English   español  

Navegación por Autor rp07527

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 67  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Ability of human oral microbiota to produce wine odorant aglycones from odourless grape glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina ; Cueva, Carolina  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
openAccess2012Ability of oral microbiota to release free volatiles from wine odorless glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Cueva, Carolina  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Aceites esenciales de plantas como bioconservantesPozo-Bayón, Mª Ángeles  ; García-Risco, Mónica R. ; Santoyo, Susana  ; Martín, Diana  ; Reglero, Guillermo  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Actividad esterásica de la saliva: impacto de la composición del vino y relación con las diferencias interindividuales en la liberación intra-oral del aromaPérez Jiménez, María; Rocha, Nuria ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Póster
openAccess2016Adsorción y liberación de compuestos del aroma del vino a la mucosa oralEsteban-Fernández, Adelaida ; Rocha, Nuria ; Pérez Jiménez, María; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
closedAccess2010API-IT-MS for Measuring Aroma Release from Dentifrice Products Using a Device To Simulate Tooth BrushingPozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Martín-Álvarez, Pedro J. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Aplication of pre-column derivatization with 2,3 naphtalenedialdehyde and RP-HPLC-FL for the analysis of glutathione and its precursor G-glutamyl-cysteine in wines and model wines supplemented with oenological inactive preparationsAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Application of a new dynamic gastrointestinal simulator (SIMGI) to study the impact of red wine in colonic metabolismCueva, Carolina  ; Jiménez-Girón, Ana ; Muñoz-González, Irene ; Esteban-Fernández, Adelaida ; Gil-Sánchez, Irene ; Dueñas, Montserrat; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Application of glycosidic aroma precursors to enhance the aroma and sensory profile of dealcoholised winesRodríguez-Bencomo, Juan José ; Selli, Serkan; Muñoz-González, Carolina ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
closedAccess2010Application of Supercritical CO2 Extraction for the Elimination of Odorant Volatile Compounds from Winemaking Inactive Dry Yeast PreparationPozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Mendiola, J. A.  ; Ibáñez, Elena  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
openAccessCTAconsuvino.pdf.jpg2015Aproximaciones analíticas –in vitro e –in vivo para evaluar la liberación del aroma en condiciones de consumo de vinoEsteban-Fernández, Adelaida ; Muñoz-González, Carolina ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Aroma release in the oral cavity after wine intake is influenced by wine matrix compositionEsteban-Fernández, Adelaida ; Muñoz-González, Carolina ; Jiménez-Girón, Ana ; Pérez Jiménez, María; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Assessment of the effect of non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by HS-SPME-GC-MS analysisRodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Comunicación de congreso
openAccessoct-2011Assessment of the effect of the non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by headspace solid phase microextraction/gas chromatography analysisRodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
openAccesssep-2011Beyond the characterization of wine aroma compounds: looking for analytical approaches in trying to understand aroma perception during wine consumptionMuñoz-González, Carolina ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
openAccessmicrobiota oral humana.pdf.jpg2014Capacidad de la microbiota oral humana para producir compuestos odorantes del vino a partir de precursores no odorantes de la uvaMuñoz-González, Carolina ; Cueva, Carolina  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Changes in the volatile profile of Pinot noir wines caused by Patagonian Lactobacillus plantarum and Oenococcus oeni strainsBrizuela, Natalia S.; Bravo-Ferrada, Bárbara M.; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Semorile, Liliana; Tymczyszyn, E. ElizabethArtículo
closedAccess25-nov-2009Characterization of Commercial Inactive Dry Yeast Preparations for Enological Use Based on Their Ability To Release Soluble Compounds and Their Behavior toward Aroma Compounds in Model WinesPozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Martín-Álvarez, Pedro Jesús; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
openAccessP.II.40-No%20155%20P%20Moreno%20-%20Mu+-oz_et_al_OIV%202010.pdf.jpgjun-2010Chemical and sensory characterization of commercial Xarel.lo white wines from the Penedes regionMuñoz-González, Carolina ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartra, Enric; García Cazorla, Joan; Puig Puyol, Anna; Moreno-Arribas, M. Victoria  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Chemical studies on Psidium friedrichsthalianum Nied. fruit flavour and their precursorsCuadrado-Silva, Carmen Tatiana; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Osorio, CoraliaComunicación de congreso