvaro  ; Toral, Pablo G. ; Frutos, Pilar  ; Rabanal, Benjamín; Hervás, Gonzalo  Comunicación de congreso
openAccessToral et al_2017_ADSA #260.pdf.jpgjun-2017Are EPA, DPA and DHA equally effective to modulate ruminal biohydrogenation in cows? A comparative in vitro studyToral, Pablo G. ; Hervás, Gonzalo  ; Carreño, David ; Leskinen, H.; Belenguer, Álvaro  ; Shingfield, Kevin J.; Frutos, Pilar  Comunicación de congreso
closedAccess1999Body composition changes and energy retention in milk-fed lambs undergoing energy restrictionGiráldez, Francisco Javier  ; Frutos, Pilar  ; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  Artículo
openAccessMantecon et al. 1995 Reg. 117.pdf.jpg1995Body fat depots and body condition score relationship: a comparison of two Spanish sheep breeds (Churra vs Merina)Frutos, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Rodríguez Revesado, Pilar; González, Jesús Salvador Artículo
openAccessBelenguer et al_2009_AIDA.pdf.jpgmay-2009Cambios en las comunidades bacterianas del rumen asociados al consumo de hojas jóvenes de roble (Quercus pyrenaica) y su posible relación con la aparición de intoxicaciones en ganado vacunoBelenguer, Álvaro  ; Hervás, Gonzalo  ; Doce, Raquel R. ; Yáñez Ruiz, David R.; Santos, Nuria ; Mantecón, Ángel R.  ; Frutos, Pilar  Comunicación de congreso
openAccessCastro-Carrera et al_2015_ITEA.pdf.jpgmay-2015Cambios temporales en poblaciones bacterianas del rumen y su posible relación con la biohidrogenación de ácidos grasos en ovejas alimentadas con microalgas marinaCastro Carrera, Tamara ; Toral, Pablo G. ; Frutos, Pilar  ; Hervás, Gonzalo  ; Belenguer, Álvaro  Comunicación de congreso