English   español  

Browsing by Author rp08001

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 131  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  Artículo
openAccessMorán L ITEA 2011 El acido carnosico 237-239.pdf.jpg2011El ácido carnósico incluido en la dieta de corderos de cebo modifica parámetros sanguíneos y de la respuesta inmuneMorán, Lara ; Andrés, Sonia  ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Pérez Pérez, Valentín ; Giráldez, Francisco Javier  Comunicación de congreso
openAccessAndrés, S._ et al. Pastos 2008 (Cordoba).pdf.jpg2008¿Afecta la fertilización fosfatada de larga duración al proteoma de los tréboles?Andrés, Sonia  ; García Navarro, Ricardo ; Paniagua, M. A.; Valdés, Carmen ; Calleja, Alfredo Comunicación de congreso
openAccessARTÍCULO CONFERENCIA CURSO _FJ GIRALDEZ_.pdf.jpg2012La alimentación animal y los nuevos productos cárnicosGiráldez, Francisco Javier  ; Morán, Lara ; Blanco, Carolina ; Prieto, Nuria ; Bodas, Raúl ; Andrés, Sonia  Material didáctico
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-Jan-2016Alimentation des agneaux : effet du degré de broyage des céréalesAndrés, Sonia  ; Jaramillo, Esaúl; Blanco, Carolina ; Tejido, María L. ; Giráldez, Francisco Javier  Artículo
openAccessMEC1 and RAD53.pdf.jpg2013Analysis of the tolerance to DNA alkylating damage in MEC1 and RAD53 checkpoint mutants of Saccharomyces cerevisiaeGallego-Sánchez, Alfonso; Ufano, Sandra ; Andrés, Sonia  ; Bueno, Avelino  Artículo
openAccess2012Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiotaMorán, Lara ; Andrés, Sonia  ; Bodas, Raúl ; Benavides, Julio  ; Prieto, Nuria ; Pérez Pérez, Valentín ; Giráldez, Francisco Javier  Artículo
openAccessXIII JORNADAS AIDA Tomo 1 343.pdf.jpg2009Aplicación de la tecnología NIR para estimar los parámetros de cinética de fermentación ruminal de forrajes procedentes de zonas áridas de TúnezOpsi, F.; Ammar, H.; Andrés, Sonia  ; Kammoun, M.; González, Jesús Salvador ; López, Secundino Comunicación de congreso
openAccessb14_prieto.pdf.jpgMay-2007Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros físicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  Comunicación de congreso
openAccessMantecón et al. 2005 Reg. 349.pdf.jpg2005Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros químicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; Lavín, Paz  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  Comunicación de congreso
closedAccess2009Application of near infrared reflectance spectroscopy to predict meat and meat products quality: a reviewPrieto, Nuria ; Roehe, R.; Lavín, Paz  ; Batten, G.; Andrés, Sonia  Artículo
openAccess11_ITEA_2009.pdf.jpg2009Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambsLópez Campos, Oscar ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier  ; Andrés, Sonia  Comunicación de congreso
embargoedAccessCarballo, D. E._Assessment of the antioxidant_2018.pdf.jpg2018Assessment of the antioxidant effect of astaxanthin in fresh, frozen and cooked lamb pattiesCarballo, D. E.; Caro, I.; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mateo, J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Caracterización bromatológica de seis especies forrajeras en el Valle del Cauto, CubaVerdecia, D. M.; Herrera, H.; Ramírez, J. L.; Leonard, I.; Bodas, Raúl ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; González, Jesús Salvador ; Arceo, Y.; Bazan, Y.; Álvarez, Y.; López, Secundino Artículo
openAccess2012Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambsMorán, Lara ; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier  ; Andrés, Sonia  Artículo
openAccess2016.5.26 (Blanco_etal_2016_MG) (2).pdf.jpg22-Nov-2016Cebo de corderos: utilización de raciones completasBlanco, Carolina ; Giráldez, Francisco Javier  ; Frutos, Javier  ; Andrés, Sonia  ; Bodas, Raúl Trabajo de divulgación
openAccessRUMIN-D-13-5469 enviado 06.08.2013.pdf.jpgFeb-2014Concentrate plus ground barley straw pellets can replace conventional feeding systems for light fattening lambsBlanco, Carolina ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; López, Secundino ; Giráldez, Francisco Javier  Artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2007Differentiation between carcasses from suckling lambs reared with ewe milk or milk replacers by near infrared reflectance spectroscopy of perirenal fatOsorio, M. Teresa; Zumalacárregui, J. M.; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier  ; Andrés, Sonia  ; Mateo, J.Artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Discrimination of adult steers (oxen) and young cattle ground meat samples by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS)Prieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Discrimination of different categories of forages harvested from North-western Italy according to near infrared reflectance spectroscopy, chemical composition and in vitro digestibilityOpsi, F.; Tassone, S.; Fortina, R.; Andrés, Sonia  ; López, Secundino Artículo