Showing results 1 to 20 of 185
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess |  | 2008 | Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samples | Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2011 | El ácido carnósico incluido en la dieta de corderos de cebo modifica parámetros sanguíneos y de la respuesta inmune | Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 1-Jun-2021 | Administración de L-carnitina durante el periodo de cebo en corderos con restricción alimentaria durante la lactancia | Martín, Alba; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Cremonesi, P.; Castiglioni, B.; Biscarini, F.; Ceciliani, F.; Alonso, M.; Andrés, Sonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2008 | ¿Afecta la fertilización fosfatada de larga duración al proteoma de los tréboles? | Andrés, Sonia CSIC ORCID ; García Navarro, Ricardo ; Paniagua, M. A.; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Calleja, Alfredo CSIC | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2012 | La alimentación animal y los nuevos productos cárnicos | Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID | material didáctico |
closedAccess |  | 23-Jan-2016 | Alimentation des agneaux : effet du degré de broyage des céréales | Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Jaramillo, Esaúl; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Tejido, María L. CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2013 | Analysis of the tolerance to DNA alkylating damage in MEC1 and RAD53 checkpoint mutants of Saccharomyces cerevisiae | Gallego-Sánchez, Alfonso; Ufano, Sandra CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bueno, Avelino CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiota | Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSIC; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2009 | Aplicación de la tecnología NIR para estimar los parámetros de cinética de fermentación ruminal de forrajes procedentes de zonas áridas de Túnez | Opsi, F.; Ammar, H.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Kammoun, M.; González, Jesús Salvador CSIC; López, Secundino CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess |  | May-2007 | Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros físicos indicativos de la calidad de la carne de vacuno | Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2005 | Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros químicos indicativos de la calidad de la carne de vacuno | Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2009 | Application of near infrared reflectance spectroscopy to predict meat and meat products quality: a review | Prieto, Nuria CSIC; Roehe, R.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Batten, G.; Andrés, Sonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2009 | Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambs | López Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2018 | Assessment of the antioxidant effect of astaxanthin in fresh, frozen and cooked lamb patties | Carballo, D. E.; Caro, I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J. | artículo |
openAccess |  | 2021 | Banana pseudo-stem increases the water-holding capacity of minced pork batter and the oxidative stability of pork patties | Carballo, D. E.; Caro, I.; Gallego, C.; González, A.R.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J. | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Caracterización bromatológica de seis especies forrajeras en el Valle del Cauto, Cuba | Verdecia, D. M.; Herrera, H.; Ramírez, J. L.; Leonard, I.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; González, Jesús Salvador CSIC; Arceo, Y.; Bazan, Yoendris; Álvarez, Y.; López, Secundino CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambs | Morán, Lara CSIC ORCID; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 22-Nov-2016 | Cebo de corderos: utilización de raciones completas | Blanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Frutos, Javier CSIC ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
openAccess |  | 15-Feb-2022 | Changes in the microbiome composition in Churra sheep with a resistant phenotype to infection | Castilla Gómez de Agüero, V.; Esteban-Blanco, C.; Argüello, H.; Valderas-García, E.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Arranz, J.J.; Gutiérrez-Gil, Beatriz; Martínez Valladares, María CSIC ORCID CVN | póster de congreso |
openAccess |  | 2022 | Classification of calves by the metabolic profile without previous hypothesis | Montero, Olimpio CSIC ORCID CVN ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | póster de congreso |