English   español  

Browsing by Author rp08001

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 169  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo
openAccessMorán L ITEA 2011 El acido carnosico 237-239.pdf.jpg2011El ácido carnósico incluido en la dieta de corderos de cebo modifica parámetros sanguíneos y de la respuesta inmuneMorán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess1-Jun-2021Administración de L-carnitina durante el periodo de cebo en corderos con restricción alimentaria durante la lactanciaMartín, Alba; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Cremonesi, P.; Castiglioni, B.; Biscarini, F.; Ceciliani, F.; Alonso, M.; Andrés, Sonia CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAndrés, S._ et al. Pastos 2008 (Cordoba).pdf.jpg2008¿Afecta la fertilización fosfatada de larga duración al proteoma de los tréboles?Andrés, Sonia CSIC ORCID ; García Navarro, Ricardo ; Paniagua, M. A.; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Calleja, Alfredo CSICcomunicación de congreso
openAccessARTÍCULO CONFERENCIA CURSO _FJ GIRALDEZ_.pdf.jpg2012La alimentación animal y los nuevos productos cárnicosGiráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID material didáctico
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-Jan-2016Alimentation des agneaux : effet du degré de broyage des céréalesAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Jaramillo, Esaúl; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Tejido, María L. CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
openAccessMEC1 and RAD53.pdf.jpg2013Analysis of the tolerance to DNA alkylating damage in MEC1 and RAD53 checkpoint mutants of Saccharomyces cerevisiaeGallego-Sánchez, Alfonso; Ufano, Sandra CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bueno, Avelino CSIC ORCID artículo
openAccess2012Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiotaMorán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSIC; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
openAccessXIII JORNADAS AIDA Tomo 1 343.pdf.jpg2009Aplicación de la tecnología NIR para estimar los parámetros de cinética de fermentación ruminal de forrajes procedentes de zonas áridas de TúnezOpsi, F.; Ammar, H.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Kammoun, M.; González, Jesús Salvador CSIC; López, Secundino CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessb14_prieto.pdf.jpgMay-2007Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros físicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessMantecón et al. 2005 Reg. 349.pdf.jpg2005Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros químicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccess2009Application of near infrared reflectance spectroscopy to predict meat and meat products quality: a reviewPrieto, Nuria CSIC; Roehe, R.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Batten, G.; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
openAccess11_ITEA_2009.pdf.jpg2009Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambsLópez Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessCarballo, D. E._Assessment of the antioxidant_2018.pdf.jpg2018Assessment of the antioxidant effect of astaxanthin in fresh, frozen and cooked lamb pattiesCarballo, D. E.; Caro, I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.artículo
openAccessCarballo_foods-10-02173-v2.pdf.jpg2021Banana pseudo-stem increases the water-holding capacity of minced pork batter and the oxidative stability of pork pattiesCarballo, D. E.; Caro, I.; Gallego, C.; González, A.R.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Caracterización bromatológica de seis especies forrajeras en el Valle del Cauto, CubaVerdecia, D. M.; Herrera, H.; Ramírez, J. L.; Leonard, I.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; González, Jesús Salvador CSIC; Arceo, Y.; Bazan, Yoendris; Álvarez, Y.; López, Secundino CSIC ORCID artículo
openAccess2012Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambsMorán, Lara CSIC ORCID; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
openAccess2016.5.26 (Blanco_etal_2016_MG) (2).pdf.jpg22-Nov-2016Cebo de corderos: utilización de raciones completasBlanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Frutos, Javier CSIC ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCIDtrabajo de divulgación
openAccessRUMIN-D-13-5469 enviado 06.08.2013.pdf.jpgFeb-2014Concentrate plus ground barley straw pellets can replace conventional feeding systems for light fattening lambsBlanco, Carolina CSIC ORCID; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
embargoedAccessJan-2022Dataset for the paper "Martín, Alba; Giráldez, F. Javier; Montero, O.; Andrés, S. 2022. Dietary administration of L-carnitine during the fattening period of early feed restricted lambs modifies liver transcriptomic and plasma metabolomic profiles. Animal Feed Science and Technology"Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Martín, Albadataset