English   español  

Navegación por Autor rp07941

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 130  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014A high-performance direct transmethylation method for total fatty acids assessment in biological and foodstuff samplesCastro-Gómez, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012A quick, optimized method for routine analysis of essential and trans-octadecenoic acids in edible fats and oils by GLCRodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Fontecha, F. Javier  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Addition of milk fat globule membrane as an ingredient of infant formulas for resembling the polar lipids of human milkClaumarchirant, Lorena; Cilla, Antonio; Castro-Gómez, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Lagarda, María JesúsArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Affinity chromatography of proteinases using bacitracin immobilized to porous glass beadsFontecha, F. Javier  ; Requena, Teresa  ; Swaisgood, H. EArtículo
openAccessLibro_Alimentos_Saludables_Diseno.pdf.jpg2010Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionalesEspín de Gea, Juan Carlos ; Fontecha, F. Javier  ; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Juárez, Manuela  ; Ramón, Daniel ; Recio, Isidra  ; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Tomás Barberán, Francisco Libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Antiproliferative activity of buttermilk lipid fractions isolated using food grade and non-food grade solvents on human cancer cell linesCastro-Gómez, Pilar ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Monteiro, Karin M.; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier  Artículo
openAccessANTIPROLIFERATIVE ACTIVITY.pdf.jpg2013Antiproliferative activity of buttermilk, milk fat globule membrane and isolated lipid fractions on ten human cancer cell linesCastro-Gómez, Pilar ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Holgado, Francisca  ; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier  Póster
openAccess2014Antiproliferative activityon human cancer cellsof phospho- sphingolipids from buttermilk isolated with food grade proceduresCastro-Gómez, Pilar ; Monteiro, Karin M.; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Aplicación de la cromatografía líquida de exclusión molecular al análisis de lípidos extraídos de productos lácteosGarcía Martínez, M. C.; Fontecha, F. Javier  ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2010Application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio ; Fontecha, F. Javier  ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Assessing the effect of the functional dairy products through the changes in potential health biomarkersFontecha, F. Javier  ; Calvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Castro-Gómez, Pilar ; Villar-Tajadura, M. Antonia ; Rodríguez, Juan M.Comunicación de congreso
openAccess2016Assessment of polar lipids (phospho- and sphingolipids) in a naturally enriched Omega-3 cheeseSanturino-Fontecha, C.; García, Natalia; Calvo, Maria V.  ; Fontecha, F. Javier  Póster
openAccessAVANCES EN ALIMENTACION FUNCIONAL.pdf.jpg2010Avances en la investigación de la alimentación funcionalFontecha, F. Javier  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Villar-Tajadura, M. Antonia ; Castro-Gómez, Pilar ; Holgado, Francisca  ; Juárez, Manuela  ; Jara, FedericoLibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteosFontecha, F. Javier  ; Castro-Gómez, Pilar ; García-Serrano, Alba M. ; Calvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Gómez-Cortés, Pilar  ; Alonso López, Leocadio ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  Comunicación de congreso
openAccessBioactive milk lipids.pdf.jpg2011Bioactive Milk LipidsFontecha, F. Javier  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Juárez, Manuela  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Biochemical and microbiological characteristics of artisanal hard goat's cheeseFontecha, F. Javier  ; Peláez, Carmen  ; Juárez, Manuela  ; Requena, Teresa  ; Gómez, R; Ramos, M.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Blood lipid biomarkers after consumption of a commercial reduced milk fat cheese naturally-enriched in CLACalvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Romero, J.; Gómez-Candela. C.; Fontecha, F. Javier  Póster
openAccessInnovation in Food.pdf.jpg2011Blood lipid biomarkers after consumption of a commercial reduced milk fat cheese naturally-enriched in CLACalvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Fontecha, F. Javier  Comunicación de congreso
openAccessibfun_magazine_10.pdf.jpg11-feb-2015Boletín de noticias "ibfun-MAGAZINE"Fontecha, F. Javier  ; Molina, Elena  ; Villamiel, Mar  ; Mendiola, J. A.  Trabajo de divulgación
openAccessBoletínAlimentaMagazine-n1.pdf.jpg1-abr-2016Boletín Informativo ALIMENTA MAGAZINEFontecha, F. Javier  ; Molina, Elena  ; Villamiel, Mar  ; Mendiola, J. A.  ; Calvo, Maria V.  Trabajo de divulgación