English   español  

Browsing by Author rp07821

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 120  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011A 4-week repeated oral dose toxicity study of dairy fat naturally enriched in vaccenic, rumenic and α-linolenic acids in ratsGómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
openAccesstransfattyorigen.pdf.jpg2019Ácidos grasos trans y ácido linoleico conjugado en alimentos: origen y propiedades biológicasGómez-Cortés, Pilar  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Acute oral safety study of dairy fat rich in trans-10 C18:1 versus vaccenic plus conjugated linoleic acid in ratsAnadón, Arturo; Martínez-Larrañaga, M. R.; Martinez, M. A.; Ares, Irma; Ramos, Eva; Gómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Adding plant oils to dairy goat diets: Changes in milk fatty acids with sampling timeMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar  ; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela  ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la  póster de congreso
closedAccess2008Addition of olive oil to dairy ewe diets: effect on milk fatty acid profile and animal performanceGómez-Cortés, Pilar  ; Frutos, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Hervás, Gonzalo  artículo
openAccess2013Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: efecto sobre el contenido de ácidos grasos de grasa lácteaMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar  ; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela  ; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
openAccess2012Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: efecto sobre el contenido de ácidos grasos de la grasa lácteaMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar  ; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela  ; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Alternative to decrease cholesterol in sheep milk cheesesGómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
openAccessAnimal Performance.pdf.jpg2011Animal performance and milk fatty acid profile of dairy goats fed diets with different unsaturated plant oilsMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Application of a linear regression model to study the origin of C17 branched-chain fatty acids in caprine milk fatGómez-Cortés, Pilar  ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Martínez Marín, A. L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Associations between major fatty acids in plant oils fed to dairy goats and C18 isomers in milk fatMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Authenticity assessment of dairy productsFuente, Miguel Ángel de la  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteosFontecha, F. Javier  ; Castro-Gómez, Pilar ; García-Serrano, Alba M. ; Calvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Gómez-Cortés, Pilar  ; Alonso López, Leocadio ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioactive components in sheep milk and productsFuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  comunicación de congreso
openAccessChanges_in_lymphocyte_subsets.pdf.jpg19-Apr-2013Changes in lymphocyte subsets and functions in spleen from mice with high fat diet-induced obesityBaccan, G. C.; Hernández, Oskarina; Gheorghe, Alina ; Pozo Rubio, Tamara ; Marcos, Ascensión ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
closedAccessApr-2010Changes in milk fatty acid profile and animal performance in response to fish oil supplementation, alone or in combination with sunflower oil, in dairy ewesToral, Pablo G. ; Frutos, Pilar  ; Hervás, Gonzalo  ; Gómez-Cortés, Pilar  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Changes in the milk and cheese fat composition of ewes fed commercial supplements containing linseed with special reference to the CLA content and isomer compositionLuna, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Chromatographic techniques to determine conjugated linoleic acid isomersFuente, Miguel Ángel de la  artículo
openAccessCLAchees.pdf.jpg2019CLA-producing adjunct cultures improve the nutritional value of sheep cheese fatRenes, Erica; Gómez-Cortés, Pilar  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Linares, D. M.; Tornadijo, M. E.; Fresno, José Maríaartículo
openAccessclassidiet.pdf.jpg2017Classification of human milks based on their trans 18:1 fatty acid profile and effect of maternal dietGómez-Cortés, Pilar  ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo