Mostrando resultados 1 a 20 de 236
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2007 | A GC method for simultaneous analysis of bornesitol, other polyalcohols and sugars in coffee and its substitutes | Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2007 | A GC-FID method for analysis of lysinoalanine | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Gómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2020 | A healthy and safe instant coffee cascara beverage for teenagers and adults | Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Elizondo, Ana Sofía; Iriondo-DeHond, Maite; Mufari, Romina; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2014 | A novel antioxidant beverage for body weight control based on coffee silverskin | Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Martorell, Patricia CSIC; Genovés, Salvador; Ramón, Daniel CSIC; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Advanced analysis of carbohydrates in foods | Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2022 | AGEs y seguridad alimentaria | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2018 | Aislamiento de melanoidinas de cascarilla de café y evaluación de su bioactividad in vitro e in vivo | Tores de la Cruz, Silvia; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Herrera, Teresa CSIC ; Lopez-Tofiño, Yolanda; Abalo, Raquel CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2021 | Alimentación saludable y crisis COVID-19 | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2021 | Alimentación y hábitos de vida saludables para reducir el riesgo de pandemias | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2020 | Los alimentos: una fuente de compuestos bioactivos con potencial profiláctico del COVID-19 | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 12-feb-2019 | An assessment of the bioactivity of coffee silverskin melanoidins | Tores de la Cruz, Silvia; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Herrera, Teresa CSIC ; Lopez-Tofiño, Yolanda; Gálvez-Robleño, Carlos; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Velazquez-Escobar, Francisco; Abalo, Raquel CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | Analysis of soybean Bowman Birk inhibitor by capillary electrophoresis | Amigo-Benavent, Miryam; Bravo, Laura CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2012 | Antiaging effect of coffee silver-skin extract | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Mesa, M. Dolores; Genovés, Salvador; Martorell, Patricia CSIC; Ramón, Daniel CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 17-sep-2012 | Antiglicative activity of the water soluble fraction from coffee silverskin | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, Marta CSIC; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | ago-2014 | Antiglycative and carbonyl trapping properties of the water soluble fraction of coffee silverskin | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, Marta CSIC; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2019 | Antioxidant dietary fiber isolated from spent coffee (Coffea arabica L.) grounds improves chronotype and circadian locomotor activity in young adults | Oseguera Castro, Karla Yadhira; Madrid, Juan A.; Martínez Madrid, María José; García, Olga P.; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Campos-Vega, Rocio | artículo |
closedAccess | | 2011 | Antioxidant properties of buckwheat enhanced wheat breads | Szawara-Nowak, Dorota; Zielinski, Henryk; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Antioxidant properties of high molecular weight compounds from coffee roasting and brewing byproducts | Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Ramírez, Beatriz; Velazquez-Escobar, Francisco; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Antioxidant properties of soy-based drinks and effects of processing | Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2013 | Antioxidants generated in foods as a result of processing | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN | capítulo de libro |