Showing results 1 to 20 of 112
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess |  | 2011 | A 4-week repeated oral dose toxicity study of dairy fat naturally enriched in vaccenic, rumenic and α-linolenic acids in rats | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2019 | Ácidos grasos trans y ácido linoleico conjugado en alimentos: origen y propiedades biológicas | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2010 | Acute oral safety study of dairy fat rich in trans-10 C18:1 versus vaccenic plus conjugated linoleic acid in rats | Anadón, Arturo; Martínez-Larrañaga, M. R.; Martinez, M. A.; Ares, Irma; Ramos, Eva; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2012 | Adding plant oils to dairy goat diets: Changes in milk fatty acids with sampling time | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2008 | Addition of olive oil to dairy ewe diets: effect on milk fatty acid profile and animal performance | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: Efecto sobre el contenido de ácidos grasos de la grasa láctea | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: efecto sobre el contenido de ácidos grasos de la grasa láctea | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2015 | Alternative to decrease cholesterol in sheep milk cheeses | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2011 | Animal performance and milk fatty acid profile of dairy goats fed diets with different unsaturated plant oils | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2019 | Animal performance and milk fatty acid profile of ewes fed algae oil | Manso, Teresa; Gallardo, B.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; De la Fuente, M. A.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess |  | 2019 | Application of a linear regression model to study the origin of C17 branched-chain fatty acids in caprine milk fat | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L. | artículo |
closedAccess |  | 2015 | Associations between major fatty acids in plant oils fed to dairy goats and C18 isomers in milk fat | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2021 | ATR-FTIR and raman spectroscopies associated with chemometrics for lipid form evaluation of fish oil supplements: A comparative study | Amorim, Tatiane Lima; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Leal de Oliveira, Marcone Augusto; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2018 | Authentication of retail cheeses based on fatty acid composition and multivariate data analysis | Vargas-Bello-Pérez, Einar; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Geldsetzer-Mendoza, Carolina; Sol Morales, María; Ibáñez, Rodrigo A. | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteos | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC ORCID; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2023 | Bioactivity and digestibility of microalgae Tetraselmis sp. and Nannochloropsis sp. as basis of their potential as novel functional foods | Paterson, Samuel; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | Apr-2010 | Changes in milk fatty acid profile and animal performance in response to fish oil supplementation, alone or in combination with sunflower oil, in dairy ewes | Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2009 | Characterization of cis-9 trans-11 trans-15 C18:3 in milk fat by GC and covalent adduct chemical ionization tandem MS | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Tyburczy, C; Brenna, J. T.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel A. de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2019 | CLA-producing adjunct cultures improve the nutritional value of sheep cheese fat | Renes, Erica; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Linares, D. M.; Tornadijo, M. E.; Fresno, José María | artículo |
openAccess |  | 2017 | Classification of human milks based on their trans 18:1 fatty acid profile and effect of maternal diet | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |