English   español  

Navegación por Autor rp07986

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 115  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011A 4-week repeated oral dose toxicity study of dairy fat naturally enriched in vaccenic, rumenic and α-linolenic acids in ratsGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccesstransfattyorigen.pdf.jpg2019Ácidos grasos trans y ácido linoleico conjugado en alimentos: origen y propiedades biológicasGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Acute oral safety study of dairy fat rich in trans-10 C18:1 versus vaccenic plus conjugated linoleic acid in ratsAnadón, Arturo; Martínez-Larrañaga, M. R.; Martínez, M. A.; Ares, Irma; Ramos, Eva; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Adding plant oils to dairy goat diets: Changes in milk fatty acids with sampling timeMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID póster de congreso
closedAccess2008Addition of olive oil to dairy ewe diets: effect on milk fatty acid profile and animal performanceGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID artículo
openAccess2013Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: Efecto sobre el contenido de ácidos grasos de la grasa lácteaMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccess2012Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: efecto sobre el contenido de ácidos grasos de la grasa lácteaMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Alternative to decrease cholesterol in sheep milk cheesesGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessAnimal Performance.pdf.jpg2011Animal performance and milk fatty acid profile of dairy goats fed diets with different unsaturated plant oilsMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessMantecón_CONGRESOS_Y_CONFERENCIAS777060_VAL.pdf.jpg2019Animal performance and milk fatty acid profile of ewes fed algae oilManso, Teresa; Gallardo, B.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; De la Fuente, M. A.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Application of a linear regression model to study the origin of C17 branched-chain fatty acids in caprine milk fatGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Associations between major fatty acids in plant oils fed to dairy goats and C18 isomers in milk fatMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessAmorim et al. 20-1-2021 ACS-FST.pdf.jpg2021ATR-FTIR and raman spectroscopies associated with chemometrics for lipid form evaluation of fish oil supplements: A comparative studyAmorim, Tatiane Lima; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Leal de Oliveira, Marcone Augusto; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Authentication of retail cheeses based on fatty acid composition and multivariate data analysisVargas-Bello-Pérez, Einar; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Geldsetzer-Mendoza, Carolina; Sol Morales, María; Ibáñez, Rodrigo A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteosFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessbioactivityfoods.pdf.jpg2023Bioactivity and digestibility of microalgae Tetraselmis sp. and Nannochloropsis sp. as basis of their potential as novel functional foodsPaterson, Samuel CSIC ORCID; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID artículo
closedAccessabr-2010Changes in milk fatty acid profile and animal performance in response to fish oil supplementation, alone or in combination with sunflower oil, in dairy ewesToral, Pablo G. CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterization of cis-9 trans-11 trans-15 C18:3 in milk fat by GC and covalent adduct chemical ionization tandem MSGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Tyburczy, C; Brenna, J. T.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel A. de la CSIC ORCIDartículo
openAccessFoodChem2024-Cebrian.pdf.jpg22-dic-2023Characterization of the invasive macroalgae Rugulopteryx Okamurae for potential biomass valorisationCebrián Lloret, Vera; Cartan Moya, Sara; Martínez Sanz, Marta CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Calvo, María Visitación; López-Rubio, Amparo CSIC ORCID ; Martínez-Abad, Antonio CSIC ORCID CVNartículo
openAccessCLAchees.pdf.jpg2019CLA-producing adjunct cultures improve the nutritional value of sheep cheese fatRenes, Erica; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Linares, D. M.; Tornadijo, M. E.; Fresno, José Maríaartículo