Showing results 1 to 20 of 161
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 5-Jan-2022 | A comprehensive review on carotenoids in foods and feeds: status quo, applications, patents, and research needs | Meléndez-Martínez, Antonio J.; Mandić, Anamarija I.; Bantis, Filippos; Böhm, Volker; Borge, Grethe Iren A.; Brnčić, Mladen; Bysted, Anette; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Dias, Maria da Graça; Elgersma, Anjo; Fikselová, Martina; García-Alonso, Javier; Giuffrida, Daniele; Gonçalves, Vanessa S. S.; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Kljak, Kristina; Lavelli, Vera; Manganaris, George A.; Mapelli-Brahm, Paula; Marounek, Milan; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Periago, María Jesús; Pintea, Adela; Sheehan, Jeremiah J.; Tumbas Šaponjac, Vesna; Valšíková-Frey, Magdaléna; Meulebroek, Lieven Van; O'Brien, Nora | artículo |
closedAccess |  | 2020 | Addressing key features involved in bioactive extractability of vigor prickly pears submitted to high hydrostatic pressurization | Gómez-Maqueo, Andrea; Ortega‐Hernández, Érika; Serrano‐Sandoval, Sayra N.; Jacobo‐Velázquez, Daniel A.; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Welti-Chanes, Jorge | artículo |
closedAccess |  | 2005 | Advances in Use of High Pressure to Processing and Preservation of Plant Foods | Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2009 | An exploratory NMR nutri-metabonomic investigation reveals dimethyl sulfone as a dietary biomarker for onion intake | Winning, Hanne; Roldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Engelsen, Søren B. | artículo |
closedAccess | | 12-May-2010 | An Onion Byproduct Affects Plasma Lipids in Healthy Rats | Roldán-Marín, Eduvigis; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Dragsted, Lars O. | artículo |
openAccess |  | 2023 | Analysis of hydrocolloid excipients for controlled delivery of high-value microencapsulated prickly pear extracts | Fernández-Repetto, Ana; Gómez-Maqueo, Andrea; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Guajardo-Flores, Daniel; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2023 | Anti-obesity effects of isorhamnetin and isorhamnetin conjugates | González-Arceo, Maitane; Gómez-López, Iván; Carr-Ugarte, Helen; Eseberri, Itziar; González-Montoya, Marcela; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Portillo, María P.; Gómez-Zorita, Saioa | artículo |
openAccess |  | 2002 | Aplicación de agentes antimicrobianos naturales sobre sistemas modelo para el desarrollo de nuevos procesos de conservación de vegetales mínimamente procesados | Muñoz, M.; Gómez, Rosario CSIC ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2018 | Application of high hydrostatic pressure to promote bioactive extractability in prickly pears (Opuntia ficus-Indica L. mill) | Gómez-Maqueo, Andrea; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Guajardo-Flores, Daniel; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2022 | Aprovechamiento sostenible de la cactacea Opuntia spp. para la obtención de alimentos saludables y nutracéuticos. Avances y perspectivas futuras | Cano, M. Pilar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2009 | Aspectos Nutricionales y saludables de vegetales frescos cortados | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess |  | 2021 | Bioaccessibility of antioxidants in prickly pear fruits treated with high hydrostatic pressure: an application for healthier foods | Gómez-Maqueo, Andrea; Steurer, Dora; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2012 | Bioaccessibility of tocopherols, carotenoids, and ascorbic acid from milk- and soy-based fruit beverages: Influence of food matrix and processing | Cilla, Antonio; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2023 | Brazil Nut (Bertholletia excelsa) Beverage Processed by High-Pressure Homogenization: Changes in Main Components and Antioxidant Capacity during Cold Storage | Vasquez-Rojas, Wilson Valerio; Martín, Diana CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2003 | Calidad higiénico-sanitaria de los productos mínimamente procesados | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Muñoz, M. | capítulo de libro |
closedAccess |  | 1994 | Carotenoid and carotenoid ester composition in mango fruit as influenced by processing method | Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | May-2011 | Carotenoid and flavanone content during refrigerated storage of orange juice processed by high-pressure, pulsed electric fields and low pasteurization | Plaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | Jun-2006 | Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storage | Plaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 1996 | Carotenoid pigments and colour of hermaphrodite and female papaya fruits (Carica papaya L) cv sunrise during post-harvest ripening | Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Lobo, M. G.; Monreal, Marianne | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Carotenoides en frutos de persimon (caqui). Efecto de las tecnologías de procesado en su composición y microestructura | Tovar, E.; Esteban, R. R.; Quiles, Amparo; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |