English   español  

Browsing by Author rp07701

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012A quick, optimized method for routine analysis of essential and trans-octadecenoic acids in edible fats and oils by GLCRodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Fontecha, F. Javier  Artículo
openAccessANTIPROLIFERATIVE ACTIVITY.pdf.jpg2013Antiproliferative activity of buttermilk, milk fat globule membrane and isolated lipid fractions on ten human cancer cell linesCastro-Gómez, Pilar ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Holgado, Francisca  ; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Assessing the effect of the functional dairy products through the changes in potential health biomarkersFontecha, F. Javier  ; Calvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Castro-Gómez, Pilar ; Villar-Tajadura, M. Antonia ; Rodríguez, Juan M.Comunicación de congreso
openAccess2016Assessment of polar lipids (phospho- and sphingolipids) in a naturally enriched Omega-3 cheeseSanturino-Fontecha, C.; García, Natalia; Calvo, Maria V.  ; Fontecha, F. Javier  Póster
openAccessAVANCES EN ALIMENTACION FUNCIONAL.pdf.jpg2010Avances en la investigación de la alimentación funcionalFontecha, F. Javier  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Villar-Tajadura, M. Antonia ; Castro-Gómez, Pilar ; Holgado, Francisca  ; Juárez, Manuela  ; Jara, FedericoLibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteosFontecha, F. Javier  ; Castro-Gómez, Pilar ; García-Serrano, Alba M. ; Calvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Gómez-Cortés, Pilar  ; Alonso López, Leocadio ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  Comunicación de congreso
openAccessBioactive milk lipids.pdf.jpg2011Bioactive Milk LipidsFontecha, F. Javier  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Juárez, Manuela  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Blood lipid biomarkers after consumption of a commercial reduced milk fat cheese naturally-enriched in CLACalvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Romero, J.; Gómez-Candela. C.; Fontecha, F. Javier  Póster
openAccessInnovation in Food.pdf.jpg2011Blood lipid biomarkers after consumption of a commercial reduced milk fat cheese naturally-enriched in CLACalvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Fontecha, F. Javier  Comunicación de congreso
openAccessBoletínAlimentaMagazine-n1.pdf.jpg1-Apr-2016Boletín Informativo ALIMENTA MAGAZINEFontecha, F. Javier  ; Molina, Elena  ; Villamiel, Mar  ; Mendiola, J. A.  ; Calvo, Maria V.  Trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in lipolysis and volatile fraction of a goat cheese manufactured employing a hygienized rennet paste and a defined strain starterCastillo Lozano, Inmaculada; Calvo, Maria V.  ; Alonso López, Leocadio ; Juárez, Manuela  ; Fontecha, F. Javier  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Characterization of naturally goat cheese enriched in conjugated linoleic acid and omega-3 fatty acids for human clinical trial in overweight and obese subjectsSanturino-Fontecha, C.; Calvo, Maria V.  ; Gómez-Candela. C.; Fontecha, F. Javier  Artículo
openAccess2016Comparación de los procesos verdes PLE y SFE para la extracción del aceite de semilla de chíaVillanueva, D. ; Castro-Gómez, Pilar ; Calvo, Maria V.  ; Fornari, Tiziana  ; Fontecha, F. Javier  Póster
openAccess2016Desarrollo de un queso de cabra enriquecido de forma natural en omega-3 y ácido linoleico conjugado (CLA). Efecto sobre la distribución de triglicéridos y el contenido de colesterolSanturino-Fontecha, C.; Calvo, Maria V.  ; Fontecha, F. Javier  Póster
openAccess2015Desarrollo de un queso de cabra funcional enriquecido de forma natural con omega-3 y ácido linoleico conjugado (CLA)Santurino-Fontecha, C.; Gómez-Candela. C.; Fontecha, F. Javier  ; Calvo, Maria V.  Póster
openAccessCIALCOM16.pdf.jpg2014Desarrollo de una línea base para la potencial generación de productos lácteos diferenciados y potocolos de producción de leche y derivados de alto valor nutricionalCalvo, Maria V.  ; Castro-Gómez, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Holgado, Francisca  ; Juárez, Manuela  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Villar-Tajadura, M. Antonia Revista
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Determination of cholesterol oxides content in milk products by solid phase extraction and gas chromatography-mass spectrometyCalvo, Maria V.  ; Ramos, Lourdes ; Fontecha, F. Javier  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Efectos del consumo de un queso de cabra enriquecido mediante un ensayo clínico-nutricional, aleatorizado, doble ciego y controlado en voluntarios con sobrepeso/obesidadSanturino-Fontecha, C.; Calvo, Maria V.  ; Fontecha, F. Javier  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of a hygienized rennet paste and a defined strain starter on proteolysis, texture and sensory properties of semi-hard goat cheeseCalvo, Maria V.  ; Castillo, I.; Díaz-Barcos, V.; Requena, Teresa  ; Fontecha, F. Javier  Artículo
openAccessEFFECTS OF CONSUMING CHEESE.pdf.jpg2013Effects of consuming cheese naturally enriched in pufas on body composition in overweight and obese dyslipidemic peopleCalvo, Maria V.  ; Fontecha, F. Javier  ; Gómez-Candela. C.Póster